• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

telefon açtım canım yalovadan arıyorm dedim

bence üye ol canım sen fiyatları biraz ne tutturusam mı yapmışlar ne ilk bkatığının fiyatı 25 tl ikincisi 10 tl yazıyo sitede.hatta dediğim gibi beyazı bi kaç gün sonra gelcekmiş 2.sinin kardeşim ondan almadı.ayy kızlar benim kardeşi yollayalım hepimize alsın en iyisi:)sıkı pazarlıkçı baksanıza benim şekerlerin tamamı 55 liraya geldi 200 tane hemde :)

bence üye ol canım sen fiyatları biraz ne tutturusam mı yapmışlar ne ilk bkatığının fiyatı 25 tl ikincisi 10 tl yazıyo sitede.hatta dediğim gibi beyazı bi kaç gün sonra gelcekmiş 2.sinin kardeşim ondan almadı.ayy kızlar benim kardeşi yollayalım hepimize alsın en iyisi:)sıkı pazarlıkçı baksanıza benim şekerlerin tamamı 55 liraya geldi 200 tane hemde :)

şimdi siteye üye oldum et bebekli çelenk için bana 25 tl fiyat yazıyor yaaa anlamadım gitti nasıl iş bu
Sonunda kardeşinden istiycez galiba canım toptan :)

www.nikahmalzemeleri.com

Buna bakıyorum 10tl diyor ama bana 15tl dediler nasıl oluyor şimdi bu iş anlamadım

evet sanırım ööle sen telde de pazarlık yap bence çünkü ben ilk başta aramıştım biberonlar için pazarlık yaptım o zamanda düşmüşlerdi.ama en iyisi gidip yerinden almak valla imkanın olursa

evet sanırım ööle sen telde de pazarlık yap bence çünkü ben ilk başta aramıştım biberonlar için pazarlık yaptım o zamanda düşmüşlerdi.ama en iyisi gidip yerinden almak valla imkanın olursa

Tahtakaleye nasıl gidicem kız burdan ben kalkıp ben şimdi bunları arıyım bir bakıyım sorıyım nasıl böyle böyle dediniz ama bak net'e üye oldum fiyatlar bu şekilde çıktı diye bakalım ne diycekler

slm kızlar..
Ben dün geceden beri hastanedeyim. Az önce imza ile çıkış yaptık. Ciğer geliştirici iğnem yapıldı. Tansiyonum düşmek bilmio tansiyon ilacı başlatıldı. Durumum çok ciddi. Tam donanımlı istanbulda özel hastaneye gidicez. Bebeğimin en zor durumda kaldığı anda bebeğim doğurtulcakmış. Dualarınız ne olurrrrrrr benimle olsun.
Bu arada hediyeleşme olayına bende katılmıştım ama durumum bu şekil olduğundan ne yazık ki çıkmak durumundayım.. Çağlayancım sana zahmet olcak ama beni iptal edersin. Şuan bile ilaçlarla tansiyonum 16-17 lerde :(

canım çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Dualarımla seninle. Strese girmemeye çalış.
kıııızzzlllaaarrrr bebek şkeri işim hallolduuu :64:
kardeşim istanbul ünide okuyo okuldan tam çıkıyomuş aradım.abla dur ben gidiyim dedi tahtakaleye hemen ohhh güzel teyzoşumuz gitti.biberonlardan çok kelebekleri beğenmiş.daha zarifler dedi.
200 kelebek
200 tül
kurdela (hoşgeldin bebek yazan)
lavanta
magnet
silikon tabancası
sillikon
ne kadar sizce inanılmaz fiyattttt 55 liraya hepsini almış kuzucum ayy çok mutlu oldum.bi kaç gün sonrada geliyodu zaten gelirken bi sürüüü şey getircek canfize umayıma 1 valiz eşya almışlar bide şekerlerimiz valla süper oldu akşam akşam :)))
canım ne güzel olmuş. bende büyük kelebek düşünüyorum. Ama sitede hangi sayfada bulamadım fiyatını. Banada arkadaşım yapacak inş.

www.nikahmalzemeleri.com + 15 tl

www.nikahmalzemeleri.com + 20 tl

Kızlar kendime iki tane kapı süsü beğendim sizce hangisi olsun fikir söylermisiniz bana
bence ilki güzel.

Şimdi siteye sipariş verdim bakalım arıycaklar mı beni aradıklarında söyliycem böyle böyle dediniz diye bakalım ne yapacaklar

kızlar şimi wc ye girdim bööle sümüksü bi akıntı geldi antibiyotiktenmidir ki ayy internetten çok araştırmak da ii diil yaa bak normalde olsa bilmezdim doğum öncesi bööle bi akıntı geldiğini.ayy rengi pembe gibiydi hafif ama bekliyim biiraz bari hatta gezmeyi de iptal ediyim ben

canım benden de oluyor sanırım kanamamız oluyor ya,içerde kalan bişiler bazen geliyor diye düşünüyorum...

buarda herkese günaydınn:16:

dün dalinin sıvı deterjanını ve yumaşatıcısını aldım,kızımın cicileri yıkanacak bugün,annem gelecek kayınvalidem zaten burda, zevkli olucak yani...şampuanı ve bebe yağını,sabunu da aldıım pişik kremi kızlar için sağlıklı değilmiş zeytinyağı dedi doktorum,almadım onun için...

hepinizi öpüyorumm...

canım çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Dualarımla seninle. Strese girmemeye çalış.

canım ne güzel olmuş. bende büyük kelebek düşünüyorum. Ama sitede hangi sayfada bulamadım fiyatını. Banada arkadaşım yapacak inş.

bence ilki güzel.

canım kelebekler nikah malzemeleri bölümünde bebek de yok
ayyy bu arada siteyi ezberlemişim bende haaaa :1:

ben çıkıyım kızlar azcık uzanayım nasıl olsa çok duramam yine gelirim ben öptm hepinzi

İlkini verdim kızlar sipariş olarak 2.fiyatı çok yüksek geldi bana yaa ama şimdi beni arasınlar ona göre olmadı fikir değiştiririm ben :))

günaydın canım sağlık ocağında şeker ölçümü de yaparlarmı yaa.
ben yüklemeden sonra bidaha ölçtürmedim hiç

ben de baktırmamıştım hiç yüklemeden sonra...kandan şekere de bakılıosa bakarlar heralde...dr benim anlamadığım bi sürü şey yazdı kağıda...demir,hepatit falan bakılcaktı ama şeker de var mı bilmiyorum,çok kalabalıktı pek bişey soramadım...

Back
X