• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

www.nikahmalzemeleri.com
çağlayancım ikincisi bence.

www.nikahmalzemeleri.com

Kızlar kendime iki tane kapı süsü beğendim sizce hangisi olsun fikir söylermisiniz bana
hatta fatma aynısından sipariş verdi bende kardeşime aynısından almasını söölemiştim ama beyazı kalmamış 2-3 güne gelcekmiş sende ondan alırsan kk dan 3 kişinin aynı olcak :)))

cnm neyseki olabilir demiş dr, ben bile heyecan yaptım , dursunlar bi kaç hafta daha
evet canım biranda panik oldum ama neyseki çok önemli diilmiş

gözdeati canım aman dikkat et insanın ilk hamilelik olunca böyle herşeye panikliyor işte nrmal hiçbirşeyin anlamını bilmiyor insan gerçi internetten artık her bilgiye ulaşsakta insanın kendi bedeninde yaşaması çok farklı birşey bence
aslında çok araştırmasak dahamı iyi ne

kızlar yavuzsüse baktımda şimdi tanesi 2 tl ye geliyor, fiyatınımı artırmışlar:47:

Cnm 1.si bence daha hoş

hatta fatma aynısından sipariş verdi bende kardeşime aynısından almasını söölemiştim ama beyazı kalmamış 2-3 güne gelcekmiş sende ondan alırsan kk dan 3 kişinin aynı olcak :)))

evet canım biranda panik oldum ama neyseki çok önemli diilmiş

aslında çok araştırmasak dahamı iyi ne

ayy çağlayan cvbın yarısını senin yazdığının içine yazmışım :D

Kızlar 1. kapı süsü benim bebeğime yaptıracağım magnetlerle aynı birazda ondan hoşuma gitti ama 2.de gözüm kaldı ne yapıyım bilmiyorum bende 2.si alıp kkdan 3lesek mi durumu :))

Fiyatlarda çok uygun geldi 1. için 15 tl 2. 20 tl de ben hazır sorduğumda 25tl demişti hemde bu kadar güzel değildi.ayy ayyy kanama girdiğiniz bu siteyi göstererek benimde :))

Kızlar kağan uyandı şimdi anne diye sesleniyor gidip alayım bebetomu, görüşüüz yine öpt
burcucum hoşbulduk canım s
sende hasta olmuşsun geçmiş olsun canım zencefil ve ıhlemur çok iyi geliyor bende hapşurup duruyorum burnumda akıyor inşallah bende kapılmam hastalığa bende içiyorum zencefilli ıhlamur o rahatlatıyor
sağoasın cnm sanada geçmiş olsun
canım haklısın ben vatana hiç gitmedim adını duyunca bile tiksiniyorum kümes gibi birde benim üst komşum oraya gidiyordu bebeğin kalbinde sorun armış birde damagı yarık olarak dogdu hiç söylememiş doktor bebek dogdu 15 gün sonra öldü bu yüzden nefret ediyorum vatandan şifada benim 2. ayda kanamalarım olmuştu nedenini bir türlü bulamadılar orayıda o yüzden bıraktım geven hastanesindeki nevzat bey hemen nedeni buldu ve ona göre tedavi uyguladık

Hay Allahım ya bide özel hastane diye geçiyor sözde iyi olcak, Allahtan nedenini bulacak dr a denk gelmişsin cnm, kendimizi kime emanet edeceğimizi bilemez olduk , hayırlısı ile sağ sağlim doğsun kuzucuklar inş bi daha problem olmasın...

siz boş verin biberonları ben size süslü kurabiye yapayım 2 tl den hahahahaha:9:

aaa o kurabiyelerden bende yapıyorum canım.hatta önce kurabiye düşünmüştüm ama bizim küçük hanımın ne zaman geleceği belli olmaz diye şekere döndük.ama mevlüt için ekstra yapcam bende doğumdan sonra

siten varmı canım çok sevindim valla

hayır canım benim aslında burda bi butik cafem var.yani vardı.ortaklıydık ama benim hamilelik bööle sorunlu geçince bırakmak zorunda kaldım.biraz idare edelim falan dedik önce sonra bizim burda kimsemiz olmayınca çocuğada bakmak sıkıntı olcaktı cafede en azından 1 yaşına kadar ben devrettim ortağıma.ama orda bütün pasta kek kurabiye herşeyi kendimiz hazırlıyoduk.başka çalışanımızda yoktu zaten ayy çok özlüyorum bazen cafemi :(

günaydın kızlarrr..nasılsınız bakalım bugün? biz şimdi sağlık ocağından geldik .kan verdim bakalım sonuçlarım nasıl çıkacak? ben bi geçmişi okuyup geliyim...

günaydın kızlarrr..nasılsınız bakalım bugün? biz şimdi sağlık ocağından geldik .kan verdim bakalım sonuçlarım nasıl çıkacak? ben bi geçmişi okuyup geliyim...

günaydın canım sağlık ocağında şeker ölçümü de yaparlarmı yaa.
ben yüklemeden sonra bidaha ölçtürmedim hiç

Back
X