- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
günaydın kızlarrr...dün sinema günüydü sanırım lalcim bizde aynı filme gittik beğendim ama iyiiyydi...topiği bugünde ben açtım..ya dün sinir oldum dün koskoca migrosta dalin deterjn bulamadım...eşim diyoo burda yoksa nerde vardır acaba elazığdainş bulabilirim yaaa.bugün şehrin altını üstüne getirmem lazım...
canım bizde migrosta ufak bir arayıştan sonra bulmuştuk bazen farklı yere koyabiliyorlar.görevliye sorsaydınız.
Bu arada herkese günaydın kızlar dün odamızı yerleştirdik bugünde ilk partiyi attım çamaşır makinasına bakalım nasıl olacaklar.Hastaneye giderken lazım olnalardan konuşmuşsunuz.Benim gittiğim hastanede doğuma yakın ihtiyaç listesi veriyorlarmış bunları getir diye.Bir kısmı da hastaneden karşılanıyormuş.Hasta bezi vs veriyorlarmış orada.Ama ben yinede kendimde alıcam tabi nolur nolmaz.Bu arada doğum parasınıda sorucam ama herkes tembihliyor doğum parasına neler dahil mutlaka öğrenin diye(refakatçi,kaç günlük yatış vb dahilmi diye).Sizinde aklınızda bulunsun sonra extradan masraf çıkarsa canınız sıkılmasın.
canım odanız çok güzel oılmuş güle güle kullanın.bende önümüzdeki hafta yıkamayı düşünüyorum.bakalım battaniyelerden başlarım yavaş yavaş
Dün akşam benim sağ gögüs ucumdan böyle su gibi renksiz bir sıvı geldi kızlar çok az ama miktarı.Sizede böyle oluyormu.Eşime sordum oda aşkım süt kanalların artık tamamlanmaya başlamıştır o yüzden geliyordur normal bunlar merak etme dedi.
Gülemiyim mi ağlıyım mı bilemedim başıma yavaştan yavaştan prof.kesilmeye başladı.Ben bunları okuyup takip ediyorum süt bile gelebilirmiş ilerleyen aylarda dedi üstüne tamam bende biliyorum bu kadarını ama ondan böyle bir cevap beklemiyordum ama hoşumada gitmedi değil doğrusu bilinçli bir baba olacak demekki sürekli birşey okuyormuş bunlarla ilgili inş.doğumdan sonrada devam eder bu yardımlar
benim kaç aydır geliyor o sıvı ara ara.son zamanlarda maşallahh miktarı biraz arttı.ben göğüs pedinin kutusunu açtım kullanıyorum bile.
günaydın kızlar nasılsınız bu sabah.
dün gece 4 egeliyodu yattım bi sürü film izledik kocişle ama az önce aradılar kızımın odasını getiriyorlarmış apar topar kalktık valla :)
kanama hala devam ediyo kızlar sabretse azcık daha kızım iyi olcak
ohh sdvd keyfi yapılmış ne güzel.ayy odan geliyo demek gelsin tabiii orda duracağına odasında dursun.hadi bakalım kolay gelsin
Benden bugünlük bu kadar kızlar ben artık kaçar,dr.kontrolüm var diye izin aldım biraz bozuldu sevgili müdürem ama ne yapıyım akşam 5'ten sonra karanlıkta hiçbir işimi halledemiyorum annemle çıkıp kızımın ıvır zıvır eşyalarını alıcam yarında babamızla şifonyerimizi alıcaz.
Pazartesi ye kadar kendinize ve minişlere çok iyi bakın
Gozdecim sende gidip yat lütfen çok fazla ayakta durma![]()
canım güle güle görüşürüz.ya sen eve bi net alsan artık yaa

bizde pzartesi doktora gidelim diyoruz.birazdan arayayımda randevu alayım özledim minişimi