• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlar bugün oturmaya gittim binadakilerle ilkkez tanıştık.komşularımla.ay herkes bir yorum yapıyor yok yok erkek 7 aylık bebeğin cinsiyeti belli zaten benim için önemlimi ya zaten ilk çocugum.rabbim sağlıklı versinde.yok karnın çok büyük yok çok kilo almışsın veremezsin.dr kesildi hepsi başıma.sinir ettiler bidaha gitmeyeceğim oturmalara

ayyy canım öyleler valla ilişkini kesme de takma bence boşver ben çalıştığımdan pek görüşemiyoruz ama kapıda asansörde her gördüklerinde bi yorum bi yorum sorma köşe bucak kaçıyorum benimkiler de tam tersi yok zayıfmışım 7.5 aylık olamazmış bu 50 gr bişidir karnındaki falan diyip fitil ediyolar beni :47:

Kızlar az önce beni aradılar sabahki sipariş için.Pembeli beyazlı istemiştim ya ben sırf pembe olarak göndersek içindeki sadece bazı süsler beyaz olacak dedi tamam dedim bende 10tl'ye fiyatta anlaştık.Ödemeyi yapın bu akşam verelim kargoya dediler tamam dedim bende gönderdim parayıda bakalım nasıl birşey gelicek çok merak ediyorum.:1:

çağlayan tahlillerinni almadın mı ben mi kaçırdım?

bimden misss çoraplarımı aldım kızlarr..çok güzell.:21:

kızlar ya bebek vuruomu die böle oluo bilmiyorum ama karnım ağrıo
sancı nasıl bişi bana tarif edermisiniz

Son düzenleme:
slm zuzuların anneleri
ben bugün kendimi yataktan kaldıramıyorum valla.gittim sırtım ağrıyo diye tv izliyim dedim ama uyumuş kalmışım.bugün çok uyudum iiki sabah erken kalktım:)valla sadece öğün saatlerimde kalktım bugün ayy çok hoş ye yat nasıl diyetse bu :1:

Melocum beni düşünüp ilgilenmem çok hoşuma gitti saol canım :16: Aldım canım aldım ama yazmadım galiba buraya ben onların sonuçlarını idrarda birşey çıkmadı ebe anlamadım nasıl birşey çıkmadı haftasonu yaptığımızda çıktı dedi bende dedimki sabah ballı süt içip gelmiştim o etkilemiştir dedim yok dedi ama birşey gözükmüyor dedi.
Kan içinde düşükse arıycam seni dedi daha aramadı demekki normal seyrine geri gelmiş.

Bu çoraplar nasıl birşey ilk defa senden duydum ve kendimi çok cahil gördüm :78:

hadi gözün aydın çağlayancım.
melocum o nasıl çorap oluyo kilotlu kalın çoraplardan mı
esra bilmediğimden bişi yazamadımm :26:
ohh valla gözde ne güzel iş bu yaa.evde olmakk. :5:

hadi gözün aydın çağlayancım.
melocum o nasıl çorap oluyo kilotlu kalın çoraplardan mı
esra bilmediğimden bişi yazamadımm :26:
ohh valla gözde ne güzel iş bu yaa.evde olmakk. :5:

:) benim durumum o kadar ilginç ki ben hayatımda adet sancısı yaşamadım şimdi en ufak bi ağrıyı sancı mı değilmi die sorgulamak istemiyorum

kızlar bugun okula gitmemiştim ama ne yaptım kocaaaaa bi hiççççççç kocam geldiğin de ne dicem bilmiyorum valla :26:
yemegi bile yeni koydum ocaga kızıma da miskinlik bulaştı benden galiba pek bi yavaş :59:

ben sadece doğumu orda yapcam canım gatanının doktorları ilgisiz ve bilgisiz(asteğmen hepsi) ayrıca odaları 6 kişilik ztb de özel oda tutabiliyosun
bi de tam donanımlı ztb valla gataya giden kimse memnun deil ztb de vip hasta olmayı düşünüyom bi gideyim de karar veririm

ben de doğum için gitmiştim canım sen bilirsin tabiki ben başka bi hastane ye başladım orada yapcam inşallh doğumuda :34:

canım bende gördüm çorapları ama daha önce hiç kullanmadığım için almadım ayakta kayar mı döner mi diye düşündüm yoksa çok hoşuma gitmişti

güzel şeyler varmış canım bende bi gecellik istiyorum ama dizaltı olanlar çok hoş 20 liraya bile varmış

bende bi tane almıştım yıkadım cantaya koymadan giyeyim dedim sanki öldümde dirildim gibiydi bosbol upuzun annemlerde yi diyo yok dedim ben giymem bugünde bu siteyi buldum fiyatlarıda cok iyi hemen sectim bi tane :1:

neresi canım? valla çok methettiler ztb yi yaa gidip bi görim dedim dr da buldum yarın özeline gitcem

hımm dr bulduysan iyi canım belki ilgileri farklı olur tabi. ben tıp fakültesine gidiyorum özeline dr doğuma da giriyor memnun kalanlardan duymuştum ben de gittim oraya başladım artık... hayırlısı bakalım...

neresi canım? valla çok methettiler ztb yi yaa gidip bi görim dedim dr da buldum yarın özeline gitcem

hımm dr bulduysan iyi canım belki ilgileri farklı olur tabi. ben tıp fakültesine gidiyorum özeline dr doğuma da giriyor memnun kalanlardan duymuştum ben de gittim oraya başladım artık... hayırlısı bakalım...

selam kızlar ben geldimm

ütü bitti çok şükür.ayy ne o öyle cincik cincik sıkılmıyorsun sevimli şeyler ama yoruyyor masayı koltuğa yaklaştırdım alçalttım koktukta oturarark yaptım

çantaya koyacaklarımı ayırdım onları çantaya koyucam diğerlerini de bohça yaptım dolaba kaldırıcam.ohh çıktı aradan iyi oldu.birazdanda yemek derdi başlar.ayy inanmazsınız bugün yatağımı bile düzeltmedim biri görse rezil olurum valla.

bu gecelik işi benim de kafamı karıştırıyor böyle bol bol anne geceligi gibi bişey giymek istemiyorum hem ama başka değişik modeller de

hastane ye göre biraz fazla şık kalıyor yani doğum için :40::40: napcaksak artık bi karar vermek gerek:1::1::1:

başkente mi gidiyosun canım ankarayla başkente de çok ii dediler bulduğum dr klinik şefi adını duyunca bi hürmet bi hürmet diyolar bakalım görcez artıkın
olmadı marş marş gataya :34:

Back
X