• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

ozaman ben ikinci geceliği almayayım boşa.zaten ömrümde gecelik giyen biri diilimm yaaa.ziyan olacak boşa masraf

ben 1 takım aldım 1 takımda evdekilerden koyarım dedim bakalım
bu arada sen nereye gidiyodun dra
idiyorum
bnm dr listem baya bir kalabalık canım tedavi mehmet çolakoğlunda olduğu için önce ona gidiyordum sonra kanama oldu dr. yurt dışındaymış hikmet karabacaka gittim bir kaç sefer memnun kalmadım sonra 5 aydır falan selçukluda nile gidiyorum memnunum şimdilik ama farabiyi çok övüyorlar hastane olarak bide orda ki dr gitcem bu hafta mehmet bardakçı kafama daha çok yatarsa orada düşünyr:17: doğumu yeni doğan ünütesi var çünkü farabide

1 gecelik, 1 pijama yeterli arkadaşlar. Bana sadece geceliği giydirmişlerdi.

yha ben bir gecelik sabahlık takımı bide pijama almıştım ama kokoş şeylerdi ilk gün kanaman çok olursa onları giyemezsin dediler krem ve pgudra rengindeydi o yüzden bugün daha spor rahat bir pijama takımı daha aldım kırmızı bir de kurdelayı takarsak tam lohusa olucam heralde

yha ben bir gecelik sabahlık takımı bide pijama almıştım ama kokoş şeylerdi ilk gün kanaman çok olursa onları giyemezsin dediler krem ve pgudra rengindeydi o yüzden bugün daha spor rahat bir pijama takımı daha aldım kırmızı bir de kurdelayı takarsak tam lohusa olucam heralde

ben hamile pijaaması almıştım ya onu koyacam sezeryan falanda olursa rahat olur beli bol yaaa üstüde emzirmeye müsait.sabahlığıda var.

gecelikte önden düğmeli uzun.yeter yeter başka almıycam yaa

Nazim83 kanama kişiden kişiye degişiyor canım. Mesela benim hiç olmadı desem yeridir. 2 gün çok açık renkte geldi sonra kesildi. Hasta bezine bile ihtiyaç duyulmadı. Normal ped kullandım. 45. gün de normal adetimi olmuştum.

Lal yeter canım takma o kadar.

Bu defa gittim. İyi geceler tekrar...

Selam kizlar nasilsiniz benim kizda hergün eksitmeden farkli saatlerde günde bir kere karnimda sanki kalp atisi gibi ama baya disardan belli oluyor bakincada elimle dokununcada hickirikmi baska birseymi anlamadim bu konu hakkinda bilgisi olan ardkslar varmi acaba :44:

idiyorum
bnm dr listem baya bir kalabalık canım tedavi mehmet çolakoğlunda olduğu için önce ona gidiyordum sonra kanama oldu dr. yurt dışındaymış hikmet karabacaka gittim bir kaç sefer memnun kalmadım sonra 5 aydır falan selçukluda nile gidiyorum memnunum şimdilik ama farabiyi çok övüyorlar hastane olarak bide orda ki dr gitcem bu hafta mehmet bardakçı kafama daha çok yatarsa orada düşünyr:17: doğumu yeni doğan ünütesi var çünkü farabide

bende ilk başta hikmet karabacağa gidiyodum ama kanamam olup aradığımda beni pztsye kadar bekletince başkente dönüş yaptım

Selam kizlar nasilsiniz benim kizda hergün eksitmeden farkli saatlerde günde bir kere karnimda sanki kalp atisi gibi ama baya disardan belli oluyor bakincada elimle dokununcada hickirikmi baska birseymi anlamadim bu konu hakkinda bilgisi olan ardkslar varmi acaba :44:
sanırım hıçıkırık canım bende de oluyo baya da uzun sürüyo

Kızlar lohusa teri denen bi olay var hormonlar doğumdan sonra bir anda değişiyor ve doğum yapan bir çok kadın sanki yıkanmışçasına terleyebiliyor. O yüzden bence 1 gecelik yetmez ben sezeryan olmuştum şakır şakır terliyodum yedek geceliği giydim ertesi gün annem evden bir tane daha getirdi hatta. O garip terleme 10 gün falan evde de devam etmişti gece bi uyanıyodum emzirmeye sanki yastığım 10 kilo olmuş saçlarım sırılsıklam t shirt sırılsıklam. Yani nolur nolmaz siz yedek alın yanınıza demek istiyorum eğer benim gibi olursanız ihtiyacınız olur.

Back
X