• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

evt ttalım bende bubchene çok takılmıştım o gece epeyyy bahsetmiştik senlee :) ama işte dedim zaten her bebekte farklı oluyomuş baktım buna alışamadı başka denerim en azından çantası bebe yağı kullanışır bide pişiktede niveanın keremi çok ii die okudum tecrübeli annelerden chiccoda bana pahalı geldi açıkçası şimdilik hem bütçeyi hemde ii olanı düşündüm inşş hepsi ii gelir prensime teyzesi sizde alın bakalım belki bugün tama karar verirsin zaten insan bianda karar veriyoo yoksa ben daha çokkk araştırırdım :9:

prens güle güle sağlıklı mutlu günlerde kullansın canım..bakalım bende bakıcam bugün.. akşama yazarım aldım almadım diye :9:

evt cnm yaa zamanında doğsun istiyorumm bn kızımn erken gelmesinnn suyum cok mu az acaba kızlarr renkli dopler istediğine göree tektım kafama

cnm daha detaylı görür sende erahatlarsın en azından renklidee hiç sıkmamaya çalış kendini hayırlısyla bi 4 haftayıda atlatın 35.haftadan itibaren bebekelr premature olmuyo artık hiç endişelenme arkadaşımın kzııda 35 te doğdu maşallahı var valla bide senin prensesinde kilosu ii annesi dahada alıcak oyüzden endişe etme hiç

tabikiiiii havamızı atalım sizin kızlar cadı cadıııı hepsini yicem ben onlarınn baksana hepsi bi aceleci bi teleşlııı teyzesi bnm oğlumunda pek sakin olduğu sölenemez ama küçüküz işteeeee:26:
hmm gelin adaylarım büyük olsun ki evi çekip çevirsinlerrr :66:

gelin büyük olursa bereket olurmuş hehehe:) sende tam kaynana çıktın vazgeçtim vermiyorum kara kızımı sana:)))

gelin büyük olursa bereket olurmuş hehehe:) sende tam kaynana çıktın vazgeçtim vermiyorum kara kızımı sana:)))
aaaaaaaaa kıss bnm gibi kaynana zor bulunurr:):) ayy kıyarmıyım ben onlara güzel gelinim bnm oy oy karaymışta bnm oğlum bana benzerse bembeyaz babaya benzerse esmerr:) ama kara kaş kara göz olasılığı yüksek:46:

aaaaaaaaa kıss bnm gibi kaynana zor bulunurr:):) ayy kıyarmıyım ben onlara güzel gelinim bnm oy oy karaymışta bnm oğlum bana benzerse bembeyaz babaya benzerse esmerr:) ama kara kaş kara göz olasılığı yüksek:46:

banada benzese babasınada benzese esmer olacak kesin:) gerçi baba benden biraz daha esmer,sanırım benimki gibi koyu renk saçları iri siyah gözleri olabilir,kara kaş kara göz ama eğer babama yani dedesine çekerse masmavide olabilir gözleri kendiliğinden sürmeli falan,babaya çekerse ela olabilir ben ela göz pek sevmiyorummm :P ayy zamanı gelsede doğsa kucaklasam bi baksam nasıl bişeyyy sağlıklı olsunlar inşallahhhh

bu arada normal doğumdada lavman yapılıyormuş,doğum esnasında başka birşey gelmesin diye barsaklar boşaltılıyormuş,ben sadece seseryanda oluyor sanıyordum

banada benzese babasınada benzese esmer olacak kesin:) gerçi baba benden biraz daha esmer,sanırım benimki gibi koyu renk saçları iri siyah gözleri olabilir,kara kaş kara göz ama eğer babama yani dedesine çekerse masmavide olabilir gözleri kendiliğinden sürmeli falan,babaya çekerse ela olabilir ben ela göz pek sevmiyorummm :P ayy zamanı gelsede doğsa kucaklasam bi baksam nasıl bişeyyy sağlıklı olsunlar inşallahhhh

hayırlı sağlıklı bi doğsalarda görsek inşlalh yaa:)

off çok canım sıkkın benim yine :( annemin dizinde menüsküs yırtığı çıktı. ameliyat diyo doktor. beni ziyaret için gelmişti kayseriye gelmişkende doktora gösterelim bi dedik çok ağrıları vardı basamıyodu üstüne meğer yırtık varmış. silifkede oturuyo bizimkiler oradada doktor yok doğru düzgün. mecbur burada olacak ameliyatı.ben nasıl bakacağım anneciğime yazık o bana kıyamıyo ben ona biran öncede toparlanması lazım ki bebiş gelecek :( bide çekiniyo kuzum bende kalmaktan, eşimin ailesi yüzünden. kesin birsürü laf duyarız yine damadın evinde nasıl kalıyo çekinmeden falan diye :( zor bi ameliyatmı onuda bilmiyoruz. dua edin bize kızlar...

canım şimdi baktımda benim demir ilacının adı ferrum fort muş,magnezyum ilacım Solgarın chelated magnesium 100 tablet olanından,doktor 1 aylık kullanım için verdi,kontrole gidince tekrar bi kan sayımı ister,ilerleme yoksa söylediğin ilacı sorarım doktara,özele gidiyorum fiyatı önemli değil,zaten bu ilaçlarıda pahalı alıyorum,aman iyi gelsin toparlanimde gerisi boş,doğduğunda bebeğimle dinamik bi şekilde ilgilenmek istiyorum,hergün hasta gibiyim kansızlıktan,inşallah düzeliriz
konunun öncesini kaçırdım sanırım ama ferrum fort kullandığın halde kansızlığının devam etmesi normal canım ben daha öncede yazmıştım bu ilacın etkisi uzun sürede belli oluyormuş.hem çapada hem cerrahpaşada önermiyorlar bu ilacı dünya sağlık örgütü de başka ilaç öneriyor .ama özel hastaneler ısrarla ferrum fort yazıyor ..benim bilgim böyle.baya araştırdım.hemde iki tıp fakültesi de bana önermedi.

off çok canım sıkkın benim yine :( annemin dizinde menüsküs yırtığı çıktı. ameliyat diyo doktor. beni ziyaret için gelmişti kayseriye gelmişkende doktora gösterelim bi dedik çok ağrıları vardı basamıyodu üstüne meğer yırtık varmış. silifkede oturuyo bizimkiler oradada doktor yok doğru düzgün. mecbur burada olacak ameliyatı.ben nasıl bakacağım anneciğime yazık o bana kıyamıyo ben ona biran öncede toparlanması lazım ki bebiş gelecek :( bide çekiniyo kuzum bende kalmaktan, eşimin ailesi yüzünden. kesin birsürü laf duyarız yine damadın evinde nasıl kalıyo çekinmeden falan diye :( zor bi ameliyatmı onuda bilmiyoruz. dua edin bize kızlar...
geçmiş olsun canım .sen duyma o lafları annen senin o her türlü hakkı var bir an önce iyileşir sonra da sana ve bebiline bakar :))

geçmiş olsun canım benimm...lafları boşverin önemli olan annenn sağlığı en kısa zamanda iyileşir umarım...milletn ağzı torba değilki büzesin damadı kadar kızınnda evii

çok geçimş olsun cnm yaa inşallah tez amanda iileşir annen
tatlım kim ne düşünürse düşünsün o senin annen tabiki kalıcak yanındaa helede sağlık söz konusu iken boşver dicem ama insn illa etraftan gelenleri takıyo kafasınaa yeterkia nneciğin ii olsun

konunun öncesini kaçırdım sanırım ama ferrum fort kullandığın halde kansızlığının devam etmesi normal canım ben daha öncede yazmıştım bu ilacın etkisi uzun sürede belli oluyormuş.hem çapada hem cerrahpaşada önermiyorlar bu ilacı dünya sağlık örgütü de başka ilaç öneriyor .ama özel hastaneler ısrarla ferrum fort yazıyor ..benim bilgim böyle.baya araştırdım.hemde iki tıp fakültesi de bana önermedi.

çapa ve cerrahpaşa gibi önemli hastaneler önermiyorsa doğrudur,zaten kullandığım günden beri azda olsa bir verim alamadım,halen aynıyım,değişmek lazım

mrb canım eşinin sözünü dinle bak açma süpürge falan zorlanıyo artık insan.
bizimde babamız mobilyamızın tozunu alıyo şimdi.birazdanda miniğimin eşyalarını yerleştiriz :21:
dinledim canım açmadım süpürge falan zaten açcak halimde yok çok halsiz hissediyorum kendimi....ay ne zevklidir şimdi bende gelebilirmiyim yardıma minik minik kıyafetlerri yerleştirmek çok hoş olsa gerek bende sabırsızlanıyorum valla...bu arada tekrara hayırlı olsun odanız...
Slm kızlar bugün babanemiz ve halamız sürpriz yapıp bize uğradılar.bebişe bir sürü şey almışlar birde beşik almışlar beşiği çok beğendik ama görür görmez de eşimizle birbirimize bakakaldık.Bizde mabilya beşiğin yanında kraft park yatak almıştık pembe topiğe resminide koymuştuk hatta.Biz almıştık hık mık ettik ama olan olmuş artık üstelik beşikte çok tatlı geri verin de diyemedim çok beğendim.Şimdi kara kara park yatağı ne yapacağımızı düşünüyoruz.Kzılar eğer kraftın park yatağını almak isteyen varsa bende sıfır kullanılmamış durumda mevcut.Aldığım fiyattan biraz daha aşağıda vericem bari en az zararla atlatalım.Her yer beşik doldu evde.İlgilenenlere duyurulur.
maşşallah canım senin prenses bereketiyle geliyor baksan....kayınvaliden ve görümcende çok düşünceliymiş:nazar:
kızlar slmm hepinizee
bizde şimdi migrostan geldik ve son kalan nivea baby atta çantasını kaptık:) çok hoşuma gitti yaa önce bubchen de çok takılmıştım ama bunu görünce 45tl bide dayanamadım hepsinin kokusuda çok güzel içindekiler vee çantasıda keisnlikle çok lullqanışlıymış inceledim iice:)banyo küveitimizle filemizde aldıkyavş yaval ağırlaşmadan ve havalar soğumadan eksileri tamamlıyoruz inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersinnnn
hayırlı olsun tatlım bi biz kaldık herhalde banyo ve bakım setimizi almayan bakalım bizde nivea,bübchen ve mustela arasında gidip geliyoruz hangisi galip gelicek merakla bekliyorum:90:
slm kızlar ben geldiimmm doktr teyzemmizi gördük kızım çok şaşırttı beni 6 gün önden idiyormuş veeeee kilosu 1.600 valla kilosuna alışamadım eliyle karnımı muane etti bebeğim aşağı inmiş erken doğum olucak senin çok asağıda ve halaa ters kızım tek olumsuz suyum azalmış 2 hafta sonra 4 boyutlu renkliye iricemz ona görede rapor vericekmiş ona bakmadan çalışabilir raporu veremem dedi bakalım hayrlısı olsun o sağlıklı olsundaa gerekirse yatarım evde yanii
gülşahcım prensesine maşallah kocaman olmuş....hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inş hepimize ama sen içini ferah tut....:16:
kızlarr yaa bu isim konusuu ne zormuş yaa...ilk ipek diyoduk sonra ondan gönlümüz geçtii bi zeynep dendi ama içimee pek sinmediii o daa şimdide dila da kalmış durumdayımm...:emir_bebek:keşke bebekler gelirken isimlerinide yanında getirseee
kesinlikle sana katılıyorumm...bizde selma betül düşünüyoruz ama bakalım.....

bizde çok yapıyoruz bu konuşmayı....benm gözlerim yeşil eşiminkide yeşilee çok yakı...annemin gözleri koyu yeşil babamınkiler bal rengi...benim iki dedeminde gözlerinin rengi masmaviydi ....kayınvalideminde gözleri mavi,eşimin dedesininde öyle bakalım bizim bıdık nasıl olcak ....ama ben rüyamda gördüm doktorumuz yeşil olcak dedi :9:sağlıkla gelsindeee inş...

slm kızlar..
oku oku anca bitti valla..ne çok şey yazılmış..bugün kontrol vardı gidemedik..haftaya inşallah..
bugün hava çok güzeldi sahilde yürüdük..foto çektik bol bol..
sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır..:)))))))))

kızlar odamızı ekledim beşikler bölümüne yorumlarınızı bekliyorum.

Back
X