gunaydın bacılar![]()
günaydın canlarım nasılsınız bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın bacılar![]()
günaydın kızlaaarsabah sabah mutlu etti beni kızım
sizlerlede paylaşayım dedim....işe gitmek için yatakta debeleniyodum...sol tarafa yatmıştım.. karnımı bi elledim yusyuvarlak bi sertlik...ay içim bi hoş oldu..yağmurumun kafası heralde dimi.
..ayyy allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin...bu kadarcık şey bile beni çok mutlu etti..allah bebişlerimizi bize bağışlasın...allah her kadınada anne olmayı nasip etsin,bu duyguyu yaşayamayan o kadar kadın varki çevremde...
![]()
bende bi tane almıştım yıkadım cantaya koymadan giyeyim dedim sanki öldümde dirildim gibiydi bosbol upuzun annemlerde yi diyo yok dedim ben giymem bugünde bu siteyi buldum fiyatlarıda cok iyi hemen sectim bi tane![]()
bu gecelik işi benim de kafamı karıştırıyor böyle bol bol anne geceligi gibi bişey giymek istemiyorum hem ama başka değişik modeller de
hastane ye göre biraz fazla şık kalıyor yani doğum içinnapcaksak artık bi karar vermek gerek
![]()
bence kalitesiz durmuyor çok hoşlarkızlar aşağıdaki bebek şekerleri nasıl sizce
kalitesiz mi duruyor
ya iyice açıldık 50 tl üstü vermem mümkün değil şuan bebek şekerine
bunların 50 tanesi 35 tl kargo bedava
nasıl sizce?
ayrıca lavantalı ve mıknatıslı
teşekkür ederim cnm,şu ana kadar hiç mide problemim olmamıştı,mide mi değil mi onu da anlayamamıştım önce,eşim de yoktu allahtan nöbetçi deildi,ama ağlamaktan gözlerim şişmiş((
sevim cnm ayrı ayrı çantalara ne koyduğunu detaylı yazarmısın cnm bide hemşireye vereceğimiz çantada neler olmalı bebeğin doğumdan hemen sonra giyeceği şeylermi yani iki ayrı çanta yapmak zorundayız ozaman dimi tatlım
geçmiş olsun canım bu mide yanmaları başımızı bırakmıyacak galiba allahtan kaç gündür yok bende rahatım rennie çok rahatlatıyorslm kızlarr,az önce acilden geldik,ölüyorum sandım,hayatımda bu şekilde bi mide ağrısı görmemiştim..neyse ki 2 saat kadar sonra geçti,dr bebişe baktı,onda bi sorun yok dedi şükür,bu yanmalar ara ara olabilir dedi...hayatımda ilk kez mide ağrısının ne demek olduğunu gördüm...allah kimsenin başına vermesin..rennie die bi şurup verdi günde 4 kez içmemi söyledi dr...
birde hemşireye verilecek kıyafetlerden konuşulmuş
ben kendime ayrı bir bavul yaptım çu çekmeli olanlardan valla benim kıyafetlere ancak yetti birde bebişime yapacağı bir çanta hemşireye verilecek olan kıyafetinide yani enim yanıma ilk getirirken onlar giyindirecekler sonuçta onu ayrı bir çantanın içine koyacağım burada da bahsetmişler çok hoş giyineceklerini içten dışa doğru koyup penye battaniyeye sarıp bir çantaya koyup onu o şekilde hazır edebiliriz
1 bebek bezi
iç zıbın,
çıtçıtlı badi
5 Li hastane çıkışı (alt üst pijama takımı, eldiveni, şapkası)
penye battaniye
bunun dışında birşeye gerk yok sanrım bebeği üst üste giyindirmiyorlar çünkü
cnm dedigim gibi giycez artık bişey napalım bulamıyoruz dogum da kimse yi görmez gözümüz boşverinn![]()
geçmiş olsun canım bu mide yanmaları başımızı bırakmıyacak galiba allahtan kaç gündür yok bende rahatım rennie çok rahatlatıyor
canım bebeğin hemşireye vereceğin eşyalarını çantaya nden koyuyorsunki battaniyeyle bohçala dedişlerdi bana hastaneden gerçi her yer farklı oda var![]()
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyumda öle yazıyım dedim ama maşşallah baktım bitmiycek önce yazmaya karar verdim.....akşama oturmaya gidicez arkadaşlara biran önce yazayım dedim....
biz bugünnn sonundaaaa sepetimizin siparişini verdikk.......çok beğendimm ben300tl içinde beşiği,süslemesi,cibinliği,yatağı,yastığı,kırlenti,yatak örtüsü var bi de bize hediye olarak nevresim dikicek battaniyemizi geçirmek için....
sonra kızımıza 5li zıbın seti,çorap,ağız mendili ve zıbın aldık...
hediyemizide aldıkk çokk beğenerek umarım arkadaşımızda beğenir....
bi de kendime bi pijama takımı aldımm işte öle.....
slm kızlarr,az önce acilden geldik,ölüyorum sandım,hayatımda bu şekilde bi mide ağrısı görmemiştim..neyse ki 2 saat kadar sonra geçti,dr bebişe baktı,onda bi sorun yok dedi şükür,bu yanmalar ara ara olabilir dedi...hayatımda ilk kez mide ağrısının ne demek olduğunu gördüm...allah kimsenin başına vermesin..rennie die bi şurup verdi günde 4 kez içmemi söyledi dr...
bugün şubat annelerin müdavimleri caglayan ve dillerim lal yok bugün hayırdır inşallah neredesiniz kızlar lal uyuyordur da caglayan bu saate kadar kesin girerdi![]()