• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlar ben gidiyim azcık uzanayım malum hastane yoruyo insanı öptm sizi

selam kızlar ben geldim.sabah kursum vardı.12 buçukta geldim eve oturmadan bir yemeğimi yiyim dedim yemek yedim azcık u zandım dinlendim geçmişi okumaya başladım baktım başedemiyorum atlaya atlaya okudum valla napiimm.

oğluşum bugün pek nazlı öyle arada bi dalgalanıyo sonra duruluyo dinleniyor sanırımneyse arada anne ben burdayım diyo ya yeter.dinlensin kuzucum

kızlarrr geçmişi okuyup dalıyorum lafaaa :27: 1.saat tokluk 137--2.saat tokluk 114 çıktıı.
dillerim lal dışarda yediğinde ne yiceksin bakalımm diyeti bozmadann. :26:

ahh canım sormaaa güya diete uysun diye ayranla ızgara yedim ama akşama oturmaya gittik orda kadayıfla kek yedim :27: gitti yine diyet.öff bidaa gitmicem zaten gezmeye hem 1 saatten sonra oram buram ağrımaya başlıyo oturamıyorum eve gidelimde gidelim diye tutturuyorum eşime çocuk gibi

birbirlerine soracakları sorular:1::1::1:
seninki bugün neyden şikayet etti?
bugün neresi ağrıyormuş?
daha ne alacaklarmış?
isim konusunda baskı yapıyor mu?
şu listeleri nereye saklasak da bulamasalar?
napayım da annemi deli gibi sevsin?
bu gün iltifat etmedim diye darıldı, bu hamilelik ne zormuş napsam beyler bi yol bulun....

ayy sen çok yaşa emi patladım gülmekten :1:

Günaydın yeni gelen anneler şimdi sağlık ocağından geliyorum hemşireye dedimki böyle böyle ağrılarım var dedim.Dün kendini çok yorup ayakta uzun süre kaldıysan aşağıya baskı yaptığı için bu ağrılar normal dedi.Eve gidince ayaklarını havaya kaldırıp biraz bu şekilde kalıp dinlen dedi,eğer geçmezde aksi bir durum olursada dr.arayıp haber ver dedi.

canım dikkat et kendine bende ayaklarımı havaya kaldırığ yatmak tehlikeli olurmuki diye düşünüyordum bak söylediğin iyi oldu altına yastık koyup yatayım bende arada dinlendiriyor

sağol caglayan demekki onunla alakalıymış valla benim oğlumda bir kaç gün önce acayip hareketler yapıyodu sanırım yoruldu yapmıyor şimdi sakiniz yani arada hareket ediyor zate onlarıda hissetmesem doktora gideceğim bu kontrolde ir uzun geldiki bana geçmek bilmedi 13 aralık kontrol günüm bir gelsede görsem oğlumu

benimkide bugün öyle zaten sabahtan belliydi babasına pek tepki vermedi adamcağız çırpındı ama iki pıt okadar.şimdide arada bi hareket var okadar.dinleniyo heralde

Bizim iş yerindekilerle ilgili canım gene ben şimdi izne ayrılıcam ya herşeyi bizim arkadaşa yüklüyorlar oda herşeyi aynı anda yapamıyor biraz zorlanıyor oda bana soruyor ama sürekli hata vermeye başladı,bizim müdürede kızıyor nasıl olacak bilmiyorum.Kıza benim amirim gibi davranmaya başladılar ama 1.5 ay da su koyvermeye başladı arkadaş ama aslına bakarsan iyi oluyor ben gidince kıymetimi anlarlar belki

aman çağlayan bırak yesinler birbirlerini.boşver madem müdürün herşeyi pek bi biliyo baksın başının çaresine duyma bile sen

kızlar ben geldim

gece sancılarım tuttu sabaha kadar uyumadım sabah oluncahastaneye gittik testler tahliller derken bebişimide gördüm 1810 gr olmuş ama benim rahim yapımdan kaynaklı bebek yer bulamıyormuş haraketlerinden dolayı kasılmalarım oluyormuş doktorum büyük ihtimal erken olucak dedi hayırlısı artık sağlıklı sihatli olsunda

canım benim dikkat et kendine.dinlen bol bol

slm kızlar benimde sabah eşimi yolculadıktan sonra wc ye girdim bi de ne göreyim yine kan var .allahtan eşim daha aşağı yeni inmiş hemen apar topar hastaneye gittik.nstye bağladılar.çok fazla sancı yok dedi dr ama ben hiç ağrı falan hissetmiyodum sanırım benim ağrısız kasılmalar onlar.herşeye hazırlıklı olun dedi her an her şey olabilir dedi dr. 10 gün sonra tekrar çağırdı ama bu arada en ufak bi pemeblikte bile geliyosunuz dedi.artık doğum habercisi olabilr dedi.rahimde açılma falan yokmuş çok şükür.yatıralım dedi doktor ama istemedim.o zman en azından hafta sonu dinlen dedi.bebişimde 9 günde 250 gr almış 1500 gr olmuş çok sevindim.bu sefer haftasından 6 gün geri dedi geçen sefer 12 demişti yakalıyo kızım artık arkadaşlarını:)

amanın noluyo bu bebiklere pek bi sabırsızlar.geçmiş olsun canım.umarım aksi bir şey olmazda zamanında gelir yaramaz

kızlar ben geldim

gece sancılarım tuttu sabaha kadar uyumadım sabah oluncahastaneye gittik testler tahliller derken bebişimide gördüm 1810 gr olmuş ama benim rahim yapımdan kaynaklı bebek yer bulamıyormuş haraketlerinden dolayı kasılmalarım oluyormuş doktorum büyük ihtimal erken olucak dedi hayırlısı artık sağlıklı sihatli olsunda

slm kızlar benimde sabah eşimi yolculadıktan sonra wc ye girdim bi de ne göreyim yine kan var .allahtan eşim daha aşağı yeni inmiş hemen apar topar hastaneye gittik.nstye bağladılar.çok fazla sancı yok dedi dr ama ben hiç ağrı falan hissetmiyodum sanırım benim ağrısız kasılmalar onlar.herşeye hazırlıklı olun dedi her an her şey olabilir dedi dr. 10 gün sonra tekrar çağırdı ama bu arada en ufak bi pemeblikte bile geliyosunuz dedi.artık doğum habercisi olabilr dedi.rahimde açılma falan yokmuş çok şükür.yatıralım dedi doktor ama istemedim.o zman en azından hafta sonu dinlen dedi.bebişimde 9 günde 250 gr almış 1500 gr olmuş çok sevindim.bu sefer haftasından 6 gün geri dedi geçen sefer 12 demişti yakalıyo kızım artık arkadaşlarını:)

kızlarr çok geçmiş olsunnn kızıyom bu bebişlereee ne o erken filann o kadar durdunuz sabırsızlarr birazcık daha dayanınn

ocak annelerindende sanırım bugün bi kişi doğum yapcakmışş...eşi yazmış dua edin diyeee...inş o bebecikte gelmez gününü beklerrrr...bebişlere kızmanın vakti geldiii valla bu ne sabırsızlıkk yaa şunlara bak

valla şimdiden bu sabırsızlık sonrasında nolur bilmem.Allah yardımcısı olsunn.

kızlar konu dışında ama baana tül lazım lavantalar için bildiğiniz net adresi varmı

esra bi yer vardı dur bulursam yazarım sana

geçmiş olsun neslicim...bebişin kocaman olmuş maşallah.kendini fazlada yorma ki dahada tetiklemesin erken doğumu...inş vaktinde sağlıcakla gelirr bebişin sağlıca

sağol canım benimde tek istediğim o sağlıklı sıhatli zamanında gelsin

Neslicim geçmiş olsun canım büyümüş kızın maşallah ama inş.hayırsıyla zamanında gelir yaa kuzucuklarımız.
Nst'ye falan bağlandın mı yoksa sadece normal kontrol mü oldun canım

idrar testi kan testi felan yaptı onların sonuçlarına göre farklı bir iki kontrol yaptı zaten benim rahim yapım başından beri problem olduğu için tahmin etti zaten hemen şuan otururken bile zor duruyorum yatsamda farketmiyo o sancı oraya bağlandı kaldı

neslicim canım çok geçmiş olsun inşallah doktor yanılıyordur ya canım benim dikkat et kendine

teşekkür ederim canım

çok geçmiş olsun canımm bu bebişler çok aceleciler ya durun işte yerinizde bu arada bebişinede maşallah kocaman olmuşş

sağol canım

geçmiş olsun canım,maşşallah kocaman olmuş kızın sen çalışıyordunn galiba istirahat et bence içerde 1 gün bile fazla kalmaları çok önemliymiş...

evet canım çalışıyorum ama iş yerinde şuan yaptığım bişe yok yani sadece oturuyorum akşamları biraz yoğun oluyo iznimide şimdi kullanırsam doğum sonrasında bebeğimi nasıl bırakırım diye düşünüyorum gittiğim yere kadar artık

kızlarr morallerinizi yüksek tutun
hepinize çoook çoook gemiş olsun :nazar:

şuan en çok ona ihtiyacım var kafamı takmamaya çalışıyorum

neslicim sanada geçmiş olsun canım yaa haftalar ilerledikçe bebişler zorluyo valla bizi
sağol canım sanada çok geçmiş olsun

neslim gecmis olsun canim
Saglikli olsunlarda dedigin gibi erken dogum yapipta bebisleri saglikli olanlar çok..
kizlar dün kizimin dolabini yerlestirdim ayy bi an once gelsin istiyorum sabirsizlaniyorumm :)

kızlar saolun ben metre işi tül arıyorum bende var ama eksik gelio yetmicek galiba onun için lazım burda bulursam yarın çok iyi olacak

selam kızlar ben geldim.sabah kursum vardı.12 buçukta geldim eve oturmadan bir yemeğimi yiyim dedim yemek yedim azcık u zandım dinlendim geçmişi okumaya başladım baktım başedemiyorum atlaya atlaya okudum valla napiimm.

oğluşum bugün pek nazlı öyle arada bi dalgalanıyo sonra duruluyo dinleniyor sanırımneyse arada anne ben burdayım diyo ya yeter.dinlensin kuzucum

ahh canım sormaaa güya diete uysun diye ayranla ızgara yedim ama akşama oturmaya gittik orda kadayıfla kek yedim :27: gitti yine diyet.öff bidaa gitmicem zaten gezmeye hem 1 saatten sonra oram buram ağrımaya başlıyo oturamıyorum eve gidelimde gidelim diye tutturuyorum eşime çocuk gibi

ayy sen çok yaşa emi patladım gülmekten :1:

canım dikkat et kendine bende ayaklarımı havaya kaldırığ yatmak tehlikeli olurmuki diye düşünüyordum bak söylediğin iyi oldu altına yastık koyup yatayım bende arada dinlendiriyor

benimkide bugün öyle zaten sabahtan belliydi babasına pek tepki vermedi adamcağız çırpındı ama iki pıt okadar.şimdide arada bi hareket var okadar.dinleniyo heralde

aman çağlayan bırak yesinler birbirlerini.boşver madem müdürün herşeyi pek bi biliyo baksın başının çaresine duyma bile sen

canım benim dikkat et kendine.dinlen bol bol

amanın noluyo bu bebiklere pek bi sabırsızlar.geçmiş olsun canım.umarım aksi bir şey olmazda zamanında gelir yaramaz

Hoşgeldin canım gelişin bak nasılda belli oluyor hemen bir hareketleniyor topik.
İngilizce kursuna gidiyordun diymi sen ne zaman bitiyorbu kursun senin bende çalışmasam böyle değerlendirmek isterdim evde otur otur sıkılır insan.
Bebişinde uyuyordur annesi bugün bizim kızda pek sessizdi ama sessizliğini bozdu kıpır kıpırız birde kafayı yukarı çevirsek çok rahat edicem aşağıda durunca hiç rahat edemiyorum.
Çekilişide yaptım sonunda msj aldın diymi bu seferki çok daha heyecanlı olacak gibime geliyor herkese farklı farklı arkadaşlar çıktı

günaydin kizlar, izne ayrildigimdan beri nete cok giremiyorum nasilsiniz bakalim? biz iyiyiz cok sükür 32. haftamiza girdik bugün allahin izniyle =)
benimde bi sorum varr, bebisim 1 haftadir cook hareketli tekmeleri canimi yakmaya basladi gece bile zor uyuyorum canimi bukadar yakmasi normal mi ki?
öncelikle gözünaydın bizde bu haftalara ulaşalım inşallah hayırlısıyla...benimki bile gece uyandırıyor beni seninki normal bence, güçlü bebek işte annesi:)

Hoşgeldin canım gelişin bak nasılda belli oluyor hemen bir hareketleniyor topik.
İngilizce kursuna gidiyordun diymi sen ne zaman bitiyorbu kursun senin bende çalışmasam böyle değerlendirmek isterdim evde otur otur sıkılır insan.
Bebişinde uyuyordur annesi bugün bizim kızda pek sessizdi ama sessizliğini bozdu kıpır kıpırız birde kafayı yukarı çevirsek çok rahat edicem aşağıda durunca hiç rahat edemiyorum.
Çekilişide yaptım sonunda msj aldın diymi bu seferki çok daha heyecanlı olacak gibime geliyor herkese farklı farklı arkadaşlar çıktı

yok canım diksiyon kursuna gidiyorum ben.ocağın 6. sınavımız var işte ondan sonra bitiyor.sertifikaları alacağız inşallah.tam denk geliyor işte.

haftaya sunum yapıcaz hoca herkes bir konu seçsin dedi.yaşadığınız bir şeyi anlatabilirsiniz etkilendiğiniz bir şeyi anlatabilirsiniz dedi.benimde ilk aklıma bebekler geldi 9 aylık süreçte hem onların hem anne adaylarının hemde babaların yaşadıklarını anlatayım diyorum ne dersiniz aklıma başka birşey gelmedi malum bununla yatıp bununka kalkıyoruz.

adresim gelmiş nihayet bana kimin çıktığı merakından kurtuldum buseferde ben kime çıktım acaba diye merak içerisindeyim :1: kulağına sölesene biiii Allaaseennn valla kimseye sölemem :27:
ben çıktan mağazalara bakınmaya başlamıştım ne alsam ne alsam diye.

ayy kızlar yaaa oturunca sırtım belim cartım curtum ağrıyo yaaa :1: karnım göğsüme değiyo gibi hissediyorum :27: akşamda sinemaya gitcez nasıl oturcam hiç bilmiyorum valla çalışan arkadaşlar çok takdır ediyorum sizi Allah güç kuvvet versinn nasıl dayanıyosunuz

Eklentiler

• $-474786486.webp
    $-474786486.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $sra02.webp
    $sra02.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 38
neslim gecmis olsun canim
Saglikli olsunlarda dedigin gibi erken dogum yapipta bebisleri saglikli olanlar çok..
kizlar dün kizimin dolabini yerlestirdim ayy bi an once gelsin istiyorum sabirsizlaniyorumm :)

negüzell mini mini taktın kıyafetleri, bende yarın gidicem oda bakmaya kısmet olursa, biraz geç kaldık:) güle güle kullansın prensesin...

yok canım diksiyon kursuna gidiyorum ben.ocağın 6. sınavımız var işte ondan sonra bitiyor.sertifikaları alacağız inşallah.tam denk geliyor işte.

haftaya sunum yapıcaz hoca herkes bir konu seçsin dedi.yaşadığınız bir şeyi anlatabilirsiniz etkilendiğiniz bir şeyi anlatabilirsiniz dedi.benimde ilk aklıma bebekler geldi 9 aylık süreçte hem onların hem anne adaylarının hemde babaların yaşadıklarını anlatayım diyorum ne dersiniz aklıma başka birşey gelmedi malum bununla yatıp bununka kalkıyoruz.

adresim gelmiş nihayet bana kimin çıktığı merakından kurtuldum buseferde ben kime çıktım acaba diye merak içerisindeyim :1: kulağına sölesene biiii Allaaseennn valla kimseye sölemem :27:
ben çıktan mağazalara bakınmaya başlamıştım ne alsam ne alsam diye.

ayy kızlar yaaa oturunca sırtım belim cartım curtum ağrıyo yaaa :1: karnım göğsüme değiyo gibi hissediyorum :27: akşamda sinemaya gitcez nasıl oturcam hiç bilmiyorum valla çalışan arkadaşlar çok takdır ediyorum sizi Allah güç kuvvet versinn nasıl dayanıyosunuz

Benim aklımda ingilizce kalmış nedense :))
Bence seçtiğin konu çok güzel canım bunun üzerine bir sunum yapabilirsin.
Hediyenin kimden geleceğini söylemem sonra herkes ister banada söyle diye o zaman büyüsü bozulur birazcık daha sabredeceksin bakalım :))
Akşam bende sinemaya gitmek istiyorum av mevsimi cem yılmaz'ın yada mahsun kırmızıgül'ün filmine bakalım eşim iyi hissedersen gideriz kendini dedi ama nasıl oturucam bende bilmiyorum ön sıralara oturup kendimizi kaydırarak oturmak lazım yada en arkaya :))

canım bende bebek şekeri olarak kelebek aldım sade olacak buzdobına asılacak şekilde mıknatıslı evde yaptık kayınvalidemle

Bunlar çok güzel canım bende böyle birşey istiyordum ama sonradan vazgeçtim çok uygun yapan bir yer buldum oraya yaptırıcam
60 adet süsü 50 tl yapacaklar
20 tl'de sepet
25 tl kapı süsü dedi ama ona tam karar veremedim olmadı sadece onu kendim yapıcam

Son düzenleme:
kırık beyaz aldım tülü tüllere lavanta koyduk sonra kurdale ile bağladık üstünede bu klebekleri yapıştırdık sade ve şık oldu ben beğendim kızlar

kırık beyaz aldım tülü tüllere lavanta koyduk sonra kurdale ile bağladık üstünede bu klebekleri yapıştırdık sade ve şık oldu ben beğendim kızlar

güzel olmuştur eminim...ya burlarda malzeme satan yer yokk.bende sanırım netten sipariş vericem...malzemeleri alsam kndim yapsam becerebilirmiyim bilmiyorum

hastane odası konusunda ben kararsızım.gerçi hastane ne yapıyor nasıl bir hizmet veriyor bilmiyorum.özel hastane gidip bir konuşmak istiyorum aslında.hani odalar nasıl napıyosunuz diye bir sorayım diyorum.önce doktoruma bir sorayım.

bence kelebekler çok şirin çok güzel.bende çikolatanın üstüne yapmak istiyorum.ama lavanta buzdolabı süsü olsamıki diyede içimden geçmiyo diil.öyle olursa yaptırabilirim.yavaştan yavaştan kaytarmaya başladım tabi geçen aydan bile farklıyım oram buram ağrımaya başlayınca gözümde büyüyor.çikolatanın üstüne yapıştırmayı düşündüğüm için şimdidende yapmıyorum bayatlamasın erimesin diye.nerde saklıcam.bilmiyorum işte kararsıızım

Back
X