• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

arkadaşlar gebelik reflüsü için doktorunuzun tavsiye ettiği bi ilaç var mı. kendi doktoruma ulaşamadım size bi sorayım dedim????????????

yani aslında midem değil yemek borum çok fena ama yine de işe yarar mı acaba?

canım bende yaıyorum aynı sorunu hemde çok rennie kullayorum bebeğe hiç zararı olmuyormuş doktor her sıkıntı çektiğinde kullanbilirsin dedi...

bence ilgilenirler niye ilgilenmesinler ki...bir an önce git bi görüş devlet hastanesindeki drla derim ben...hem diğer taraf çok da uzakmış nolur nolmaz...

bnimde korkum biraz da o..eşim her gece yanımda olamıyor..acele bişey olursa diğer tarafa gitmesi zor olur..herhangi bir dr gidip kendimi tanıtmayıdüşünüyorum..bi taraftanda diğer dr. muayeneye devam ediyim diyorum..üff yinede bu konu biraz bunalttı beni..sıra almaya çalışıcam..adam şimdiye kadar nerdeydin filan demez heralde...

arkadaşlar gebelik reflüsü için doktorunuzun tavsiye ettiği bi ilaç var mı. kendi doktoruma ulaşamadım size bi sorayım dedim????????????

dün sordum bende..Rennie şurup verdi bana..bunu günde 3 kez kullanabilirsin dedi..kullanmamak için kendini zorlama aksi halde yemek borun çok tahriş olur dedi..kullanıyorum işe yarıyo ama yinede yemekten sonra hemen uzanmamak gibi önlemler alıp minimal düzeyde kullanmaya gayret edecem:)

saol cnm.. Bebeğimde gelişim geriliği başlamış sıkı takip altındayım we suyum sınırdaymış erken doğum riskim çok fazla. Bebeğimde çok az kilo alıyor ii beslenemiyor. Bu yüzden full yatmaktayım we iğne tedawim başladı. Perşembe günü prof. kontrolüm war o zmn herşey kesinleşicek. Benim için dua edin. Allah bebeğime sağlık wersin.

dularım seninle.. allah yardımcın olsun.. soluna yatıp bol su iç.. faydası olacaktır.. geçmiş olsun canım..

aynen kızlar ben de hala karar veremedim sadece bebişimin bakım ürünleri kaldı almadığım,ama en iisi mustela diyo herkes,biraz pahalıymış ama süpermiş:)

evet mustelayı özellikle şampuanı ( konak için)ve pişik kremi iyi diyorla.. bilemedim bende.. bübchen düşünüyordum.. şimdi ikisinin arasında kaldım..

Selammmm kizlar kizimin yatagi ile dolabinin fotosunu ekliyecegim:69:

slm kızlar yine ben yat yat çok sıkıcı valla:)
geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlarıma çok teşekkürler dualrınız bekliyoruz kızlar.
bebişimin uyku setinin yorganını şööle bi suya tutturdum kocişe tozu gitsin diye bide yastık kılıfıyla çarşafını makinaya attırdım.yarın kızımın odası gelcek yaa ayy valla ben bu gece uyuyamam.ama sanırım kızımda çok heycanlı bi görseniz geçenki videodaki gibi rövaşatalar atıyo bana :D

dularım seninle.. allah yardımcın olsun.. soluna yatıp bol su iç.. faydası olacaktır.. geçmiş olsun canım..

evet mustelayı özellikle şampuanı ( konak için)ve pişik kremi iyi diyorla.. bilemedim bende.. bübchen düşünüyordum.. şimdi ikisinin arasında kaldım..
aynen ben de konak için mustelanın şampuanının çok ii olduğunu duydum...

slm kızlar yine ben yat yat çok sıkıcı valla:)
geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlarıma çok teşekkürler dualrınız bekliyoruz kızlar.
bebişimin uyku setinin yorganını şööle bi suya tutturdum kocişe tozu gitsin diye bide yastık kılıfıyla çarşafını makinaya attırdım.yarın kızımın odası gelcek yaa ayy valla ben bu gece uyuyamam.ama sanırım kızımda çok heycanlı bi görseniz geçenki videodaki gibi rövaşatalar atıyo bana :D
noldu gözde niye yatosun sürekli? rahatsızmısın?bi de sanki sen yazmıştın sezeryan olacağın belliymiş sendin dimi?bi sorun mu var cnm?ben pek okumuyorum da geçmişi haberim yok..öyle bişey varsa geçmiş olsun çok...ne güzel oda yapacakmışsınız...biz daha yapmıycaz ama çok özeniyorum ben de...güle güle kullansın tatlı bebişin:)

kızlar valla bana mustellayı öneren bi eczacı hem ööle satmak için falan önermedi saolsun yakın arkadaşım onun için bende mustella düşünüyorum.ama daha önceden valla adını bile duymamıştım ne yalan sööliyim

noldu gözde niye yatosun sürekli? rahatsızmısın?bi de sanki sen yazmıştın sezeryan olacağın belliymiş sendin dimi?bi sorun mu var cnm?ben pek okumuyorum da geçmişi haberim yok..öyle bişey varsa geçmiş olsun çok...ne güzel oda yapacakmışsınız...biz daha yapmıycaz ama çok özeniyorum ben de...güle güle kullansın tatlı bebişin:)

teşekkür ederim gulcancan benim plesanta aşağıda rahim ağzını tamamen kapatıyo.arada kanamlar oluyo.ama tam 2 aydır 3 ekimden beri hiç kanamam olmamıştı.bugün sabah yine oldu.korkuttu biraz.sezeryanda ondan zaten malesef.
oda içinde teşekkür ederiz yorumlarına darısı sizin başınıza diyim o zaman :)

ya arkadaşlar benim canım çok sıkılıyor tvde izlicek bişi yok eşimde henüz gelmediii ben biraz gidimde kitap okuyum bari birazz olmuyo böleeee :68:

kızlar ocak annelerinden biri doğum yapmış 34+1 de eve bile dönmüş hemde

teşekkür ederim gulcancan benim plesanta aşağıda rahim ağzını tamamen kapatıyo.arada kanamlar oluyo.ama tam 2 aydır 3 ekimden beri hiç kanamam olmamıştı.bugün sabah yine oldu.korkuttu biraz.sezeryanda ondan zaten malesef.

geçmiş olsun canım..allah yardımcın olsun.. :16:

çooookkkk geçmiş olsun cnm yaa...yat yat kalkma hiç...dikkat et kendine...biz park yatak aldık onu da yatak odamıza yanımıza koyucaz...1-2 yıl onu kulanabiliomuş galiba çocuk sonrada oda yaparız dedik...

geçmiş olsun canım..allah yardımcın olsun.. :16:

çooookkkk geçmiş olsun cnm yaa...yat yat kalkma hiç...dikkat et kendine...biz park yatak aldık onu da yatak odamıza yanımıza koyucaz...1-2 yıl onu kulanabiliomuş galiba çocuk sonrada oda yaparız dedik...

tşkr ederim kızlar
bende park yatak ta aldım yani bi arkadaş verdi.evimin büyüklğünün nimetlerini kullanıyorum :) ilk bi kaç ay yanımda park yatakta yatırırım diye düşünyüorum sonra odasına geçiririz küçük hanımı

ben yine kaçıyorum kızlar eşim bişi demeden kalkıyım bu sefer kızcak iice:)

Back
X