Çok geçmiş olsun canım.İnş.bebişin biraz daha beklerde hiç olmazsa 30'lu haftaları biraz daha devirdiğinde gelir hemde kendi birazcık daha büyümüş olur sen hediye işini hiç düşünme bakarız biz başımızın çaresine gelebildiğin zamanlarda haberde ver olur mu.Çok canını sıkınta tansiyonunu yükseltme ama
bu seneki bütün bebişler erkenci olacak galiba dr.çalışamaz raporu verirse yatıp dinlen canım evde hiç yorma kendini.
Çoğunuzun telefonu bende var canım malum hediye çekilişinden kaydettim tel.ama vermek isteyen olursa özelden msj atması yeterli doğum zamanında hepinize ulaşırım ben :))
Gözdecim çok sevindim vallahi çok uygun fiyata olmuş hepsi kelebekleri de çok beğendim bende böyle birşey istiyordum sonradan vazgeçmiştim o kelebekler bildiğim kadarıyla simli ve çok güzel duruyorlar magnet olarak
Fatmacım sende çok güzel fiyata yakalamışsın bugün bende kapı süsü bakıcam bakalım ne kadar diycekler dışarıda 25tl dediler eğer uygun gelirse burdan alırım bende
Bu sabah geldiğinde yorumlarını bekliyoruz artık bakalım iyimi yastığın :))
Başınız sağolsun canım nur içinde yatsın inş.
Günaydın canım ne güzel evdesin işte birazcık daha yatıp uyusana ahh ahh şu anda senin yerinde olmayı çok isterdim :))
Günaydın canım herşeyde vardır bir hayır birazda öyle düşün.Doğumdan sonra 2 ay çok kısa bir süre ama belki o zamanda başka bir kısmet çıkar karşına biraz daha kalırsın bebişinle
Günaydın canım.Bugünde okul yokmu bu kadar erkenden buradasın
Günaydın canım bu sabah biraz kalabalığız galiba :))
evet çağlayancım çok uygun oldu şansıma ve teyzoşumuzun pazarlık gücüne:)
teşekkür ederim canım amin
günaydınGünaydinnnnn herkese![]()