• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

mrb arkadaşlar nasılsınız biz bugün kocacığımla antarese gitti...rossman a uğradık şampuanımızı vs. alalım diye..dalin ve sebamedin içinde uygun olamayan maddeler olduğu için eşim bakmadı bile..nivea ve unibayb alabiliriz dedi...ama unibaybnin herşeyi yoktu bübchende yoktu sonra başka bi yerde bübchen bulduk ama bi sonraki sefer almaya karar verdik....
reale uğradık bana çok indirimli gelmedi yanı çok bişi bulamadım ben kızımıza banyo kovası ile tas aldık...birde şapka....fiyatları normaldi öle işte...

mrb arkadaşlar nasılsınız biz bugün kocacığımla antarese gitti...rossman a uğradık şampuanımızı vs. alalım diye..dalin ve sebamedin içinde uygun olamayan maddeler olduğu için eşim bakmadı bile..nivea ve unibayb alabiliriz dedi...ama unibaybnin herşeyi yoktu bübchende yoktu sonra başka bi yerde bübchen bulduk ama bi sonraki sefer almaya karar verdik....
reale uğradık bana çok indirimli gelmedi yanı çok bişi bulamadım ben kızımıza banyo kovası ile tas aldık...birde şapka....fiyatları normaldi öle işte...

hoşgeldin canım bizde dün realdeydik okadar inidirim yoktu sadece dalin ve ufak bikaç bişey aldık dışaarda çok daha uyguna şeyler bulunur yaani

ayy kızlar ben kaçar hazırlayayım şu masayıda rahat rahat oturayım salata neyim yapayım falan.yine gelirim hadi öptüm sizi

hoşgeldin canım bizde dün realdeydik okadar inidirim yoktu sadece dalin ve ufak bikaç bişey aldık dışaarda çok daha uyguna şeyler bulunur yaani

bizde dün realdeydik bakmadım bile dediklerinize :63: çünkü ben almıştım hemde daha pahalı :63: birtek bebek bölümünden kısa kollu alttan ve yandan çıtçıtlı bir badi aldım 5 liraya okadar tuttum kendimi

Eee o zaman hiç gitmeye değmez mi real'e ben dalin detarjan ve yumuşatıcı istiyordum alıyım diye hemde katalogtaki ürünler güzel geldi gözüme onun için istemiştim.Şimdi ne yapıyım gidiyim mi gitmiyim mi ben bu real'e

bizde dün realdeydik bakmadım bile dediklerinize :63: çünkü ben almıştım hemde daha pahalı :63: birtek bebek bölümünden kısa kollu alttan ve yandan çıtçıtlı bir badi aldım 5 liraya okadar tuttum kendimi

kesinlikle öyle canım biz zaten gidicektik gitmişken baktık ama dışarısı daha uygun prima bez aldım dışardan bi marketten realde 24 liraydı orda 18.75 e aldık

Eee o zaman hiç gitmeye değmez mi real'e ben dalin detarjan ve yumuşatıcı istiyordum alıyım diye hemde katalogtaki ürünler güzel geldi gözüme onun için istemiştim.Şimdi ne yapıyım gidiyim mi gitmiyim mi ben bu real'e

sen baya uzzaktan gidiceeksin galiba hiç değmez canım dalini ve yumuşatıcısına bikaç lira filan daha fazla verirsin sonuçta okadar yoıl parasına dceğmez

hayırlı akşamlar kızlar,nasılsınız?

bugün yeni taşındığım ev sahibimin yengesinin mevlüdü vardı,aynı binada,gerçi tanımıyorum ama benide çağırmış,hem tanışırız gibisinden,fakat gitmedim,şu kansızlık durumumdan dolayı kalabalık içine girmek istemedim,biliyosunuz gün içinde olur olmaz yerlerde takatim gidiyor fena oluyorum,gözlerim kayıyor halim kalmıyor,katlanamazdım,birde baş dönmem vardıki katmerli,ya açıkçası bide bir sürü kadın falan,bi yabancı ben,herkesin bakışları üstünüzde,bir sürü sorular rahat edemem diye düşündüm,koca karnımla,en iyisi hiç gitmim evde dinlenim dedim,bi ara tanışırız,inşallah ayıp olmamıştır

kızımla bugün pek hareketli,zaten durduğu hiç yokki,bişeyi artık çözdüm,miniğim benimle beraber uyuyor benimle beraber kalkıyor,gün içinde sürekli hareket halinde,uyuduğumda oda uyuyor uyandığımda oda hemen uyanıyor,hapı yuttum ben

hayırlı akşamlar kızlar,nasılsınız?

bugün yeni taşındığım ev sahibimin yengesinin mevlüdü vardı,aynı binada,gerçi tanımıyorum ama benide çağırmış,hem tanışırız gibisinden,fakat gitmedim,şu kansızlık durumumdan dolayı kalabalık içine girmek istemedim,biliyosunuz gün içinde olur olmaz yerlerde takatim gidiyor fena oluyorum,gözlerim kayıyor halim kalmıyor,katlanamazdım,birde baş dönmem vardıki katmerli,ya açıkçası bide bir sürü kadın falan,bi yabancı ben,herkesin bakışları üstünüzde,bir sürü sorular rahat edemem diye düşündüm,koca karnımla,en iyisi hiç gitmim evde dinlenim dedim,bi ara tanışırız,inşallah ayıp olmamıştır

kızımla bugün pek hareketli,zaten durduğu hiç yokki,bişeyi artık çözdüm,miniğim benimle beraber uyuyor benimle beraber kalkıyor,gün içinde sürekli hareket halinde,uyuduğumda oda uyuyor uyandığımda oda hemen uyanıyor,hapı yuttum ben
hayırlı akşamlar snaada cnm
kalabalığa girmemen daha ii omuş bencede tatlım bissürü göz seni inceliyooo uff sorular falana derken iice bunalırdın ne güzel ama bebişin senle aynı ahreket ediyoo annesini takip ediyo yavrucukk:)

Nurum hoşgeldin nasılsın? damadım nasıl,yaramazlık yapıyomu

eşime kalsa git otur biraz değişiklik olsun demişti ama ben sevmiyorum böyle muhabbetleri ya,bide hiç kimseyi tanımıyorumya gerilirim,bir güzel uyudum dinlendim

gözdeati canım çok geçmiş olsun,geçmişe baktım demin,bir sorun yok dimi,dinlenmeye devam

saol canım şimdilik yok ama dr artık heran herşeye hazırlıklı olun dedi.hatta eşim sordu sezeryan olcak kesin artık dimi dedi.kesin ama dedi tarih verememki sizin kıza belli olmaz dedi dr :)

Nurum hoşgeldin nasılsın? damadım nasıl,yaramazlık yapıyomu

eşime kalsa git otur biraz değişiklik olsun demişti ama ben sevmiyorum böyle muhabbetleri ya,bide hiç kimseyi tanımıyorumya gerilirim,bir güzel uyudum dinlendim

iim tatlım damadın ii çok şükür içerde tepikliyo beni çıkp görcekmiş gelinimi dedim oğlum bekle 2 ay kaldııı:):) sabırsız şimdiki nesil cnm işte
bende çok sevmem cnm kalabalığı aslında kuran dinlemek falan güzel gelirdi ama işte tanıdıkta olmayıncaa tek başına muhabettere fransız kalamk bide yaş itibariyle de büyüklerse senden pek olmuyo dediğin gibii ohh ne güzel dinlenmişsin

saol canım şimdilik yok ama dr artık heran herşeye hazırlıklı olun dedi.hatta eşim sordu sezeryan olcak kesin artık dimi dedi.kesin ama dedi tarih verememki sizin kıza belli olmaz dedi dr :)

gözdecim merhaba cnm çok şükür o riskli haftaları atlattın yaa kızında inaşllah en hayırlı zamanda sağlıkla gelir hepsi inşallah sağlıkla doğsunlar cnm bizim kontrol 29.haftada yani daha 2 hafta var :( sende herşeyini hazırlmaışsındır artık zoaamn ciciler yıkanmıştı sanırım dimi çantan hazır olsun cnm aslında 30dan sonra hepimizin hazır olmalı :)

kızllaaaarrrrr yarın odamız geliyor aradılarrrr....
ayy çok heycanlıyım allahtan bütün eşyalarımızı hazırlamışım bi tek mobilyanın tozunu almak kalır onuda kociş halleder:)yarın bitince hemen çeker koyarım fotolarını

Rabbimin kelamı çok başka,o bir yana zaten,ama teyzelerle falan oturmak ay yook bana göre değil:) zaten o teyzelerden birine çok sinir oluyorum benim hemen yan komşum olur kendisi,2 defa görmüşlüğüm var ama 1 aydır beni delirtti bu evde,eğer ben bu evdende 1 seneye kalmaz taşınırsam a bu teyzeyle kocasının yüzünden,daha 1 ay oldu nedir bu çektiğim,olay ne söylimmi,yemin ediyorum bak abartmıyorum tam 1 aydır kadının tuvalet sesi benim evin içinde,karı koca hergün her Allahın günü gaz çıkarıyolar,delircem artık,yatak odamda gecenin bir vakti duyuyorum,gündüz oturma odamda duyuyorum,artık kulağım gaz sesine karşı çok gelişti,hep aynı tonda ve 3 ü geçmez,yeter artık ya,söylenecek bişey olsa gidip dicem teyze yeter rahatsız oluyorum diye ama nasıl söylenirki,gece gündüz duymaktan bıktımmmm

Back
X