haklısın yasmincim, artık o şansı onlarla birlikte yaşayacağız.Allah yaşatmayı nasip etsin
aminnn canım aminn

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın yasmincim, artık o şansı onlarla birlikte yaşayacağız.Allah yaşatmayı nasip etsin
canım ne kadar ayva çekirdeğine ne kadar gül suyu biliyor musun ?* yoksa göz kararı mı olacak ??
yaaa biz kazıklandık mı acaba?1.500 lira bizim kıyafet olarak içinde sadece 1 tane 10 lu set var,bebğin bakım ürünleri yok ayrıca,benim çantam falan yok daha...aynen canım bende doguma nasıl yakalancagımı cook merak edıorum hayırlısı bakalım. ben daha sımdıden 12 kılo aldım canım yaaa Allah sonumu hayır ede valla su anda 69 kıloyum ve ben bu kıloyla hamılelıgımın basında doguma gırmeyı dusunuodum
evet aslında cokta erken deılde erken dogum olma durumunna gore ama yınede ne bıleyım baslarda hep korkuyla bekledım saydım gunlerımı dusuk tehlıkem vardı 5 hafta 6 12 derken cok sukur bu haftamıza kadar geldık bundan sonramızda artık Rabbımıze emanetız hayırlısıyla hepımız kucamıza saglıcakla alırıs ınsallah canım
saol canım butun kuzularımıza ınsallah.
tum alısverısım ıhtıyaclar ıvırım zıvırım 390 tl
besıgımız sadece yatagı ve tulu ıle besık 320tl + yatak 40tl toplam 360 tl daha uyku setımız alıncak toplamda da 750.00 tl nasıl kızlar fıyat uygun mu?
yasmincim ben soracaktım tam
şimdi yapacagımda tarifi
sen ağzımdan aldın :)
kızlar ne çok yazmışsınız dünden beri oku oku bitmedi maşallah. bişey soracağım doktor beni bir daha ocak ortasında çağırdı bir buçuk ay sonra yani çok değil mi yaa bu demek oluyorki doğumdan önce iki kez daha görüşeceğiz. artık 7 ayı geçti daha sık çağırması gerekmiyormu ben başka bi doktora daha mı gitsem napsam ya? sizi ne sıklıkla çağırıyor doktorunuz. ben özele gidiyorum bu arada...
kızlar ne çok yazmışsınız dünden beri oku oku bitmedi maşallah. bişey soracağım doktor beni bir daha ocak ortasında çağırdı bir buçuk ay sonra yani çok değil mi yaa bu demek oluyorki doğumdan önce iki kez daha görüşeceğiz. artık 7 ayı geçti daha sık çağırması gerekmiyormu ben başka bi doktora daha mı gitsem napsam ya? sizi ne sıklıkla çağırıyor doktorunuz. ben özele gidiyorum bu arada...
maşallah canım oğluşuna neden bağlıcakmış nst ye riskli bi durum mu vardı ki
gözünaydın canım maşallah oğluna![]()
esra ve mavi gözünüz aydın kızlarrr..bebişleri görmüşünüz demekki bizde 31 leri geçince nst ye bağlanacağız...
ayyy geçmişi okuyayım dedim ama uçmuşunuz yinee.bugün gelemedim.öylee yattım elişi yaptım sonra komşum çağırdı yeğeni gelmiş 40 günlük oğlu var ona çıktım bebek sevdim azıcık.
bende aldım niveanınkini.bende migrostan 45 aldım ama rossmanda 37 ye gördümm peehh üzüldüm sonra.ben çok beğendim çantasını sırt çantasından kat kat güzell ve kullanışlı.ürünlerini zaten ablam k ullanmıştı ordan biliyorum güzel yani mis gibi kokuyo
valla ne güzel dedin.bende karar verene kadar çatladım.bebeği yapmak isim koymaktan kolaymış heee..
valla onu duyduğuma göre her durumda yapıolar kaçar yok.benim arkadaşım doğuma gitmeden tv. gitmişşş zorlada olsa yapmışş duşunu almış lavman yapacaklarmış yokk yokk ben yaptım diye ne kadar yırtınsada yapmışlar yani
canım geçmiş olsun.bilidğim kadarıyla çok zorlu bir ameliyat değil.gelecek kalacak tabiki sende.damadın evi ne demek canım kızınındaa evi orası.hiç kimseyi takmayın siz.yanında işte uzakta olsa merak eder aklın kalırdı.körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı bakarsınız birbirinize anakız nolcak Allah kolaylığını verir.
ayy çok tuhaf bir durum olmuşş..akla gelmeyen şey başa geliyo işte.ama napacan nasip değilmiş görüşmeniz.kısmetse geli rşamdan yemenden kısmet değilse ne gelir elden demişler.artık bidahakine
oyy kocaman olmuş oğluşun maşallahçdemekki bu nts belli bir süreden sonra rutin bişii.endişelenmemek lazım:18:
bende özelde yapıcam inşallah.ama daha sormadım bu sefer gidişte sormak istiyorum.bizim zaten özel sağlık sigortamız var ordan karşılıyor.hastanenin imkanları ne onları falan öğrenmek istiyorum
canım geçmiş olsunn..dikkat et kendine doktoruna sor mutlaka.kendini bişiler var diye şartlandırma hamilelik bu her gün başka bişi çıkıyo napacan
var var yokmu.yürüyünce açılıyo geçiyo ama.bazen ayağa kalkınca hemen yürüyemiyorum çok acıyo.biraz öyle iki büklüm kalıyorum
bende çıok kalkıyorum.tuvalete git gel git gel heba oluyo uykuda.bide heryerim ağrıyoo.gündüzleride heleki akşam karanlığına yakın böleee bi uyku çöküyo uyumuyorum ama gece zaten zor uyuyorum bide uyursam hiç uyuyamam diye korkuyorum
valla geçmişi okuyacam laf yet,ştircem diye epey oyalandım gitmemişsinizdir inşallahh
kızlar buda benim lohusa pijama takımımve bebk mlz.çantam çok iyi çıkmadı,kameradan çektim,fotoğrraf makinemde sıkıntı vardıda bakalım beenecekmisiniz
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
[URL=http://img809.imageshack.us/i/sasasasasa.png/][/URL]
kızlar pijamalarınız çok güzel yalnız ben bişey sorucam bu doğum esnasında eğer izin verirlerse ben kendi geceliğimi giymek istiyorum.Tabi doğumdan sonra kan vs. olacağından atıcam o yüzdende ucuz yollu bişey aldım.Şimdi sizinkilere bakınca çok hoş şeyler bunları doğumdan sonra giymek için mi aldınız.Doğum esnasında hastane önlüğü mü giyeceksiniz merak ettim?
kızlar uyku setimizi ve port bebemizi ekledim yorumlarınızıı bekliyorumm http://www.kadinlarkulubu.com/subat...t-anneleri-bebislerimize-neler-aldik-134.html
aynen canım bende doguma nasıl yakalancagımı cook merak edıorum hayırlısı bakalım. ben daha sımdıden 12 kılo aldım canım yaaa Allah sonumu hayır ede valla su anda 69 kıloyum ve ben bu kıloyla hamılelıgımın basında doguma gırmeyı dusunuodum
evet aslında cokta erken deılde erken dogum olma durumunna gore ama yınede ne bıleyım baslarda hep korkuyla bekledım saydım gunlerımı dusuk tehlıkem vardı 5 hafta 6 12 derken cok sukur bu haftamıza kadar geldık bundan sonramızda artık Rabbımıze emanetız hayırlısıyla hepımız kucamıza saglıcakla alırıs ınsallah canım
saol canım butun kuzularımıza ınsallah.
tum alısverısım ıhtıyaclar ıvırım zıvırım 390 tl
besıgımız sadece yatagı ve tulu ıle besık 320tl + yatak 40tl toplam 360 tl daha uyku setımız alıncak toplamda da 750.00 tl nasıl kızlar fıyat uygun mu?
iyi akşamlar kızlar bende bugun deterjan yumuşatıcı şampuan nevresim takımı aldım azalttık ihtiyaçları bakalım
sadece benim ihtiyaçlarım kaldı...
ay kızlar elektriklerimiz kesildi yaklaşıkk olarak bi saat gelmedi malum eşimde yokkk çok korktumm çok![]()
ay kızlar elektriklerimiz kesildi yaklaşıkk olarak bi saat gelmedi malum eşimde yokkk çok korktumm çok![]()
canım ne kadar ayva çekirdeğine ne kadar gül suyu biliyor musun ?* yoksa göz kararı mı olacak ??
yasmincim ben soracaktım tam
şimdi yapacagımda tarifi
sen ağzımdan aldın :)
kızla ben 1 tatlı kaşığı kadar çekirdeğe yarım fincan kadar koydum duruma göre,ayva yedikçe içine ayva çekirdeği ekleyeceğimbende yapıcam canım da aklıma geldi nasıl olacak diyekalp kalbe karşıdır derlerr
ama melocum gitmişş
![]()
melocum canım senin bu meşhur karışımı yaptım.. 2 kuru kayısı-2 kuru incir-1 büyük bardak süt-bir çay kaşığı tarçın...
ama baya koyu bir kıvam oldu bu.. köpük gibi falan.. ben sıvı bişi bekliyordum.. bir yerlerde bişileri yanlış mı yaptım :78:
kızla ben 1 tatlı kaşığı kadar çekirdeğe yarım fincan kadar koydum duruma göre,ayva yedikçe içine ayva çekirdeği ekleyeceğim
evet üstü köpüklü oluyor orasını kaşıkla yiyorumsonra içiyorum milk shake ya da tatlı gibi oluyor hem tatlı isteğini de azaltıyor,tarifi doğru uygulamışsın
yasmincim fiyatı yazmamışım 45 tl cnmm