Günaydın kızlar
ben bugün uyuyamadım erkenden kalktım ki her yer kar bizim evin önünde kocaman bi park var çam ağaçları falan kartpostal gibi oluyor bende heyecanlandım galiba uyku tutmadı![]()
Günaydın canım ayyy ne güzel heryer bembeyaz olmuş senin memleket neresi artık göremiyoruz malum site yüzünden memleketleride ...
ben bugün burda iş yerinde gördüm karı çığlık attım herkesin ödü patladı doğuruyorum diye

bu kadın da sana bir rahat vermiyor gidecegini bildigi içinmi böyle davranıyor sana işyerinde insanın huzuru olmayınca da çalışılmıyor seni anlıyorum canım ama sabret az kaldı bence doğumdan sonra tekrar buraya dönme bu şekilde nasıl çalışcaksın etkilenme sağlığın daha önemli
ya bu kadın manyyak mı ne istiyor senden,çocuğu yok mu hamile kadınlara gıcığı mı var evli mi değil bu tür kompleksleri var..alla alla
yani ilginç ya...stresten bebeğin sinirli olacak onlar yüzünden hayret bişey sen de iyi demişsin
![]()
Valla kızlar onun bana rahat vermeye hiç niyeti yok ama benim doğumdan sonra buraya dönmeye niyetim yok.8 ay bu kadar sıkıntı çektim doğumdan sonra daha hiç bir sıkıntı çekemem allahtan eşimde arkadamda destek oluyor kararıma artık bende başka bir iş yerinde devam edicem inş.doğumdan sonra hee bu kadın bekar ama evli patronumla aşk yaşıyor ee yaşta 31 olunca evde kaldı malum ben 25 hamiş olunca birazda çekememezlik var sanırım.
erken uyandık kızlar eşimin özel dersleri olduğu için tüm haftasonu eve öğrenci gelip gidiyor yatmıyorum.kahvaltımızı yapaya tık aheste aheste,eşim derse başladı ben de yazılılarımı okuyorum 1 top okudum ara verdim size bi bakayım dedim.tekrar devam edeceğim 300 tane falan kağıt var ve hepsinin doğru yanlış tüm sorularının da yüzdesi çıkarılacak onlarla uğraşacağım bugün arada bakarım buraya da
busemmm seni çok merak ediyorum:26:
selomex seni de girmedin uzun zamandır umarım herşey yolundadır![]()
Günaydın melocum..Afiyet olsun canım.Bugün çok yoğun bir gün seni bekliyor sanırım kolay gelsin şimdiden canım.
Busemmm'in telefonu bende var canım bugün unutmazsam arıycam inş.benimde aklım hep onda acaba nasıl oldu diye.Bugün arayınca sizede haber veririm