Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bakım ürününü hala lamdım karar veremedim ekonomik olaraka bakarsam nivea atta seti uygun görünüyo ama bubchen için çok ii dediler alanalr yazarmı nivea acaba nasıldır
sLm kızlar..
Online görünüyorum ama açık unutmuşum kendimi:) Sürekli yatmaktan kendimi şaşırdım..
Geçmiş olsun dileklerini yazan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, inş geçiçek
Adres bilgilerimi gönderdim cnm az önce ama Çağlayan çewrimdışıydı artık yarın okur.
kızlar ben tahlil sonuçlarımı aldım demir miktarı gayet iyi korumuşsun dedi çok sevindim.Hamilelikten önce 12.5 ti şimdide 11.9 pek bi fark yok yani.Sanırım kullandığım demir ilacına borçluyum bunu çok tavsiye etmişlerdi iyiki onu kullanmışım.İdrarda temiz çıktı.Sadece kolestrol ve trigliserit oranı fazla çıktı oda hamilelikten kaynaklanan normal bir durum dedi.Eeee hergün ceviz ye fındık ye badem ye öyle olur tabi:) Yalnız sağlık ocağına gittiğimde ebe bir bayanla konuşuyordu 25-26 yaşlarında gözüken beni görünce apar topar beni odadan çıkardı ebe ne olduğumu anlamadım.Meğer kızcağızın 35 haftalık bebeği ölmüş karnında ve ne olduysa artık rahmiyle birlikte almışlar.Çocuk bezi reklamları görmeye dayanamıyorum hamilelir gördükçe dlircek gibi oluyorum diye anlatırken tam ben gelmişim üstüne.Yaa o kadar üzüldümkü düşünsenize 35 haftalık bebeğini kaybettiği yetmiyormuş gibi birde rahmi alınmış ne kadar acı .Allahım sen bizi böyle imtihan etme diye düşündüm ne diyeceğimi bilemedim.Hiçbişeyin garantisi yok...
tamam canım.. bu arada geçmiş olsun hayırdır ??:78:
saol cnm.. Bebeğimde gelişim geriliği başlamış sıkı takip altındayım we suyum sınırdaymış erken doğum riskim çok fazla. Bebeğimde çok az kilo alıyor ii beslenemiyor. Bu yüzden full yatmaktayım we iğne tedawim başladı. Perşembe günü prof. kontrolüm war o zmn herşey kesinleşicek. Benim için dua edin. Allah bebeğime sağlık wersin.
kızlar bakım ürününü hala lamdım karar veremedim ekonomik olaraka bakarsam nivea atta seti uygun görünüyo ama bubchen için çok ii dediler alanalr yazarmı nivea acaba nasıldır
kızlar lohusa külodunuyada hasta bezini hastane veriyormu yoksa almak gerekiyormu? ben özel hastane düşünüyorum,bilgisi olan varmı
arkadaşlar biraz önce ayrıntılı bilgi verememiştim şampuanlar hakkında şimdi ekliyorum bi okuyun derim:95:
"Sodyum Lauryl Sülfat (SLS)
kızlar ben tahlil sonuçlarımı aldım demir miktarı gayet iyi korumuşsun dedi çok sevindim.Hamilelikten önce 12.5 ti şimdide 11.9 pek bi fark yok yani.Sanırım kullandığım demir ilacına borçluyum bunu çok tavsiye etmişlerdi iyiki onu kullanmışım.İdrarda temiz çıktı.Sadece kolestrol ve trigliserit oranı fazla çıktı oda hamilelikten kaynaklanan normal bir durum dedi.Eeee hergün ceviz ye fındık ye badem ye öyle olur tabi:) Yalnız sağlık ocağına gittiğimde ebe bir bayanla konuşuyordu 25-26 yaşlarında gözüken beni görünce apar topar beni odadan çıkardı ebe ne olduğumu anlamadım.Meğer kızcağızın 35 haftalık bebeği ölmüş karnında ve ne olduysa artık rahmiyle birlikte almışlar.Çocuk bezi reklamları görmeye dayanamıyorum hamilelir gördükçe dlircek gibi oluyorum diye anlatırken tam ben gelmişim üstüne.Yaa o kadar üzüldümkü düşünsenize 35 haftalık bebeğini kaybettiği yetmiyormuş gibi birde rahmi alınmış ne kadar acı .Allahım sen bizi böyle imtihan etme diye düşündüm ne diyeceğimi bilemedim.Hiçbişeyin garantisi yok...
Selam hanımlar bugün gittim gördüm kızımı... Tombiş bir hatun doğurucam sanırım2 Hafta kadar önde gidiyor bizim hatun...Eğer erken çıkmaya kalkarsa hiç şaşırmicam :) Bugün 30. haftaya başladım normalde ama kızım 32 hafta gibi gözüküyor... 1805 gr olmuş. :) Bide dudakları bal dudak gibi :)
Eşimin de dudakları büyük benim de büyük bebe de Sezen Aksu dudaklı olacak sanırım.Daha doğrusu doktor teyzemiz öyle dedi
artık 20 günde gidicez. 24Aralıkta tekrar randevumuz var... Ayrıca hala popo geliş durumunda yani dönmemiş.Doktor son haftaya kadar bekleriz dönebilir dedi.
saol cnm.. Bebeğimde gelişim geriliği başlamış sıkı takip altındayım we suyum sınırdaymış erken doğum riskim çok fazla. Bebeğimde çok az kilo alıyor ii beslenemiyor. Bu yüzden full yatmaktayım we iğne tedawim başladı. Perşembe günü prof. kontrolüm war o zmn herşey kesinleşicek. Benim için dua edin. Allah bebeğime sağlık wersin.
geçmiş olsun canım dualarım seninle...
BuSeMMMM çok geçmiş olsun dualarım seninle inşallah rabbim zamanında kavuştursun bebeğinle sağlıklı bir şekilde
fns93 gül gül:) aman ne bilim en azından hasta bezidemi vermiyolar okadar para bayılacaz özele,hasta bezinide vermiyorsa ne gibi hizmetleri var acep
Bol bol sıvı tüketiyorum ben de su vb ne olursa içiom hep soluma yatıyorum inş bende de olumlu sonuçlar werir..
Şu hasta bezi olayınıda ben kipadan külot şeklinde olan hasta bezlerinden almayı düşündüm.. Bir arkadaş almıştı ama tam aklımda kalmadı kim olduğu.