2011 Şubat Anneleri

gene şaşırmışş bu site yaa sabh sabh neyse günaydınn kızlarr bebeklerini görmeye gidenler var güzel habaerlerle dönün inş. eee nasılsınız bugün ?

hele bızımkı daha aralık ayının 25ınde ama son zamanlarda 15 gunde bır gıdıcez dr konteollerıne ozaman bol bol goruruz ıns gercı bızım veledın en son yuzu arkama donuktu dr doguma kadar boyle kalırsa hıc goremeyız demıstı:(
güzel haberlerle dönersin inşş...bende kızıma hasret kaldım 20 sinde gidicem daha çok varrr

kızlar ben gidip uzanıcam azcık aslında ilaç içmek için kalkmıştım ama malum antibiyotik aç karnına içilmiyo bişler yedim yerkende bi bakiim dedim oturdum kaldım hadi görüşürüz ben yine uğrarım :))

hele bızımkı daha aralık ayının 25ınde ama son zamanlarda 15 gunde bır gıdıcez dr konteollerıne ozaman bol bol goruruz ıns gercı bızım veledın en son yuzu arkama donuktu dr doguma kadar boyle kalırsa hıc goremeyız demıstı:(

inş yüzünü gösterir annesii yoksa doğuma kadar totişiyle idare etcen:1:

GÜNAYDINNNN ben size birşey sormak istiyorum 1 haftadır çatı bölgemde ağrı var geceden beri daha şiddetli ve yatarken her wcye kalktığımda dönmeye çalıştığımda hem karnım hemde çatı bölgem ağrıdı şimdi karın ağrısı yok ama çatı bölgem ağrıyorr..
Sizdede böyle bir sorun varmı veya olabilir bir ağrımı yoksa korkmalımıyımmmmm :50:

herkese günaydın nasılsınız kızlar bugün.Bu aralar çok terlemeye başladım yine.Ağrılaeımda oluyor.Zaman hemen geçse diyorum ya.

GÜNAYDINNNN ben size birşey sormak istiyorum 1 haftadır çatı bölgemde ağrı var geceden beri daha şiddetli ve yatarken her wcye kalktığımda dönmeye çalıştığımda hem karnım hemde çatı bölgem ağrıdı şimdi karın ağrısı yok ama çatı bölgem ağrıyorr..
Sizdede böyle bir sorun varmı veya olabilir bir ağrımı yoksa korkmalımıyımmmmm :50:

canım aynı ağrı bende de var doktora sordum bol bol dinlen önemli birşey deil bebeğin kafası artık aşağıda olduğu için ağrıyodur dedi

canım aynı ağrı bende de var doktora sordum bol bol dinlen önemli birşey deil bebeğin kafası artık aşağıda olduğu için ağrıyodur dedi

Teşekkür ederim canım yaaaa korktum biraz aslında normal diyodum ama gece zor geçti..1 hafta önce doktordaydık başı yukarıdaydı o zaman aşağı inmiş olabilir 30 dan sonrası zormuş hamilelikte şimdiye kadar iyiydiiiiiiii :40:

teşekkür ederim canım yaaaa korktum biraz aslında normal diyodum ama gece zor geçti..1 hafta önce doktordaydık başı yukarıdaydı o zaman aşağı inmiş olabilir 30 dan sonrası zormuş hamilelikte şimdiye kadar iyiydiiiiiiii :40:

günaydın kızlar tatlı bebişler
ayy bıktım ben bu sıtedekı değişikliklerden yaa
ne yapıyorlar ya da yapmaya çalışıyorlar anlamadım vallahii

bebişlerini görmeye gidenler güzel haberler ile dönsünler inşallah

günaydın canım aynı ağrı bende de oluyo dr uma sordum idrarını tutma geldikçe git dedi
normal dedi bana da özellikle gece kötü oluyo gündüz her hareketi yaparken gece bi taraftan bi tarafa dönmek işkence gibi benimde kızımın baş aşagıda ama her yere yetişiyo maşallah :1:

merhaba kızlar
kontrolden geldim
oğluşumu tam göremedim öyle artık tek tek göstermiyor doktor zaten siyah beyaz baktık
ama olsun iyi olduğunu duymak çok iyi geliyor insana
duruşu normal dönmüş minik kuzum
kilosu 2183 gr çok büyümüş yaa insan böyle büyüdüğünü duyunca çok mutlu oluyor demekki iyi besliyorum diye düşünüyor
doktorum 10 gün ileride dedi 33+2 günlük çıktı normalde 32+4 günlük aslında
herşey yolunda bir sıkıntı yok dedi böyle giderse kilosu toplu bebek olacak dedi doğumda 3500 ü geçer dedi hadi inşallah sıkıntısız geri kalan haftalarıda atlatırsam süper olur
doğumla ilgili birşey söylemedi ancak 38. haftada anlaşılır ne olacağı dedi haftada 1 gideceğim kontrole 1 hafta nst için diğer hafta kontrol için
haydi hayırlısı diyorum

günaydın canım aynı ağrı bende de oluyo dr uma sordum idrarını tutma geldikçe git dedi
normal dedi bana da özellikle gece kötü oluyo gündüz her hareketi yaparken gece bi taraftan bi tarafa dönmek işkence gibi benimde kızımın baş aşagıda ama her yere yetişiyo maşallah :1:

aynen cnm budurm yeni başladı bende de ya gece dönmek işkence resmen hele wc ye kalıcaksam nasıl aıyo cnm onlar ii olsun haftalarda çabucak geçsin işnşş ya hayırlısyla

çalışabilir raporunu aldım 37. haftaya kadar özel hastaneden geçerli oluyor değilmi çalışabilir raporu illede devletten almaya gerek yok işyerinde bazıları devletten almışlar benide ikileme soktular aradım tekrar sordum hastaneye veriyoruz bir sıkıntı olmaz dediler bu prosüdür işleri ne kadar karışık oluyor yaaa
bu halimizle bu işlerle uğraşıyoruz birde

kızlar şimdi ben hangi haftayı baz alacağım yaaa böyle olunca kafam karışıyor benim

öncelikle maşallah bebişine bende 28+3te gittim çok şküğr bnm oğlumda 29+4 çıktı :)ama baz alamız gereken bizim regl tarihlerimiz bence öle biliyorum ama yanllışta ooalbilir öçünkü bu çıkan haftaları değişiklik gösterebiliyo tickerlarımızda olanlar sabit:)

kızlar ya bişi sorcam ben dün gece hiç uyuyamadım doğru düzgün oğlum acayip hareketliydi ama öle böle değil uykudan kalktım dahada yatırmadı bide arada sertleşmeler oldu çok korktum üstüne bide dalınca erken doğum yaptığımı gördüm ama nasıl ağlıyorum bebek için küvez aryıyoruz falan ayy çok fenaydı ya kalktığımda bile başım ağrıyodu okadar ağlamışım rüyada Allahım hayırlısıyla şu haftalar geçse bi 34ü atlatsak kasılmalar oldukça çok korktum doğum kasılmalarıda bu şekilde sertleşmlermiş ama sık sık biizmde sık oldu biraz ama sonra geçti Allaha şükür böle sertleşmeler yaşıyomusunuz sizdeee

Back
X