günaydın güzel annecikler
sana da günaydın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın güzel annecikler
merhaba kızlarrr
çantaya koyma zaten küçük bir valiz hazırla
hani çekmeli bavullar oluyorya biz onunla gitmiştik yine öyle birşey hazırlayacagım yoksa imkansız sıgmaz hiçbirşey
alttaki pembe gibi olandan yani
Markafoni Alışverişim & 3K Konsept Halı & Beverly Hills Polo Club Bavul & Barbour Ayakkabı ~ ! ! ! Degisik Tatlar ! ! !
selam kızlar
biliyorum bu topikle alakasız ama ilk ürünüm çok sevindim bitince paylaşmak istedimkızıma yaptığım kapı süsü
nakış yazısı hariç herşeyi benim eserim
nasıl olmuş :)
bu arada lal bana cesaret verdi bu konuda. çoook tşkler cnm![]()
çokkk güzell olmuşşş ellerine sağlıkk maşallah ne marifetlisiniz benn beceremiyorumm![]()
sedacım ben çok pinpirikleniyorum ya yetmezse hastanede zor durumda kalmaktan korkuyorum....acaba bir tane daha sabahlık alsam mı diye düşünüyorum sabahlığa bişi olursa yedeğimm yokk ya....ay ben çok mu abartıyorumm sizce:78:
selam kızlar
biliyorum bu topikle alakasız ama ilk ürünüm çok sevindim bitince paylaşmak istedimkızıma yaptığım kapı süsü
sedacım ben çok pinpirikleniyorum ya yetmezse hastanede zor durumda kalmaktan korkuyorum....acaba bir tane daha sabahlık alsam mı diye düşünüyorum sabahlığa bişi olursa yedeğimm yokk ya....ay ben çok mu abartıyorumm sizce:78:
çok tşkler canım![]()
5gün önce arkadaşım doğum yaptı.epidural anesteziyle sezeryan oldu ve 1 gece kaldı hastanede.2gecelik kullandı sadece.pijama takımının çok kullanışsız oldugunu söyledi.ki zaten ilk gün ayağa kalkana kadar sonda takılı oluyoya altına hiçbişey giymemiş.yatak koruyucu koymuş sadece.sonrasında da geceliğin çok kullanışlı olduğunu söyledi.sabahlığı bırak da gecelikleri uzun kollu bile değildi.kısa kollu gecelikleydi hastanede.çünkü gerçekten çok sıcak oluyo hastaneler.bana arkadaşımın tavsiyesi bu.emzirme sutyeni en az 3 tane olsun ama diyo bide :)
selam kızlar
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
güle güle sağlıkla kullanın
:) Canım bence o kadar masrafa girme... 1 tane sabahlık yeter sana... Geceliğin yedekli olsun sadece... Önemli olan gecelik... Sadece üşüme riskine karşı lizöz bulundur yanında onu giyersin.
Bu arada Ankara'da hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsun? devlet hastanesinde mi?
Bana da emzirme sütyeni için gereksiz dediler. 1 tane olsun yeter dediler.Evde zaten yukarı sıyırıp emzirirsin rahat rahat dediler.
Sanırım herkesin bulunacağı ortama göre değişiyor gereksinimler...
Çok cici olmuş ellerine sağlık.
selam kızlar
biliyorum bu topikle alakasız ama ilk ürünüm çok sevindim bitince paylaşmak istedim kızıma yaptığım kapı süsü nakış yazısı hariç herşeyi benim eserim nasıl olmuş :)
bu arada lal bana cesaret verdi bu konuda. çoook tşkler cnm
cnm cok tşkler
valla öyle galiba.ben emzirme sütyenlerini hiç beğenmiyorum.almadım da zaten.kopçası önde olan kalıplı ama desteksiz olan sutyenlerden almayı düşünüyorum.ama arkadaşım emzirme sütyenniyle çok rahat ettiğini söylüyo.herkese göre değişiyo demekki :)
bu arada tşkler cnm![]()
selam kızlar
canım çok güzel olmuş ellerine sağlık bayıldımselam kızlar
hoşbulduk nurcum iiim canım sen nasılsın?gözdecimm hoşgeldinnnnnn nasılsınn?![]()
kızlar aranızda bebek elbise askısı alanınız var mı?
ınternetten bakıyorum ama henuz bulamadım değişik bişey birim fiyatı 1,90 tl ye buldum onu begendım ama almışken 20 tane falan almak lazım diye düşünüyorum.
alanınız var mı?
ayy canım benimm nasıl güzel bişi olmuş bu böyle.hemde çok farklıı...nasılda güzel yapmışsın ellerine sağlıkkk..ooo sen bunu yapmışsın yaa daha neler neler yaparsın varya.çok tatlı olmuş yaaa bayıldım