Günaydın kızlar hepinize
, bu sabah boğaz ağrısı ile uyandım,boğazlarım şişecek sanırım, şimdi ıhlamurla limon kaynatıyorum ballı içicem inş. engeller, geçende böyle olmuştu içince boğazlarım şişmeden geçti, eşimle kağan uyuyorlar daha , kağancım üstünü açmış bu gece, havalarda baya soğudu inş. üşümemiştir...
tamam cnm sağolsın oraya bakayım birde, alternatif olarak
burcu zencefili dene bana çok iyi gelmişti fazla değil günde 1 çay kaşığı kadar balla ya da ıhlamura at kabuk olanını
Günaydın kızlar şimdi sağlık ocağından geldim kan ve idrar verdim gene.saat 15:30da gidicem sonuçları almaya şeker çıkarsa idrarımda bu sefer dr.sevk edicem seni haberin olsun dedi.Tamam dedim bende böyle ilgilenmeleri çok hoşuma gidiyor ama şu kan vermeyi hiç sevmiyorum.
Benim size bu sabah çok güzel haberlerim var aslında dün eşimi anlatmıştım ya size,dün akşam bana laptop aldı.kızımızın şifonyerini aldı.Hemde tekzen kapanmak üzereyken durdurdu insanları söz verdim alıcam bu akşam dedi.Dün görmeliydiniz akşam pazar akşamının aksine çok iyi bir eşti.Bende anlamadım nasıl böyle değişti ama davranışları çok hoşuma gitti çokk seviyorum ben kocamı çok mutluyum kızlar o yüzden bu sabah sizinlede paylaşmak istedim
canım sonuçların nasıl çıktı?bu arada eşin utandırdı bizi,artık kızsak da sevsek de onları bize sonsuza dek bağlayan bir parça taşıyoruz,güle güle kullan canım aldıklarını
Kızlar ben 30 haftayı bitirdim bugün, kalır 8 hafta
ayyyy çok heyecan verici ya burcu 38 desen sezeryana kaldı 8 hafta
bizde 32. haftayi bitirmis bulunuyoruuzz
ayyy...senindoğum bellimi?bu arada kabızın nasıl oldu sürmeli
Kendime sıcacık bir ıhlamur yaptım içiyorum kızlarrr kendimi toparlarım inş.
ohhh yarasın kuşuma hem o müdireye karşı sakinleştirir
günaydın annişler
maşallah yaaa hergün takip etmeme rağmen geçmişi oku oku bitiremedim sadece akşamları girmiyorum ama muhabbet akşamlarıda koyu oluoyor ancak bitirdim okumayı
selam canım nasılsın nasıl gidiyor?BU ARADA doktora yapan sen miydin?ne yaptın o işi?
günaydın kızlarrr..nasılsınız bakalım bugün? biz şimdi sağlık ocağından geldik .kan verdim bakalım sonuçlarım nasıl çıkacak? ben bi geçmişi okuyup geliyim...
sonuçları bekliyoruz canım
canım benden de oluyor sanırım kanamamız oluyor ya,içerde kalan bişiler bazen geliyor diye düşünüyorum...
buarda herkese günaydınn
dün dalinin sıvı deterjanını ve yumaşatıcısını aldım,kızımın cicileri yıkanacak bugün,annem gelecek kayınvalidem zaten burda, zevkli olucak yani...şampuanı ve bebe yağını,sabunu da aldıım pişik kremi kızlar için sağlıklı değilmiş zeytinyağı dedi doktorum,almadım onun için...
hepinizi öpüyorumm...
sen yine de dikkkat et çok zorlama kendini,,ohhhh dalin kokuları bizim eve kadar gelsiiinnn

ben de haftaya yıkayacağım sanırım
Kızlar aradım şimdi söyledim böyle böyle dediniz bana neden fiyat böyle çıktı dedim biz ürünü karıştırdık sanırım falan filan bir sürü laf gevelediler ağızlarında bugün tekrardan siparişimle ilgili bana dönecekler bakalım :))
neyse ben netten almaktansa bir gün gidip kendim alayım bari burdan olmayacak ama giderken fiyatları yazmak gerek bir kağıda
evet tansiyonada baktı önceki aylarlar karşılaştırdı gayet normal dedi.hımm demekki normal bir muayene.ya ne bilim bende ne bekliyorsam bişi yapmadı gibime geldi.ama ultrasonda bissürü bişi ölçtü biçti tabi ben anlamadım.sanırım bizimkindede renkli ultrason yok.dur ben onu araştırayımda başka yere gidim renki için.
lal daha önce de yazdım ben ilk günden beri renkliye giriyorum.bence renkliye gir benim 18.haftadan beri göbek kordonundaki damarlardan kırmızı mavi yeşil gibi renkli görüntülerle kan akışına bakıyor doktorlarım,ikisi de.
dillerim_lal ve nurberra maşallahh bebişlerinizeeAllah sağlık versinn.
çağlayancımm stres yok stres yokkk
bizde dün gittik gazi hastanesine doktor suyun iyi dedi 1800 gr-43 cm olmuş maşallahh kuzuma.doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabilir raporumuzu verdi doktor.kilo almamışım hiç aynı çıktım
size söylemeyi unuttum cmt gittik bebişimizin eksiklerinin çoğunu da aldık artık 1-2 parça bişiyi kaldı alınacak benim eksiklerim kaldı birde.yaa birde sepet-kapı süsü-malzemeleri-bebek şekeri malzemeleri aldım hepsine 60 TL verdik.daha saten kumaşımda 2 mt almıştım 1 mt.si duruyor.kapı süsümüz ve sepetimiz bitti fotosunu çektim akşama yüklerim inşallahh.
canımmmm,süpersin yaaa..keşke hep böyle dikkat edip sabit doğuma girebilsek

bu arada fotoğraflarını bekliyoruz
ayy bööle 10 günde bir gidince çok güzel şimdiden 1 hafta kaldı bile

evet ben de cuma tekrar gidicem her hafta cuma bir profa bir de özel hastaneye öyle ayarladım.

Bende taa aralık 25'te görebilicem oğluşumu. Geçen sefer dr amca kilosunu da vermedi merak içindeyim valla. Sanki çok uzun zamandır hamileymişim gibi geliyor bana size de öyle mi? İnanamıyorum sonlara geldiğimize...
BUSEMMM çok çok geçmiş olsun cnm. Dilerim güzel haberler alırız senden
sor canım kilosunu bazen dalgınlıklarına gelmiş olabilir
ayy sorma canım bende sıkıldım sanırım hamilelikten :S doğsun istiyorum
ben de doğması için sabırsızlanıyorum ama bu döneminde sonuna kadar tadını çıkarmaya çalışıyorum,hayatımızda kaç kez yaşayabileceğiz ki?