- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o da doğru yaDayanabildiğim yere kadar dayanıcam bu akşamıda bi atlatayım hayırlısıyla yarın bol bol dinlenicem ama düne göre biraz daha az gibi şimdi izin alsam surat yapacaklar aman kendim çekerim daha iii bide kimseyle uğraşamam normalde çok iyilerdir ama bi izin söz konusu olunca anlamıyorum ben insanları sonuçta görüyorlar çektiklerimi neyse allahım sabrını verir inş.
günaydın kızlar nasılsınız ben dün akşam sancı gibi birşey çektim yaklaşık 1 saat sürdü karnımın sağ tarafı ve belim taş gibi oldu bi ağrıyla beraberr resmen soğuk terler döktüm eşim doktora gidelim dedi bende duşa girip gidelim dedim allahtan duş iyi geldide geçti ama çok korktumm
Evet Çağlayan bende tam sana yazacaktım konuşamadık bayağıdır diye ben genelde gündüz giremiyorum okul ev işleri derken ancak akşamları burada oluyorum.Odayı tamamlar tamamlamaz resmini çekicem ama biraz daha var anca yaparım ağır ağır:) Evet uzmanlarda yapıcam arkadaşlarım orada yaptı memnundurlar o yüzden.Sana verilen fiyatlarla geçen martta arkadaş doğum yaptı sezeryana 450 ödedi extra hiçbir ücrette almamışlar.Hepsi içine dahildi.Ama yeni yıldada bu fiyatlar geçerli olcakmı onu sorucam bende.Bu arada bi arkadaşta uzmanlarda doğum yaptı kızı sarılık oldu koydukları yer için küvez benzeri bişeymiş günlük çok yüksek ücret istemişler onlarda atakente sormuş nerdeyse üçte biri fiyatına günlük ödeme almışlar.Doğum kısmı iyide böyle şeyler çıkınca sanırım biraz fazla ücret alıyorlar.Bunları da araştırmak lazım.
MAŞALLAH benim fıstığımaa....şimdi gelmiyosun yaniiii,bugün ben bakıcam reale kayda değer bişey bulursam yazarım hatta istersen alırımda sana
hadi bekliyoruz haberleri
ben soruları hemen not alıp cüzdanıma koyuyorum kaynamıyor böylece
kıyamam canım yaaa...hala geçmedi.çok yorma kendini işleri de konuştuğumuz gbi yardım al..ahhh yakın bir yer olsada geliversem beraber hazırlasak
ben de alayım ozaman yeşekkürler canım eczanede var mıdır
faydalı olduğuna sevindim
kıyamam ya...izin al bari 1-2 gün sancıların hafifleyene kadar
sabah babamız bize börek aldıölçüsünde yedik...süper bir kahvaltı...ardından banyomzu yaptık öğledeen sonra özdilek e alışverişe gideceğiz kendime pijama bakacağım
o da doğru ya
sizin buraya her yazdığınız 1-2 hafta sonra başıma geliyor demekki bunlar da olacak:26:
Dayanabildiğim yere kadar dayanıcam bu akşamıda bi atlatayım hayırlısıyla yarın bol bol dinlenicem ama düne göre biraz daha az gibi şimdi izin alsam surat yapacaklar aman kendim çekerim daha iii bide kimseyle uğraşamam normalde çok iyilerdir ama bi izin söz konusu olunca anlamıyorum ben insanları sonuçta görüyorlar çektiklerimi neyse allahım sabrını verir inş.
günaydın kızlar nasılsınız ben dün akşam sancı gibi birşey çektim yaklaşık 1 saat sürdü karnımın sağ tarafı ve belim taş gibi oldu bi ağrıyla beraberr resmen soğuk terler döktüm eşim doktora gidelim dedi bende duşa girip gidelim dedim allahtan duş iyi geldide geçti ama çok korktumm
İşyerleri hep aynı canım,ne kadar acı çekersen çek görmezden geliyorlar işlerini yap istiyorlar hep.Fırsat buldukça dinlenmeye çalış ama çok yormadan kendini bundan sonrası hepimiz için çok zorlu geçecek anlaşılan helede çalışırken
Günaydın canım.Ilık bir duş her zaman banada çok iyi geliyor.Burda bir kaç yerde daha okumuştum.Böyle birşey yaşadıklarında kızlar hemen ılık bir duşun altına girip çıkıyorlarmış.demekki doğruluk payı varmış.
Dün akşam benim sağ gögüs ucumdan böyle su gibi renksiz bir sıvı geldi kızlar çok az ama miktarı.Sizede böyle oluyormu.Eşime sordum oda aşkım süt kanalların artık tamamlanmaya başlamıştır o yüzden geliyordur normal bunlar merak etme dedi.
Gülemiyim mi ağlıyım mı bilemedim başıma yavaştan yavaştan prof.kesilmeye başladı.Ben bunları okuyup takip ediyorum süt bile gelebilirmiş ilerleyen aylarda dedi üstüne tamam bende biliyorum bu kadarını ama ondan böyle bir cevap beklemiyordum ama hoşumada gitmedi değil doğrusu bilinçli bir baba olacak demekki sürekli birşey okuyormuş bunlarla ilgili inş.doğumdan sonrada devam eder bu yardımlar
günaydın kızlar nasılsınız bu sabah.
dün gece 4 egeliyodu yattım bi sürü film izledik kocişle ama az önce aradılar kızımın odasını getiriyorlarmış apar topar kalktık valla :)
kanama hala devam ediyo kızlar sabretse azcık daha kızım iyi olcak
dün gece 4 egeliyodu yattım bi sürü film izledik kocişle ama az önce aradılar kızımın odasını getiriyorlarmış apar topar kalktık valla :)
yok anam benimki benden dinliyor bişey çıkardığı yok...adamın hayatı varsa yoksa matematikDün akşam benim sağ gögüs ucumdan böyle su gibi renksiz bir sıvı geldi kızlar çok az ama miktarı.Sizede böyle oluyormu.Eşime sordum oda aşkım süt kanalların artık tamamlanmaya başlamıştır o yüzden geliyordur normal bunlar merak etme dedi.
Gülemiyim mi ağlıyım mı bilemedim başıma yavaştan yavaştan prof.kesilmeye başladı.Ben bunları okuyup takip ediyorum süt bile gelebilirmiş ilerleyen aylarda dedi üstüne tamam bende biliyorum bu kadarını ama ondan böyle bir cevap beklemiyordum ama hoşumada gitmedi değil doğrusu bilinçli bir baba olacak demekki sürekli birşey okuyormuş bunlarla ilgili inş.doğumdan sonrada devam eder bu yardımlar