bugün pek sessiz buralarrr....gözdecim gözünaydın mobilyalarınız gelmişşş...manikk ne güzel kaynana görümce öylee yaaa![]()
sağol canım evet iyilerdir haklarını yemek olmaz.Yinede banada sürpriz oldu:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün pek sessiz buralarrr....gözdecim gözünaydın mobilyalarınız gelmişşş...manikk ne güzel kaynana görümce öylee yaaa![]()
slm kızlar ben geldiimmm doktr teyzemmizi gördük kızım çok şaşırttı beni 6 gün önden idiyormuş veeeee kilosu 1.600 valla kilosuna alışamadım eliyle karnımı muane etti bebeğim aşağı inmiş erken doğum olucak senin çok asağıda ve halaa ters kızım tek olumsuz suyum azalmış 2 hafta sonra 4 boyutlu renkliye iricemz ona görede rapor vericekmiş ona bakmadan çalışabilir raporu veremem dedi bakalım hayrlısı olsun o sağlıklı olsundaa gerekirse yatarım evde yanii
kızlar slmm hepinizee
bizde şimdi migrostan geldik ve son kalan nivea baby atta çantasını kaptık:) çok hoşuma gitti yaa önce bubchen de çok takılmıştım ama bunu görünce 45tl bide dayanamadım hepsinin kokusuda çok güzel içindekiler vee çantasıda keisnlikle çok lullqanışlıymış inceledim iice:)banyo küveitimizle filemizde aldıkyavş yaval ağırlaşmadan ve havalar soğumadan eksileri tamamlıyoruz inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersinnnn
yakında manik bebe mağazası açcan kızz herşeyden 3er 5er taneee olcak galibaaasağol canım evet iyilerdir haklarını yemek olmaz.Yinede banada sürpriz oldu:)
yakında manik bebe mağazası açcan kızz herşeyden 3er 5er taneee olcak galibaaafazlası olsunda eksiği olmasın minişin
![]()
kızlar slmm hepinizee
bizde şimdi migrostan geldik ve son kalan nivea baby atta çantasını kaptık:) çok hoşuma gitti yaa önce bubchen de çok takılmıştım ama bunu görünce 45tl bide dayanamadım hepsinin kokusuda çok güzel içindekiler vee çantasıda keisnlikle çok lullqanışlıymış inceledim iice:)banyo küveitimizle filemizde aldıkyavş yaval ağırlaşmadan ve havalar soğumadan eksileri tamamlıyoruz inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersinnnn
slm canım.. aldın kurtuldun yani.. darısı başıma.. nasıl güzel mi?* çantasının içinde alt açması var mı?* sırt çantası olandan mı aldın?? kaç parça var içinde ??off çok soru sordum demii
![]()
kızlarr yaa bu isim konusuu ne zormuş yaa...ilk ipek diyoduk sonra ondan gönlümüz geçtii bi zeynep dendi ama içimee pek sinmediii o daa şimdide dila da kalmış durumdayımm...keşke bebekler gelirken isimlerinide yanında getirseee
saol tubişim evt hazır inş bide kendi sağğlıkla doğsaa başka bişi istemiyorummgüle gülee kullansın bebişşşş...bıcı bıcı alet edavatları hazırr minişin...yaa kızlarrr o minnaklar nasıl yıkanır ki mininacıkk şeylerrr![]()
slm kızlar ben geldiimmm doktr teyzemmizi gördük kızım çok şaşırttı beni 6 gün önden idiyormuş veeeee kilosu 1.600 valla kilosuna alışamadım eliyle karnımı muane etti bebeğim aşağı inmiş erken doğum olucak senin çok asağıda ve halaa ters kızım tek olumsuz suyum azalmış 2 hafta sonra 4 boyutlu renkliye iricemz ona görede rapor vericekmiş ona bakmadan çalışabilir raporu veremem dedi bakalım hayrlısı olsun o sağlıklı olsundaa gerekirse yatarım evde yanii
süper fikirmiş valla hakikaten getirseler isimlerinide fena olmaz.Bizde SELİN düşünüyoruz hayırlısı bakalım.
tatlım senle epey konuşmuştuk bakım ürünlerini:) sonunda aldım migrosta görünce dayanamadım valla:) dur hepsini anlatiim sana
şimdi çanta koldan asmalı çok güzel ve kullanışlı bişi ölee çok büyük değil ama küçükte değil tam aban göre önce fermuarlı bi göz var yanlarda da cepler var iki tane orayada biberon su kabı falan konur güzel yanii kumaşıda gayet ii çantanın ekstra çanta gereksiz
içindekiler
200ml bebe yağı (kokusunu beğendim bademli)
100ml pişik kremi
500ml şampuna ve vücut kremi
kremli sabunu
yenidoğan ıslak mendil 63lü
bide alt açma var cnmm
maşallahhh kızına annesiiierken doğum muu?hoş alıştık valla normal geliyooo artık erken doğum falan herkes erkenden doğuruyooo.ama senin kız normal zamanında gelsin canım arkadşlarını beklesinn...çantaları hazırlayın kızlarrrr
![]()
saol tubişim evt hazır inş bide kendi sağğlıkla doğsaa başka bişi istemiyorumm
sorma yaa çok minikler odeğil o minicik şeylerin içinde bile kayboluyolar arkdaşın bebişini görmeye gittim henüz 5 günlük Allahım dedim nerde bu kıss içinde kaybolmuş:):) dediğin gibi 3 4 haftaya kadar artık benmde yavaştan hazırlamam lazım çantamızı sizden biraz küçüküz biz:)
evet baya konuşmuştuk senle bu konuyu.. ben hala bübchene takılı kaldım.. ha bide mustela ya çok iyi diyorlar şampuanı konak için, pişik kremi pişik için.. ama fiyatları bübchende de pahalı.. bende çantalı set istiyorum ki artı çanta almıyayım diye ama karar veremedim canım yaaalt açmasıda var yani içinde..bide sırt çantalı modeli var sanırım niveanın.. kii realde indirimdeydi yanlış hatırlamıyorsam 35 tl miydi neydi..güle güle kullansın prensin canım.. bende burdaki bi mağazadan 5li set almıştım.. kanguru,ana kucağı vss..hem rengi içime sinmedi hemde çantasını kullanmam onun ben.. onu geri vermeyi düşünüyorum.. aldığım firmayı aradımda bübchen çantalı var mı diye yok dedi.. nivea ve cihicco varmış çantalı olarak.. bakalım bende eşimel bakıcam bugün bende..
aman aman oğluşuda bizim bebeklerden küçükmüş:) havasına bak şunun:) koca koca kızlardan korumak için önlemini alıyon şimdiden hee:)
içini ferah tut sadece tedbir amaçlıı istemiştirr yaa onda herşey daha iyi belli oluyo diyeeeevt cnm yaa zamanında doğsun istiyorumm bn kızımn erken gelmesinnn suyum cok mu az acaba kızlarr renkli dopler istediğine göree tektım kafama