Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel haberlerle dönersin inşş...bende kızıma hasret kaldım 20 sinde gidicem daha çok varrr
hele bızımkı daha aralık ayının 25ınde ama son zamanlarda 15 gunde bır gıdıcez dr konteollerıne ozaman bol bol goruruz ıns gercı bızım veledın en son yuzu arkama donuktu dr doguma kadar boyle kalırsa hıc goremeyız demıstı![]()
kızlar ben gidip uzanıcam azcık aslında ilaç içmek için kalkmıştım ama malum antibiyotik aç karnına içilmiyo bişler yedim yerkende bi bakiim dedim oturdum kaldım hadi görüşürüz ben yine uğrarım :))
GÜNAYDINNNN ben size birşey sormak istiyorum 1 haftadır çatı bölgemde ağrı var geceden beri daha şiddetli ve yatarken her wcye kalktığımda dönmeye çalıştığımda hem karnım hemde çatı bölgem ağrıdı şimdi karın ağrısı yok ama çatı bölgem ağrıyorr..
Sizdede böyle bir sorun varmı veya olabilir bir ağrımı yoksa korkmalımıyımmmmm![]()
canım aynı ağrı bende de var doktora sordum bol bol dinlen önemli birşey deil bebeğin kafası artık aşağıda olduğu için ağrıyodur dedi
teşekkür ederim canım yaaaa korktum biraz aslında normal diyodum ama gece zor geçti..1 hafta önce doktordaydık başı yukarıdaydı o zaman aşağı inmiş olabilir 30 dan sonrası zormuş hamilelikte şimdiye kadar iyiydiiiiiiii![]()
GÜNAYDINNNN ben size birşey sormak istiyorum 1 haftadır çatı bölgemde ağrı var geceden beri daha şiddetli ve yatarken her wcye kalktığımda dönmeye çalıştığımda hem karnım hemde çatı bölgem ağrıdı şimdi karın ağrısı yok ama çatı bölgem ağrıyorr..
Sizdede böyle bir sorun varmı veya olabilir bir ağrımı yoksa korkmalımıyımmmmm![]()
günaydın canım aynı ağrı bende de oluyo dr uma sordum idrarını tutma geldikçe git dedi
normal dedi bana da özellikle gece kötü oluyo gündüz her hareketi yaparken gece bi taraftan bi tarafa dönmek işkence gibi benimde kızımın baş aşagıda ama her yere yetişiyo maşallah![]()
kızlar şimdi ben hangi haftayı baz alacağım yaaa böyle olunca kafam karışıyor benim
kızlar şimdi ben hangi haftayı baz alacağım yaaa böyle olunca kafam karışıyor benim