• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Ben yemeğe gidip biraz hırsımı yemeklerden çıkarıyım bari kızlar yoksa dayanamayıp gidip konuşucam ben kadınla oda kötü olacak

slm arkadaşlar geçmişi okuyamadım yaa çok birikmişşş
bizde sabah kontrole gittik oğlumu özlemiştim bu kez özele gtmedim doğum hastanesine gittik doktor amcamız baktı epey oğluma baş aşağı duruyomuş bnm yaramazım kasık ağrıların ve sık idrar bu yüzden normal dedi ani hareketler yapmamalıymışım bide kuzucuğum 1.400 gr olmuş :nazar:neyle besledin böle dedi :) Allahım hepsine sağlık versin inşş hayırlı sağlıklı gelsinler kucaklarımıza ben normal doğumdan korkuyorum ama duruşu herşeyi normalsede tabi normal olsun isterei hayırlısyla inşş bakalım haftalar bi geçse

bizde sabah kontrole gittik oğlumu özlemiştim bu kez özele gtmedim doğum hastanesine gittik doktor amcamız baktı epey oğluma baş aşağı duruyomuş bnm yaramazım kasık ağrıların ve sık idrar bu yüzden normal dedi ani hareketler yapmamalıymışım bide kuzucuğum 1.400 gr olmuş :nazar:neyle besledin böle dedi :) Allahım hepsine sağlık versin inşş hayırlı sağlıklı gelsinler kucaklarımıza ben normal doğumdan korkuyorum ama duruşu herşeyi normalsede tabi normal olsun isterei hayırlısyla inşş bakalım haftalar bi geçse

ne güzel cnm oğluşunu görmüşsün,benim de gözümde tütüyo valla prensesim:) 2 hafta sonra görebileceğim ben de nasipse...ben de normal doğumdan çok korkuyorum ama bi yandan da dua ediyorum normal olsun die...hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun hepimiz için...herkese kolay doğum nasip etsin allah..

yaa kızlar bebişlerinize aldıklarınıza bakıorum sabahtan beri....tek tek yazmaya kalksam hayatta yetişemem...ama hepsininki birbirinden güzel,süperler...iii günlerde giyerler inş. cicilerini,ve odalarını güzel günlerde kullansınlar inş.
bu arada ne marifetliler varmış aramızda,o kapı süsleri sepetler falan süper olmuş...lal bi de ne güzel anlatmışsın öyle...tebrik ediyorum valla sizleri...

ne güzel cnm oğluşunu görmüşsün,benim de gözümde tütüyo valla prensesim:) 2 hafta sonra görebileceğim ben de nasipse...ben de normal doğumdan çok korkuyorum ama bi yandan da dua ediyorum normal olsun die...hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun hepimiz için...herkese kolay doğum nasip etsin allah..

saol cnm darısı senin başına az kalmış prensesinle buluşmaya annesi bnmde özeldeki kontrolüm 2 hafta sonra inş:) arada böle devlete gitmek ii oluyo hem ücret yok hemde hasret gideriyoruz
sorma gülcancım bende çok korkuyorum işte ama herşey normlase inşş hayırlıs ile normal olur anne içinde bebek içinde çok rahat normal olması arkadaş sezeryan oldu bebişini zar zor kucaklayabiliyoo zor yanii sağlıklı olan hangisi ise o olsun artık hepimizi için Allah yardımcımız olsun

çağlayancvım döv döv koca bi şubat anneleri arkanda :9: takma kafana allahından bulur merak etme sren yemeğini ye afiyet olsun kızçenle

maşallah canım oğluna kocaman olmuş oğluşun bende cuma günü görücem oğlumu inş

maşallah canım oğluna kocaman olmuş oğluşun bende cuma günü görücem oğlumu inş

saol sevicim yaa insan nasıl özlüyoo ne güzel bi duygu bu Allah isteyen herkese nasip etsin sizin buluşmayada az kalmış inşş tosuncuğun kocaamn olmuştur annesi sağlıkla doğsunlar miniklerimiz

Son düzenleme:
dillerim_lal ve nurberra maşallahh bebişlerinizeeAllah sağlık versinn.
çağlayancımm stres yok stres yokkk
bizde dün gittik gazi hastanesine doktor suyun iyi dedi 1800 gr-43 cm olmuş maşallahh kuzuma.doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabilir raporumuzu verdi doktor.kilo almamışım hiç aynı çıktım :52:
size söylemeyi unuttum cmt gittik bebişimizin eksiklerinin çoğunu da aldık artık 1-2 parça bişiyi kaldı alınacak benim eksiklerim kaldı birde.yaa birde sepet-kapı süsü-malzemeleri-bebek şekeri malzemeleri aldım hepsine 60 TL verdik.daha saten kumaşımda 2 mt almıştım 1 mt.si duruyor.kapı süsümüz ve sepetimiz bitti fotosunu çektim akşama yüklerim inşallahh.

Cnm gözün aydınn maşallah kocamn olmuş bizde tekrar gidicez 2 hafta sonraya ayrıntılıya randevu verdi doktorumuz

Biz geldik kızlar hiç güzel yemekler yoktu aç kaldık kızımla aldık bir elma onu kemiriyoruz şimdi.Bütün hırsımı elmadan alıyorum

Nurberra gözünaydın canım kocaman olmuş bebişin.:nazar:
yasesecim maşallah canm senin kızçende çok güzel kg almış ve annesi hiç almamış :nazar:

Eksiklerinizde bitmiş gözünaydın insan eksikler tamamlandıkça aklı daha bir rahat oluyor sanki

selam kızlar nasılsınız ?

dün beeğendiğim bi kaç yerden bebek şekeri için fiyat aldım
uçmuslar resmen 50 tane seker,bide kapı süsü için 350 tl dedi kadın bide indirim varmıs sok oldum
eminönünde aynı sekerlerin 20li paketleri 25 tl di ne kadar karlı iş ya
bizdemi doğurduktan sonra bu işe el atsak napsak :32:

saol sevicim yaa insan nasıl özlüyoo ne güzel bi duygu bu Allah isteyen herkese nasip etsin sizin buluşmayada az kalmış inşş tosuncuğun kocaamn olmuştur annesi sağlıkla doğsunlar miniklerimiz

hemde nasıl özlüyor ben daha cumartesi gördüm paşamı 1 hafta olmadı daha ama çoook özledim bundan sonra sık sık gidicem inş

bizde dün gittik gazi hastanesine doktor suyun iyi dedi 1800 gr-43 cm olmuş maşallahh kuzuma.doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabilir raporumuzu verdi doktor.kilo almamışım hiç aynı çıktım :52:
size söylemeyi unuttum cmt gittik bebişimizin eksiklerinin çoğunu da aldık artık 1-2 parça bişiyi kaldı alınacak benim eksiklerim kaldı birde.yaa birde sepet-kapı süsü-malzemeleri-bebek şekeri malzemeleri aldım hepsine 60 TL verdik.daha saten kumaşımda 2 mt almıştım 1 mt.si duruyor.kapı süsümüz ve sepetimiz bitti fotosunu çektim akşama yüklerim inşallahh.
yasecim senin minnoşada maşallah yaa büyüyo yaramzlar 30lu haftalar daha bi keyiflidir heralde yaa iki haftam daha var bizde büyüseydik:):) süslemelerinizde hayırı olsun güle güle kullanın ii almışsın cnm hepsini

Biz geldik kızlar hiç güzel yemekler yoktu aç kaldık kızımla aldık bir elma onu kemiriyoruz şimdi.Bütün hırsımı elmadan alıyorum
alemsin cnm kemir kemirr:60:
Nurberra gözünaydın canım kocaman olmuş bebişin.:nazar:
yasesecim maşallah canm senin kızçende çok güzel kg almış ve annesi hiç almamış :nazar:

Eksiklerinizde bitmiş gözünaydın insan eksikler tamamlandıkça aklı daha bir rahat oluyor sanki
teşekkür ederiz teyzesiiii

uçmuslar resmen 50 tane seker,bide kapı süsü için 350 tl dedi kadın bide indirim varmıs sok oldum

slm sena hoşgeldin cnm hakkatten yaa çok karlı iş gerçekten o ne ölee sanada epey yüksek demişler bide indirimli haliymiş bizde yedik:)

maşallah canım kocaman olmuş minişin eksiklerinide almışsınız güle güle kullanın

:nazar:
Ben yemeğe gidip biraz hırsımı yemeklerden çıkarıyım bari kızlar yoksa dayanamayıp gidip konuşucam ben kadınla oda kötü olacak

valla zaten sen dalmasan ben dalacam senin şu müdireneee:41: acayip kıl oldum yani bildiiğin gibi diill.neyse sık biraz daha dişinii az kaldı

ayy canım gözün aydın.senin bbebişte dönmüş demek benimkide dönmüşş.ama sanırım son bir kaç gün önce döndü çünkü ben bişiler hissediyordum.alttan alttan kafa atıyomuş demekki.gerçi doktor daha çok pozisyon değiştirebilir dedi.hayırlısı canım inşallahh herişey çok güzel olur

yaa kızlar bebişlerinize aldıklarınıza bakıorum sabahtan beri....tek tek yazmaya kalksam hayatta yetişemem...ama hepsininki birbirinden güzel,süperler...iii günlerde giyerler inş. cicilerini,ve odalarını güzel günlerde kullansınlar inş.
bu arada ne marifetliler varmış aramızda,o kapı süsleri sepetler falan süper olmuş...lal bi de ne güzel anlatmışsın öyle...tebrik ediyorum valla sizleri...

teşekkür ederim canım.evde olunca zamanda olunca yapıyoruz işte bişiler

bekliyorum canım fotoları.ellerine sağlııkk.canım bebeğine bi maşallahta benden.kocaman olmuşşş ne güzell
:

valla uçmuşlar.ya ben düşünmüyorum diil bu işi :27: hatta komşum gördü yaptıklarımıda sen yap ben satayım diye teklif bile getirdi:37: ama kendi çocuğuna yapmak kadar zevkli birşey yokk :69

Back
X