git cnm valla bende 15 günü geçiremiyorum napiim :) bi devlet bi özell hahahah
ben artık tek doktora düştüm doğuma gidiceğim yerde devam ediyorum c.tesi acile gitmeseydik daha 15 günümüz vardı görüşe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
git cnm valla bende 15 günü geçiremiyorum napiim :) bi devlet bi özell hahahah
dillerim_lal ve nurberra maşallahh bebişlerinizeeAllah sağlık versinn.
çağlayancımm stres yok stres yokkk
bizde dün gittik gazi hastanesine doktor suyun iyi dedi 1800 gr-43 cm olmuş maşallahh kuzuma.doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabilir raporumuzu verdi doktor.kilo almamışım hiç aynı çıktım![]()
size söylemeyi unuttum cmt gittik bebişimizin eksiklerinin çoğunu da aldık artık 1-2 parça bişiyi kaldı alınacak benim eksiklerim kaldı birde.yaa birde sepet-kapı süsü-malzemeleri-bebek şekeri malzemeleri aldım hepsine 60 TL verdik.daha saten kumaşımda 2 mt almıştım 1 mt.si duruyor.kapı süsümüz ve sepetimiz bitti fotosunu çektim akşama yüklerim inşallahh.
selam kızlar biz geldiikkk
bi heyecan doktora gittik.doktor amcamız sordu nasılsınız diye.iyiyim dedim bi sıkıntı varmı diye sordu yooo dedim.ama yok yanii.gayet iyi görünüyorsun zaten dedi.tartıldım 55 kilo geldim 27 ekimden beri 3 kilo almışım.doktor idare eder dedi.çok sayılmaz dedi.kasıklarımdaki acıyı sordum bakarız dedi.bende muayene edicek sandımm.
ultrasona geçtik.tabikiii ben yine hiç bi halt anlamadım :84:işte şurası burası burası şurası diye güyaa anlattı ama öle boş boş baktım.zaten oğlum çok hareketliydi gerçi doktor ultrasonu karnıma dayayınca bi duruldu nooluyozz nan oldu heralde
oğluşum 1 kiloyu geçmiş 1100 falandır aşağı yukarı dedi.(zaten kesin söyleyemeyiz aşağı yukarı tahmin edebiliriz dedi) boyunu hiiçç sölemedi bileee.kilosunuda ben sordum heeeeters dönmüşş geçen ay sol yukardaydı kafası şimdi sağ aşağıda biraz yan ama aşağı dönmüş ayaklarda kaburgaya çalışıyor habire
plesenta falan normal suyuda gayet bol dedi.haftamızda uygun çıktı 29 görünüyor normal dedi
neyse kalktık ultrasondan karşısına oturdukherşey normal gözüküyor dedi.bir sorunumuz yok dedi.eee o kasıklardaki ağrı ne dedim valla bişi yok görünen dedi (ultrasonda baktı bitek) büyük ihtimalle bebek baskı yapıyordur dedi.eşim yapacağımız tatkikler falan varmı diye sordu.şu anda yok dedi bir daha ki geldiğinizde rh uyuşmazlığına bakabiliriz belki dedi.ve bize teeeee 1 ay sonraya gün verdi.yani tahminen 33. haftada falan olucam.ondan sonra sıklaştırırız görüşmeleri dedi.
varmı soracağınız bişi dedi.biz öleee baktık eşimle birbirimizeyookk dedik.aklımıza bişi gelmediki :26:
hiç bişi yapmamış gibi hissettim kendimi.zaten ultrasondanda bişi anlamadım.çıkınca aklımıza geldi.ben eşime sordum bişi anladınmı sen diye oda eh işte dedi.ben bişi anlamadım dedim.zaten bu ultrasondan bişi anlamıyorum ben yaa dedimsen renkliye girmek istiyosun dimi ondan anlaşılıyor dedi.keşke sorsaydık niye sormadık dedi.kafamız anca yerine geliyo.bide bana sanki hiç bişi yapmadı gibime geldi dedim.fenamı işte iyiymişsin yapacak bişi yok kötü olsanda yapsa dahamı iyi dedi.eee doğru söyledi.
işte böyle hanımlar.elimizde 2 tane ultrason resmi var ama eviriyom çeviriyom bişi anlamıyom ben
siz hangi haftalarda renkli ultrasona girdiniz.bununla ilgili bişi söyledimi doktor size.ben bi ara arıycam şu doktoru soracam.söylemezse başka doktora gidip baktırmak istiyorum.merak işteee
birde sizce normalmi böyle bir muayene.yani başka şeyler yapmaya gerek varmıydı.geçen ayki tahlillere tekrar baktı.anlattı onlarda normalmişş.verdiğim ilaçlarla(elevit ve demir hapı) devam edelim onlar yeterli dedi.(vermesin ilaç zaten onları bile ara ara içiyom) böyle yani iyiuyiz biz![]()
sekerınızı merak edıyorsanız eczanede parmaktanda olcuyorlar kızlar![]()
slm kızlar biz geldik nasılsınız size bişi soracam bu bebişlerin boyunu nasıl hesaplıonuz
Kızlar aradım şimdi söyledim böyle böyle dediniz bana neden fiyat böyle çıktı dedim biz ürünü karıştırdık sanırım falan filan bir sürü laf gevelediler ağızlarında bugün tekrardan siparişimle ilgili bana dönecekler bakalım :))
slm kızlar muyaanee konusunda 6.5 aydı e 6 -7 dokttor değiştirdim doçente de gittim.özel hastaneye de gittim.ama çapa tıp fakültesindeki gbisini görmedim.dün 11 de girdim 3 te çıktım.ayrı iki doktor baktı.prof geldi.benim riskli durumlarım var ama bu bana özel bir durum değil.her ayrıntıyı didikliyorlar.en ufak söylediğin şeyi dikkate alıyorlar.dezavantajı zaman kaybı ama yine de insan kendini güvende hissediyor ...
valla bizim fl değeri 55 mm yazıyo 7 ile çarpınca 385 çıkıyo :26: ee ben anlamadım nasıl oluyo yani kaç oluyo şimdi![]()
ayy çok makbule geçti 43,33 cm olmuş demekki bebeğim
günaydın kızlarrrr geçmiş anca bitti
burcuuucanım çok geçmiş olsun ıhlamura dayan geçirmesse bile rahatlatır kağan paşayada günaydınn
çağlayancımgözün aydın hem şifonyer hemde laptop eşin burayı okududa karıcığının gönlünü aldı galiba bu erkeklerin saniyesi saniyesini tutmuyor ama yine seviyoruz onları
gözdecimdikkat et canım kendine gerçi doktorun olabilir demiş sendemi antibiyotik kullanıyorsun
dillerilalgözün aydın oğluşun kocaman olmuş maşallah en iyisi doktora giderken soruları yazıp gitmekl yoksa saf saf bakıyoruz doktorun yüzüne
Kızlar yüksek müsadenizle ben bu müdüremi dövmek istiyorum hatta parçalamak istiyorum yaaaabenim üzerimden sorumluluğu aldığı işlerle alakalı benden rapor istiyor inanabiliyormusunuz.Hem sen benden işleri al birer birer yeni gelene var onu benim amirim gibi göstermeye çalış bana sonrada benden yapmadığım işle alakalı rapor iste.Yaa ben bunu ne yapıyım bilmiyorum ki
Ne yaptım gerçi raporu hazırlayıp gönderdim gene tatsızlık çıkmasın diye ama çok fazla olmaya başladı artık. iyice canımı fena sıkıyor zor duruyorum zaten ağrılardan burda oda farkında bilerek yapıyor ama bir konuşursam birbirimize bakacak yüzümüzde kalmayacak artık yok yani hamile bir insanın üzerine bu kadarda gelinmez ama ayıp
slm arkadaşlar geçmişi okuyamadım yaa çok birikmişşş
bizde sabah kontrole gittik oğlumu özlemiştim bu kez özele gtmedim doğum hastanesine gittik doktor amcamız baktı epey oğluma baş aşağı duruyomuş bnm yaramazım kasık ağrıların ve sık idrar bu yüzden normal dedi ani hareketler yapmamalıymışım bide kuzucuğum 1.400 gr olmuşneyle besledin böle dedi :) Allahım hepsine sağlık versin inşş hayırlı sağlıklı gelsinler kucaklarımıza ben normal doğumdan korkuyorum ama duruşu herşeyi normalsede tabi normal olsun isterei hayırlısyla inşş bakalım haftalar bi geçse
dillerim_lal ve nurberra maşallahh bebişlerinizeeAllah sağlık versinn.
bizde dün gittik gazi hastanesine doktor suyun iyi dedi 1800 gr-43 cm olmuş maşallahh kuzuma.doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabilir raporumuzu verdi doktor.kilo almamışım hiç aynı çıktım![]()
size söylemeyi unuttum cmt gittik bebişimizin eksiklerinin çoğunu da aldık artık 1-2 parça bişiyi kaldı alınacak benim eksiklerim kaldı birde.yaa birde sepet-kapı süsü-malzemeleri-bebek şekeri malzemeleri aldım hepsine 60 TL verdik.daha saten kumaşımda 2 mt almıştım 1 mt.si duruyor.kapı süsümüz ve sepetimiz bitti fotosunu çektim akşama yüklerim inşallahh.
Biz geldik kızlar hiç güzel yemekler yoktu aç kaldık kızımla aldık bir elma onu kemiriyoruz şimdi.Bütün hırsımı elmadan alıyorum
selam kızlar nasılsınız ?
dün beeğendiğim bi kaç yerden bebek şekeri için fiyat aldım
uçmuslar resmen 50 tane seker,bide kapı süsü için 350 tl dedi kadın bide indirim varmıs sok oldum
eminönünde aynı sekerlerin 20li paketleri 25 tl di ne kadar karlı iş ya
bizdemi doğurduktan sonra bu işe el atsak napsak![]()
Bende taa aralık 25'te görebilicem oğluşumu. Geçen sefer dr amca kilosunu da vermedi merak içindeyim valla. Sanki çok uzun zamandır hamileymişim gibi geliyor bana size de öyle mi? İnanamıyorum sonlara geldiğimize...
BUSEMMM çok çok geçmiş olsun cnm. Dilerim güzel haberler alırız senden
bebişimin cicileri kurumuş ütülemek lazım şimcik..minicik minicik nasıl ütülenir onlaarrrryemekten sonra ağırlık çöktü azcık dinleniyim sonra başlarım inşallah
aa durun bakalım kıslarr sıklmayın hemencikk az kaldı 6 7 haftanız var inş aceleci olmazsa yaramazlar :) sonra karnımızdaki kıpğırtılarıda özlicez :)ama onları sağlıkla bi kcuaklasak 34.haftanın da geçmesini iple çekiyorum bendeee
ayy bana sanki doğmuş gibi gelmişti çok zevkli onlarla oyalanmak.bende şimdi şeker malzemelerini bekliyorum 4 gözle gelsin de yapayım diyebebişimin cicileri kurumuş ütülemek lazım şimcik..minicik minicik nasıl ütülenir onlaarrrryemekten sonra ağırlık çöktü azcık dinleniyim sonra başlarım inşallah
oh maşllah cnm yıkadın demek ay ne şirindir şimdi onalr ufacıkk ütüylee zor olur ama işte kolay gelsin lalcim ben daha yıkamaya başlamdım 30lara geliiim diyorum bide çoğu şey annemde istanbuldan gelicek bekelemk zorundayız yani deterjan dalinmi kullandın bende dalan almayı düşünüyorum
Kızlar gözümü açıp kapadıkça gözüm sulanıyor, resmen boğazım ciğerlerim ağrıyor ya,eşim dönüyor bugün dışarı çıkacaktık kısmet değilmiş
,inş. çabuk geçer ve bulaşıcı değildir de kağana bulaşmaz, boğazım garip olunca reflü dahada bi artırdı sanırım kustum:2:
ya canım sıkıntılar yaşamasak şööle tadını çıkara çıkara korkusuz bi hamiilelik geçirsem evet ama şimdi gün sayıyorum resmen
ayy bana sanki doğmuş gibi gelmişti çok zevkli onlarla oyalanmak.bende şimdi şeker malzemelerini bekliyorum 4 gözle gelsin de yapayım diye
Bebişede sanada maş cnm cicileri iyi günlerde kullanındillerim_lal ve nurberra maşallahh bebişlerinizeeAllah sağlık versinn.
maş kuzuya, benimkininde kafası aşağıda cnm, gerdiriyor , sanırım kanala giriyor bu aralar yavaş yavaşslm arkadaşlar geçmişi okuyamadım yaa çok birikmişşş
bizde sabah kontrole gittik oğlumu özlemiştim bu kez özele gtmedim doğum hastanesine gittik doktor amcamız baktı epey oğluma baş aşağı duruyomuş bnm yaramazım kasık ağrıların ve sık idrar bu yüzden normal dedi ani hareketler yapmamalıymışım bide kuzucuğum 1.400 gr olmuşneyle besledin böle dedi :) Allahım hepsine sağlık versin inşş hayırlı sağlıklı gelsinler kucaklarımıza ben normal doğumdan korkuyorum ama duruşu herşeyi normalsede tabi normal olsun isterei hayırlısyla inşş bakalım haftalar bi geçse
Güle güle kullan cnmayy kızlar yastık mevzunuu unutmuşum.dün gece yastığımla yattım çok rahattı.aslında biraz yüksek olmuşş içinin elyafı biraz daha az olabilirdi çünkü yüksek olunca altta kalan ayağım eziliyorbiraz zaman geçsin belki içinden biraz elyaf çıkartırım.sırtımı belimi desteklediği için oram buram ağdımadı bugün.rahat uyabndım.valla tavsiye ederim.
Sağolasın cnmgünaydın kızlarrrr geçmiş anca bitti
burcuuucanım çok geçmiş olsun ıhlamura dayan geçirmesse bile rahatlatır kağan paşayada günaydınn
çağlayancımgözün aydın hem şifonyer hemde laptop eşin burayı okududa karıcığının gönlünü aldı galiba bu erkeklerin saniyesi saniyesini tutmuyor ama yine seviyoruz onları
gözdecimdikkat et canım kendine gerçi doktorun olabilir demiş sendemi antibiyotik kullanıyorsun
dillerilalgözün aydın oğluşun kocaman olmuş maşallah en iyisi doktora giderken soruları yazıp gitmekl yoksa saf saf bakıyoruz doktorun yüzüne
Döv cnm döv , şaka bir yana sakin ol cnm değmez giderayakKızlar yüksek müsadenizle ben bu müdüremi dövmek istiyorum hatta parçalamak istiyorum yaaaabenim üzerimden sorumluluğu aldığı işlerle alakalı benden rapor istiyor inanabiliyormusunuz.Hem sen benden işleri al birer birer yeni gelene var onu benim amirim gibi göstermeye çalış bana sonrada benden yapmadığım işle alakalı rapor iste.Yaa ben bunu ne yapıyım bilmiyorum ki
Ne yaptım gerçi raporu hazırlayıp gönderdim gene tatsızlık çıkmasın diye ama çok fazla olmaya başladı artık. iyice canımı fena sıkıyor zor duruyorum zaten ağrılardan burda oda farkında bilerek yapıyor ama bir konuşursam birbirimize bakacak yüzümüzde kalmayacak artık yok yani hamile bir insanın üzerine bu kadarda gelinmez ama ayıp
selam kızlar biz geldiikkk
bi heyecan doktora gittik.doktor amcamız sordu nasılsınız diye.iyiyim dedim bi sıkıntı varmı diye sordu yooo dedim.ama yok yanii.gayet iyi görünüyorsun zaten dedi.tartıldım 55 kilo geldim 27 ekimden beri 3 kilo almışım.doktor idare eder dedi.çok sayılmaz dedi.kasıklarımdaki acıyı sordum bakarız dedi.bende muayene edicek sandımm.
ultrasona geçtik.tabikiii ben yine hiç bi halt anlamadım :84:işte şurası burası burası şurası diye güyaa anlattı ama öle boş boş baktım.zaten oğlum çok hareketliydi gerçi doktor ultrasonu karnıma dayayınca bi duruldu nooluyozz nan oldu heralde
oğluşum 1 kiloyu geçmiş 1100 falandır aşağı yukarı dedi.(zaten kesin söyleyemeyiz aşağı yukarı tahmin edebiliriz dedi) boyunu hiiçç sölemedi bileee.kilosunuda ben sordum heeeeters dönmüşş geçen ay sol yukardaydı kafası şimdi sağ aşağıda biraz yan ama aşağı dönmüş ayaklarda kaburgaya çalışıyor habire
plesenta falan normal suyuda gayet bol dedi.haftamızda uygun çıktı 29 görünüyor normal dedi
neyse kalktık ultrasondan karşısına oturdukherşey normal gözüküyor dedi.bir sorunumuz yok dedi.eee o kasıklardaki ağrı ne dedim valla bişi yok görünen dedi (ultrasonda baktı bitek) büyük ihtimalle bebek baskı yapıyordur dedi.eşim yapacağımız tatkikler falan varmı diye sordu.şu anda yok dedi bir daha ki geldiğinizde rh uyuşmazlığına bakabiliriz belki dedi.ve bize teeeee 1 ay sonraya gün verdi.yani tahminen 33. haftada falan olucam.ondan sonra sıklaştırırız görüşmeleri dedi.
varmı soracağınız bişi dedi.biz öleee baktık eşimle birbirimizeyookk dedik.aklımıza bişi gelmediki :26:
hiç bişi yapmamış gibi hissettim kendimi.zaten ultrasondanda bişi anlamadım.çıkınca aklımıza geldi.ben eşime sordum bişi anladınmı sen diye oda eh işte dedi.ben bişi anlamadım dedim.zaten bu ultrasondan bişi anlamıyorum ben yaa dedimsen renkliye girmek istiyosun dimi ondan anlaşılıyor dedi.keşke sorsaydık niye sormadık dedi.kafamız anca yerine geliyo.bide bana sanki hiç bişi yapmadı gibime geldi dedim.fenamı işte iyiymişsin yapacak bişi yok kötü olsanda yapsa dahamı iyi dedi.eee doğru söyledi.
işte böyle hanımlar.elimizde 2 tane ultrason resmi var ama eviriyom çeviriyom bişi anlamıyom ben
siz hangi haftalarda renkli ultrasona girdiniz.bununla ilgili bişi söyledimi doktor size.ben bi ara arıycam şu doktoru soracam.söylemezse başka doktora gidip baktırmak istiyorum.merak işteee
birde sizce normalmi böyle bir muayene.yani başka şeyler yapmaya gerek varmıydı.geçen ayki tahlillere tekrar baktı.anlattı onlarda normalmişş.verdiğim ilaçlarla(elevit ve demir hapı) devam edelim onlar yeterli dedi.(vermesin ilaç zaten onları bile ara ara içiyom) böyle yani iyiuyiz biz![]()
ayy sağ tarafıma dayanınca oğlumun poposu sanıyodum kafasıymış meğersecanımm bende poposu diye mıncıklıyodum
ahh yavrumm çok pardon
![]()