Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee pardon cnm ben yeni olduğum için bilmiyodum tüp bebek olduğunu,normal korkutuyo insanı evet ama diyorum ki bi yandan da doğuda görev yaparken gördüm kadınlar en az 10 tane doğuruyolardı,onlar doğurduğuna göre biz de kadınız,allah izin verirse biz de doğurabiliriz:))
![]()
seninki de benimki gibi hem kızıyo hem de bişi olduğunda sor bakalım dio
canım benim biricik kocam havacı mühendis yüzbaşı ankarada
neyse kızlar ben kaçıyorum yarın sabah dr randevumuz var kızımla görüş günümüz banyo vucut temizliği falan ancak hepinize iyi geceler
herkese ii geceler kızlar ben de kaçıyorum malum yarın okul var
yarın ben de özel bi dr gitcem umarım ultrasonu vardır hasret gideremediğim kızımı görürüm çoook ösledimm![]()
iyi geceleeerrr!!
canım tanesi 1,25 miş onun çok tatlıymış
teşekkür ederimm.... biz bunu çok beğendim canım burda bi şkercide fiyatı aşağı yukarı aynıymış...
burcucum ben nikahmalzemeleri.com diye bi siteden baktım bugün kardeşim yerine gitti aldı.ama biberon almadı.ama birmax tan daha ucuz bu site 10 tnaesi 5 lira yazıyo sitede ama fazla alcam diyince 10 tanesini 4,5 liraya bıraktılar birmaxta 7 lira 10 tanesi
aa evet doğru söölüyosun karamel nolduki acaba
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım....kızlar bu saat itibariyle ananemin yani büyük canfizemin ölüm yıldönümü acılar bile ne çabuk unutuluyo dimi.annem gibiydi benim için
allah mutluluğunuzu daim etsin canım hepimiz yaşıyoruz zaman zaman ufak tefek şeyler neyse ki hepsi geride kalıyor sonradan....Günaydın kızlar şimdi sağlık ocağından geldim kan ve idrar verdim gene.saat 15:30da gidicem sonuçları almaya şeker çıkarsa idrarımda bu sefer dr.sevk edicem seni haberin olsun dedi.Tamam dedim bende böyle ilgilenmeleri çok hoşuma gidiyor ama şu kan vermeyi hiç sevmiyorum.
Benim size bu sabah çok güzel haberlerim var aslında dün eşimi anlatmıştım ya size,dün akşam bana laptop aldı.kızımızın şifonyerini aldı.Hemde tekzen kapanmak üzereyken durdurdu insanları söz verdim alıcam bu akşam dedi.Dün görmeliydiniz akşam pazar akşamının aksine çok iyi bir eşti.Bende anlamadım nasıl böyle değişti ama davranışları çok hoşuma gitti çokk seviyorum ben kocamı çok mutluyum kızlar o yüzden bu sabah sizinlede paylaşmak istedim
maşallah oğluşuna...rutin muayense canım benim doktorumda önce kilo tansiyon sonra ultrason kontrolünü yapıyor....bebişide ben anlayana kadar gösteriyor,anlatıyor:)selam kızlar biz geldiikkk
bi heyecan doktora gittik.doktor amcamız sordu nasılsınız diye.iyiyim dedim bi sıkıntı varmı diye sordu yooo dedim.ama yok yanii.gayet iyi görünüyorsun zaten dedi.tartıldım 55 kilo geldim 27 ekimden beri 3 kilo almışım.doktor idare eder dedi.çok sayılmaz dedi.kasıklarımdaki acıyı sordum bakarız dedi.bende muayene edicek sandımm.
ultrasona geçtik.tabikiii ben yine hiç bi halt anlamadım :84:işte şurası burası burası şurası diye güyaa anlattı ama öle boş boş baktım.zaten oğlum çok hareketliydi gerçi doktor ultrasonu karnıma dayayınca bi duruldu nooluyozz nan oldu heralde
oğluşum 1 kiloyu geçmiş 1100 falandır aşağı yukarı dedi.(zaten kesin söyleyemeyiz aşağı yukarı tahmin edebiliriz dedi) boyunu hiiçç sölemedi bileee.kilosunuda ben sordum heeeeters dönmüşş geçen ay sol yukardaydı kafası şimdi sağ aşağıda biraz yan ama aşağı dönmüş ayaklarda kaburgaya çalışıyor habire
plesenta falan normal suyuda gayet bol dedi.haftamızda uygun çıktı 29 görünüyor normal dedi
neyse kalktık ultrasondan karşısına oturdukherşey normal gözüküyor dedi.bir sorunumuz yok dedi.eee o kasıklardaki ağrı ne dedim valla bişi yok görünen dedi (ultrasonda baktı bitek) büyük ihtimalle bebek baskı yapıyordur dedi.eşim yapacağımız tatkikler falan varmı diye sordu.şu anda yok dedi bir daha ki geldiğinizde rh uyuşmazlığına bakabiliriz belki dedi.ve bize teeeee 1 ay sonraya gün verdi.yani tahminen 33. haftada falan olucam.ondan sonra sıklaştırırız görüşmeleri dedi.
varmı soracağınız bişi dedi.biz öleee baktık eşimle birbirimizeyookk dedik.aklımıza bişi gelmediki :26:
hiç bişi yapmamış gibi hissettim kendimi.zaten ultrasondanda bişi anlamadım.çıkınca aklımıza geldi.ben eşime sordum bişi anladınmı sen diye oda eh işte dedi.ben bişi anlamadım dedim.zaten bu ultrasondan bişi anlamıyorum ben yaa dedimsen renkliye girmek istiyosun dimi ondan anlaşılıyor dedi.keşke sorsaydık niye sormadık dedi.kafamız anca yerine geliyo.bide bana sanki hiç bişi yapmadı gibime geldi dedim.fenamı işte iyiymişsin yapacak bişi yok kötü olsanda yapsa dahamı iyi dedi.eee doğru söyledi.
işte böyle hanımlar.elimizde 2 tane ultrason resmi var ama eviriyom çeviriyom bişi anlamıyom ben
siz hangi haftalarda renkli ultrasona girdiniz.bununla ilgili bişi söyledimi doktor size.ben bi ara arıycam şu doktoru soracam.söylemezse başka doktora gidip baktırmak istiyorum.merak işteee
birde sizce normalmi böyle bir muayene.yani başka şeyler yapmaya gerek varmıydı.geçen ayki tahlillere tekrar baktı.anlattı onlarda normalmişş.verdiğim ilaçlarla(elevit ve demir hapı) devam edelim onlar yeterli dedi.(vermesin ilaç zaten onları bile ara ara içiyom) böyle yani iyiuyiz biz![]()
hayırlı olsun cnm beşiginiz ve cicileriniz
iyi günlerde kulanın canım bebişinizle...
teşekkür ederiz rabbim hepimize aldıklarımızı güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin inş....güle güle kullanın canım ikinizde cicilerinizii hediyenizide beğenir arkadaş neden beğenmesin adı üstünde hediyeeee![]()
teşekkürler sedacım....inş gelince beşiğimiz fotoğraff eklemeyi becerebilrsek ekleriz inş.....ay canım o yaşadığını bende çok yaşıyorum bazen uykumda oluyoo çok korkuyorum neden oluyo ki....selam kızlar nasılsınızz
nurcum hayırlı olsun aldıkların.sepetini merak ettim şimdiden çok cici bişidir kesin.güle güle kullanın
bende 1 tane daha gecelik alıcam.1 tane annem verdi dizlerin altında önden düğmeli uzun kollu.bitane daha alayım diyorum ama şöle 20-25 liralık bişi olsun istiyorum ay sonuna doğru kızılaya bi bakarım bende.
ayyy kızlar bu mesajı yazarken az daha ölüyodumevet evet boğuluyodum nerdeyse
mesajı yazıyordum normal bir şekilde nefes alıyordum tükürüğüm genzime kaçtıayy nefes alamadım ayağa fırladım gözümden yaşlar geldii.töbee töbeee hep böyle oluyo kendi tükürüğümden boğulacam Allah korusun.ayyy ciğerlerim yanıyo şimdi resmen.
su falan içtim ama korktum bide pööfff:85:
teşekkürler canım uygun mu oldu bilmiyorum ama oldu...dayanamadım aldım yine zıbın takımı napim az olcağına çok olsun:)merhaba kızlarrr
okulan geldik genel vücut temizliğ yaptım banyo falan sonra şimdi yemek yedik anca oturdum
daha bulaşıklar duruyor
yarın yazılı var soru hazırlayacağım
bebişlerini görenler olmuş gözünüz aydın kızlar
yeni ciciler alanlar olmuş hepiniz güle güle kullanın:98:
hastalara geçmiş olsun diliyorum
ayy nekadar şanslıyız biz
her gittiğimizde renkli ultrasona giriyoruz verilen resim ve cd lerede 1 kuruş para vermiyoruz
canım bende şimdi telefon açtım 10 tl miş :)
ayy kardeşinin almasına ben hayır demem yani kargo parası bizde oraya gitme yol parasınıda üstüne eklesin ona sadece pazarlık etmesi kalsın :)
ya ama bu sitedeki şekerler bana pahalı geldi birde ucuz şeker bulsak aslında
ayyy gülmekten öldüm yaaa
benimkide sitedeki arkadaşlarında herşeyi doğurmadan biliyor mübarek nerden çıkarmışlar kapı süsü sepet falan dedi dün
demekki 3 günde falan oluyor
ay bende hep bimden alıyorum kışlık tam yün çorapları acayip sıcak tutuyor ama ben hamilelikte yanarım hala ince tshirtlerle okula gidiyorum şıpır şıpır terliyorum şuan üzerimde sadece pijamam var çorap yok ve kombide yanmıyor yani
hadi inşallah gönlüne göre olur
ben hertarafı pembeli istemiyorum dedim kadın benimkini sipariş verdi 3-4 güne gelirmiş beyaz-pembelisi hemde 10 liraya
bu arada laptopunu güle güle kullan bak eşin alcağım dedi almşış şifonyeri
bazen biz bayanlar herşeyi hemen olsun istiyoruz bende çok yaparım
maşallah nurcum baya uygun almışsınız
güle güle kullanın
5li zıbın setini yinede almışsın dayanamamışsın demek
çantaya koyma zaten küçük bir valiz hazırla
hani çekmeli bavullar oluyorya biz onunla gitmiştik yine öyle birşey hazırlayacagım yoksa imkansız sıgmaz hiçbirşey
alttaki pembe gibi olandan yani
Markafoni Alışverişim & 3K Konsept Halı & Beverly Hills Polo Club Bavul & Barbour Ayakkabı ~ ! ! ! Degisik Tatlar ! ! !
evet canım ben 4 senedir kızımınkileri hep yıkarım tüm parçalarını hiç birşey olmadı
ama kalitesine göre değişebilir tabi
slm kızlarr,az önce acilden geldik,ölüyorum sandım,hayatımda bu şekilde bi mide ağrısı görmemiştim..neyse ki 2 saat kadar sonra geçti,dr bebişe baktı,onda bi sorun yok dedi şükür,bu yanmalar ara ara olabilir dedi...hayatımda ilk kez mide ağrısının ne demek olduğunu gördüm...allah kimsenin başına vermesin..rennie die bi şurup verdi günde 4 kez içmemi söyledi dr...
geçmiş olsun arkadaşlarr....slm kızlar herkeze iyi akşamlar ben çok fena grip oldum akşama kadar yattım ama nafile yarın dr. gitcem allahtan kızımı görücem bakalım ilaçda verir belki sizler nasılsınız
slm kızlar ben sırt ağrısından dolayı ara ara bakıp kaçıyorum bugün
fatmacım şekerler güzel bence ama eğer elinden gelirse bu bizim baktığımız sitede o ahşap tavşanların 24 tanesi 4,5 liraydı daha uyguna gelir.
ayy bu mide yanması ağrıması mahfediyo hepimzi anlaşılan bende haftasonu çok kötüydüm ilaçda kalmamamıştı allah kolaylık versin.
bu sorunlar hergün artcak sanırım ya zaman çabuk geçsin nolur ağrılar arttıkça çok zor oluyo.
iyi geceler kızlar,2 gündür kendimde değilim,dün eşim çalışırken merdivenden düşüp ayağını burkmuş,halen bu saate kadar onunla ilgileniyorum,sürekli buz kompleksi su sabun ovala dur ilaç sür falan,yürüyemiyorda,gecede ağrıdan uyumadı inledi oflayıp durdutabi bende uyuyamadım,ve çok yoruldum çünkü benimde kansızlık gibi bir sorunum var,sürekli ilgi bekledi,kızımda gün boyu hareketsizdi,gecenin bir vakti coştu çok rahatsız edici bi şekilde tekmeleyip debelenip durdu,uykuya dalamadım allak bullak oldum,neredeyse dünden beri sıfır uykuyla ayaktayım,yemeği bile dışarıdan alıp geldim,birde sürekli tuvaletteyim her 5 dakikada bir idrar sorunu yaşıyorum,deliricem sersemledim ya,canım çok sıkılıyor daralıyorum,adam gibi bir uzanamadım bile,durduk yere ateş basıyor,birde bakıyorum evde kirlendi temizlemem lazım gözümde çok büyüyor herşey,daraldım çook daraldımmm
iyi geceler kızlar,2 gündür kendimde değilim,dün eşim çalışırken merdivenden düşüp ayağını burkmuş,halen bu saate kadar onunla ilgileniyorum,sürekli buz kompleksi su sabun ovala dur ilaç sür falan,yürüyemiyorda,gecede ağrıdan uyumadı inledi oflayıp durdutabi bende uyuyamadım,ve çok yoruldum çünkü benimde kansızlık gibi bir sorunum var,sürekli ilgi bekledi,kızımda gün boyu hareketsizdi,gecenin bir vakti coştu çok rahatsız edici bi şekilde tekmeleyip debelenip durdu,uykuya dalamadım allak bullak oldum,neredeyse dünden beri sıfır uykuyla ayaktayım,yemeği bile dışarıdan alıp geldim,birde sürekli tuvaletteyim her 5 dakikada bir idrar sorunu yaşıyorum,deliricem sersemledim ya,canım çok sıkılıyor daralıyorum,adam gibi bir uzanamadım bile,durduk yere ateş basıyor,birde bakıyorum evde kirlendi temizlemem lazım gözümde çok büyüyor herşey,daraldım çook daraldımmm