• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlar nasılsınız ben şiddetli mide yanmasından muzdaribim ayyy ne yesem ne içsem yanıyo yatmam gerek yatınca da midem ağzıma geri geliyo resmen ayyy

Sana rennie duo şurup tavsiye ediyorum canım. inan mide yanmasına bire bir. bahsettiğin şikayetlerin aynılarını yaşıyordum. doktorumun verdiği bu şurup sayesinde artık okadar rahatımki.. içtikten sonra hemen etkisini gösteriyor.

melocum bebek arabanı ne almıştın? bir ara yazmıştın sanırım ama hatırlayamadım şimdi güzel hafif birşeydi yanılmıyorsam?????
bu arada benin bu akşam 2 saat tokluk 72:66::66::66:
senin nasıl gidiyor?

Son düzenleme:
Busecim dualarımız seninle canım. İnşallah her şey yolunda gider.

Bebegini gören arkadaşlar. Gözünüzaydın. Bizim de Çarşamba günü kontrolümüz var.

Dogum fiyatlarını sormuşsunuz. Ben de özel hastaneye gidiyorum. Geçen gittiğimde sormuştum. Normal dogum 200, sezeryan 400 TL. dedi.Tabi bu bu yılın fiyatı. 1 Ocaktan sonra ne olur bilemem.

Geceleri ben de sık uyanmaya başladım. Rahat uyuyamıyorum artık :(

Cuma günü saglık ocagından aradılar. Okul çıkışında gittim. Hemşire kalp atışlarını dinletti. Kiloya, tansiyona baktı. Eliyle bebegi kontrol etti. Bebek henüz dönmemiş dedi. O elledikçe kızım kaçıyordu. Çok komikti. Hemşire de epey güldü. Beni rahatsız ediyorsun diye nasıl tepki veriyor şuna bak dedi :)

:)) ay ne tatlı bu minikler yaaa
ee rahatsız etmesinler minik hanımı nie oynuyolarki :))

hele şükür oldu bilgisayardan oldu heral anlamadım neyse
gözde kızının adı umay olacak heralde anlamı ne demek

Şok Kampanya 100 TL Paketimiz
50 Adet Şeker
1 Adet Kapı Süsü
7 Metre Kapı Tülü
1 Adet Takı Yastığı
1 Adet Şeker Sepeti
1 Adte Hoşgeldin Bebek Yazısı
sizce nasıl fiyatı kızlar? süsülü bebk die bi sitede gördüm...ben bunların fiyatlarını araştırmadım hiç bilmiyorum o yüzden..

aynı mağazanın eminönü havuzluhan'da dükkanı var, ben oradan kapı süsünü 25tlye, 100 tane hazır bebek şekerini 100 liraya aldım. zaten malzemesini alsam daha pahalıya gelecekti, gayet uygun bir yer. fırsatın olursa gidip bakabilirsin

Sana rennie duo şurup tavsiye ediyorum canım. inan mide yanmasına bire bir. bahsettiğin şikayetlerin aynılarını yaşıyordum. doktorumun verdiği bu şurup sayesinde artık okadar rahatımki.. içtikten sonra hemen etkisini gösteriyor.

bana da gaviscon vermişti canım drum ama en sonunu dün gece içtim.aslında dün yazmıştı ama dün eczaneye uğramadık bugünde odamız gelince çıkamadık.artık çok fena olursam nöbetçi arıycak eşim mecbur.
hiç aşermem olmamıştı geceleri dolaştırmamıştım adamcağızı gaviscon aşeriyorum diycem :))

ben 4 şişeyi bitirdim 5. başladım valla o olmasa ne yapardım bilmiyorum 4 aydan beri ben felaket yanıyorum:84::84::84:

benimde bir tek şekerlerim kaldı.öff karar veremiyorum şekermi çikolatamı diye..neyse bakalım biraz daha bekleyeyim

benim bebeğim 27+6 bugün dr a gittim ters duruyormuş neyseki daha zamanı var onun dışında herşey yolunda çok şükür

hele şükür oldu bilgisayardan oldu heral anlamadım neyse
gözde kızının adı umay olacak heralde anlamı ne demek
evet canım umay düşünüyoruz valla bi kaç anlamı var aslında
1.talihli ,devlet kuşu
2.eski türklerde bebek ilk doğduğunda ağzına süt damlatıp hayat verdiğine inanılan tanrıçanın adı
3.eski türklerde melek demekmiş.
eşim bulmuştu aslında bebek denemeleri sırasında kızımız olursa adı umay olsun dedi benimde hoşuma gitti hem değişik hem anlmaı güzel.

aynı mağazanın eminönü havuzluhan'da dükkanı var, ben oradan kapı süsünü 25tlye, 100 tane hazır bebek şekerini 100 liraya aldım. zaten malzemesini alsam daha pahalıya gelecekti, gayet uygun bir yer. fırsatın olursa gidip bakabilirsin

bende bu siteyi gördüm bazı şeyleri yazmışlar fiyatlarını uygun geldi banada bende annemleri bekliyorum bi gitseler diye şu havuzluhana valla kalkıp burdan ben gitcem sonunda :)

kızlar ben malzemelerini kendim aldım bebek şekeri için 75 tane hasır patik tülü mıknatısı 34 milyon tuttu yapımıda çok kolay nette nikahmalzemeleri.com diye bir site vardı en uygun fiyatlar ordaydı ben baya araştırmıştım bakın isterseniz

benimde bir tek şekerlerim kaldı.öff karar veremiyorum şekermi çikolatamı diye..neyse bakalım biraz daha bekleyeyim

sen onu da halledersin hamarat şeker.bende beğendim bişiler kurabiye yapıcaktım aslında ama bizimki malum korkuttu dün ne zaman geleceği belli olmaz hazırlıksız yakalanırım diye kurabiyelri doğduktan sonra 40 mevlütü için istanbulda yapıp ikram diye extradan vercem.

kızlar ben malzemelerini kendim aldım bebek şekeri için 75 tane hasır patik tülü mıknatısı 34 milyon tuttu yapımıda çok kolay nette nikahmalzemeleri.com diye bir site vardı en uygun fiyatlar ordaydı ben baya araştırmıştım bakın isterseniz

bende konyadan nerden buldun diycektim o kadar ucuza canım :)

evet canım umay düşünüyoruz valla bi kaç anlamı var aslında
1.talihli ,devlet kuşu
2.eski türklerde bebek ilk doğduğunda ağzına süt damlatıp hayat verdiğine inanılan tanrıçanın adı
3.eski türklerde melek demekmiş.
eşim bulmuştu aslında bebek denemeleri sırasında kızımız olursa adı umay olsun dedi benimde hoşuma gitti hem değişik hem anlmaı güzel.

bende bu siteyi gördüm bazı şeyleri yazmışlar fiyatlarını uygun geldi banada bende annemleri bekliyorum bi gitseler diye şu havuzluhana valla kalkıp burdan ben gitcem sonunda :)

adıyla yaşasın talihli şanslı melek gibi bir kız olsun inşlhhhh
isimlerin karakterleri etkilediğine inanıyorum ben bizm de kızımızın adı nihal olacak
körpe fidan demek diger biri anlamıda ince vucutlu sevgili geçen gittiğimizde dr. uzun boylu bir kız olacak dedi inşlhhh fidan gibi olur bnm kızımda

canım ben bu siteye bakmıştım ama fiyat yok burda sen telmi açtın ?

bende konyadan nerden buldun diycektim o kadar ucuza canım :)

kuzenim bayram için gelirken ist. eminönünden aldı
kapı süsünü sepetni de kendimiz yaptık çok şık oldu ama fotolarını koyamıyorum bilgisayarın kamerası kayboldu çekemiyorum foto yapabilirsek koyarım fotoları

Back
X