• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlar günaydın....

melocum geceliğin çok güzel, ayrıca tarifinidede ilk hazırlığı yaptım ayva çekirdeklerini çıkardım,ayvalar komposto olacak artık:)ama gülsuyu yok onuda aldıkmı tamamdır, doğumdan önce sürmeye başlayacağız dimi?

kızlar bide nsıl resim ekliyorum ben beceremdedim,kızımın odasını ekleyeceğim de:66:

herkase merhaba...nasılsınız bakalım..geçmişi okudum..rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun..alışveriş yapanlara da hayırlı olsun diyorum..benim sancılar başladı yine:(((( gidip duş alayım belki kendime gelirim..
hepinizi öpüyorum..güzel bebişlerinizi de :)))))))))
hoşçakalın

kızlar günaydın....

melocum geceliğin çok güzel, ayrıca tarifinidede ilk hazırlığı yaptım ayva çekirdeklerini çıkardım,ayvalar komposto olacak artık:)ama gülsuyu yok onuda aldıkmı tamamdır, doğumdan önce sürmeye başlayacağız dimi?

kızlar bide nsıl resim ekliyorum ben beceremdedim,kızımın odasını ekleyeceğim de:66:

günaydın canım.valla ben resimleri image shack diye bi site var ordan yüklüyorum.sonra siteye yükleme yapınca forum kodu diye bi kod var onu kopyala mesaj yazdığımız yerde dünya var alt köşede kaset gibi bişi var ya onu tıkla http yazısını sil komple o kopyaladığın linki yapıştır oraya uzunca bişi çıkcak sonra cevapla diyince foto sitede :)

günaydın canım.valla ben resimleri image shack diye bi site var ordan yüklüyorum.sonra siteye yükleme yapınca forum kodu diye bi kod var onu kopyala mesaj yazdığımız yerde dünya var alt köşede kaset gibi bişi var ya onu tıkla http yazısını sil komple o kopyaladığın linki yapıştır oraya uzunca bişi çıkcak sonra cevapla diyince foto sitede :)

dur deneyim gözdecim,becerebilecekmiyim:(

iyi pzarlar güzel anneler ben de pazar gününü yalnız geçirenlerdenim
mucize canım odanız güzelmiş güle güle kullanın

Son düzenleme:
neyse kızlarrr...ben çıkıp biraz yürüyüş yapayım .eşimin veli toplantısı var saat 3 e kadar gelmeyecek,işim de yok 1 saat yavaş tempoda yürüsem bile faydası olur hava da hafifi yapmurlu montumu kapişonumu giyip yürüyeyim:21::21:

ya benim de yapmam lazım ama tek başıma hiç yürüyesim gelmiyo:(buraya yeni taşındığım için arkadaşım da yok pek...inşallah kolay doğum yapabiliriz bu hantallıkla...melocum bu arada geceliklerin çok güzel güle güle kullan cnm...

iyi pzarlar güzel anneler ben de pazar gününü yalnız geçirenlerdenim
mucize canım odanız güzelmiş güle güle kullanın

ii pazarlar canım sana da
nazim83 sana bişi sorcam canım yaa ben dün senin verdiğin sitede bişi beğendim hatta bakarsan eğer bebek malzemelerinde 6. sayfada kadehler var 1 tl yazıyo sonra üstünü tıklayınca 12 adet yazıyo sen ordan daha önce alışveriş yaptım demiştin dimi. 12 adt mi 1 tl dir sence bi ynlışlık yoktur dimi.
bu arada ödemeleri falan nasıl oluyo güvenilirmi bu site sence

yoo canım direkt sayfa açılıyo google yazınca ilkini aç.
ordan yükle çıkıyo bazen de ingilizce açılıyo
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
şu hattta linki.orda sağ da browse var prayı tıklayınca seçeceğin foto geliyo yani masaüstün açılıyo.ordan seç.seçince şimdi yükleye tıkla aşağıdan
ben açabiliyorum canım,nerde yanlışlık yaptım acep,,,aaaa çok kızdım kendime:47:

Back
X