2011 Şubat Anneleri

sitede sorun var canım yaa bi tuhaf

fatmacım sende sitemde bulunmuşsun ama inan mesajını gördüm hatta seni online gördüm çıkmayayım burda birileri var dedim ama site bi tuhaf.geçmişi okuyayım derken şimdi gidiyo yazamıyorum site gidiyo falan bissürü bişi oluyo.arada kaynamıyosun yani.gerçi benimde arada kaynayan bissüürü mesajım oluyor boşverrr.

nurcum arkadaşının tecrübelerinide aklımızın bi köşesine yazalım.dergide okudum doktor hekim olarak süt için bol bol su içmenizin yeterli olacağını söyleyebilirim dedi.diğer yediğiniz şeyler elbette faydalı ama boooll su içmeniz lazım süt için dedi.

ayyhh çok sıkıldım bide yaaaa

mrb kızlar nasılsınız.
ancak girebildim yine bakımda diyip duruyodu.bende o sırada bi kaç parça ütüm vardı onu yapayımdedim.ayy biriktirmeden yapmak ne güzel. bide artık sürekli oturarak yapıyorum ütümü çok rahat oluyo valla.eşimde bel yastığı getirmiş bilgisayar sandalyesine artık ortopedik ortopedik ütüledim :))

Allah kavuştursun canım

okadar yogun olmama ragmen elimden geldiğince herkese yorum yazıp cevap vermeye çalışıyorum ama benim yazdıklarım hep araya kaynıyor yada önemsenmiyor artık bu duruma üzülüyorum ya
yatıyorum şimdi
hadi iyi geceler

sağol canım.. biraz uzak olmak lazım bazen.. iyi oluyor arada..

fatmacım ne olur üzülme.. ooooo benimde o kadar çok kaynayan yazım var ki arada.. sanırım herkes geçmişe dönüp okumuyor.. yada okuyorsada atlanıyor.. bende takıyordum kafaya ama artık takmıyorum.. aammannn deyip geçiyorum.. sıkma canını şeker.. :74: :71: :54:

günaydın kızlar kimsecikler gelmemiş henüz
bu haftada da bitti yaşasın

canlarım günaydın dışarda öyle güzel kar yağıyorki anlatamam yılın ilk karıyla tanışmış olduk böylece:)))))
günaydın ayşegül
aaa ne güzel kara hasret kaldık valla geçen sene konyaya hiç kar yağmadı bakalım bu sene nasıl olur.mevsimler şaştı valla :)sen nerdeydin ayşegül

kızlar ocak annelerinde dün yine bi doğum olmuş 36 haftalık 2,5 kg doğmuş küvezdeymiş şimdi bu sene noluyo bu miniklere

kızlar günaydınlar ben kontrole gidiyorum
küçük erkeğimle buluşacasğım bugün şöyle bir özlem giderelim
bakalım sorunsuz döneriz inşallah
çok özlemiştim bugün çalışabilir raporumuda alacağım bakalım verecekmi
haydi hayırlısı:69::69::69::69:

güle güle canım güzel haberlerle dönersin inş. benimde 3 günüm kaldı :64:

günaydın ayşegül
aaa ne güzel kara hasret kaldık valla geçen sene konyaya hiç kar yağmadı bakalım bu sene nasıl olur.mevsimler şaştı valla :)sen nerdeydin ayşegül

canım ben tekirdağ çorludayım annemlerde sivasta onları aradım kar yagıyor diye bana ne dedi biliyomusun burda hava okadar güzelki sanki agustos ayı:27:

güzel haberlerle dönersin inşş...bende kızıma hasret kaldım 20 sinde gidicem daha çok varrr

günaydın güzel anneler!!!
ayyyy 30lu haftalara geldimmm çok heyecanlııı :8:

zaman hızla ilerliyo bende 33. haftaya giriyorum yarın şaka gibi :)

canım ben tekirdağ çorludayım annemlerde sivasta onları aradım kar yagıyor diye bana ne dedi biliyomusun burda hava okadar güzelki sanki agustos ayı:27:

ayy demek doğruymuş trakyadan geliyo dedikleri.ayy herkes ayrı yerlere dağılmış ben o taraftan bu tarafa sen bu taraftan oralara kader.

ya bu siteyeee nolmuşş böyleee...bu arada günaydın hepinize kızlarrrr

günyadın canım sorma valla iki gündür yine bi haller oldu

Back
X