2011 Şubat Anneleri

canım aynı senaryo bizim evdede yaşandı eşim sabah makinayı iş yerine götürmüşşş bnm eşim fotoğrafa meraklıdır birde onların orda daha çok oluyo kar eee resmennn şehirdışıı o yüzdennn bnde çekemiyorum :9:

bizimkinin de işi gereği foto makinası lazım da onun için götürüyor bi elime geçmiyor makina :)

yaaa kızlar bu ellerim parmaklarım tutmazmı oldu noldu.az öncede süt kutusunu düşürdüm elimden allahtan kapağı kapalıydı.ya benmi tutamıyorum bunları elimde yoksa elleriminmi canı kaçtı.sizdede varmı böyle bişi

Bu bazen bendede oluyor canım geçici olarak tutma yetimi falan kaybediyorum.Ellerim ayaklarım boşalır gibi oluyor.Bu benim özelliklede pazar günü oluyor tüm haftanın yorgunluğuyla oluyor galiba benimki.Ama tam olarak neden kaynaklandığını bilmiyorum

herkese günaydın....

Çağllayancım müdürene çok gıcık oldum:20: inşallah doğumdan sonra çok daha anlayışlı insanlarla çalışırsın çok takma kafanı...

Dilerim lal benim kızda senin oğluş gibi bugün atağa geçti gerçe seninki hep öle ee oğlan çocuğu:nazar:

ben evden çalııyorum biliyosunuz ama burayı okumakktan başlayaıyorumki,tam başlıcambelim ağrrıdı diye ara veriyorum:1:

bugün iyi hissediyorum kendimi,kızıma karı gösterdim,gecede izledik uzun uzun,benim evim ankara manzaralı ankaranın heryerini görüyorum,Kocatepe Camii karlar altında okadar muhteşemdiki kızımla bakarak dualar etttik,hepimiz için:38:

neysse biraz geçmişe bakay:68:ım ben

yaaa kızlar bu ellerim parmaklarım tutmazmı oldu noldu.az öncede süt kutusunu düşürdüm elimden allahtan kapağı kapalıydı.ya benmi tutamıyorum bunları elimde yoksa elleriminmi canı kaçtı.sizdede varmı böyle bişi
canım benim ilk kalktığım zaman uyuşuklukk oluyo ellerimde seninde öyle mi yoksa daha mı farklı....
hiiçç bişi yapasım yokk ööyylleee yatayımm oturayımmm elimi kolumu bile kıpırdatmayayım istiyorummm.bi tembellik çöktü yine üstümee
aynenn bende öylee bütünn gün tembellik yapmayı planlıyorumm:68:
Eki Görüntüle 113674

kızlar ben bebek atta çantası olarak bunu kullancam uzun askısı var yanda fileleri var nasıl sizce

güzelmişş canım kullanışlı bir şeye benzio bende daha almadım kararda veremedim....bayan çantalarının büyükleri oluyo ya onlardan alıyım diyorum hem kendi eşyalarımı hem kızımın ihtiyaçlarını koyarım diye düşünüyorumm bakalım:54:

Selam şubat annişleri... nasılsınız? ben bugün evdeyim... eşim işe götürmedi beni bugün :) patroncuğum acıdı bana :) Hem kar hem soğuk beni yine hasta eder diye evde kaldım bugün...
Dün şekerlerimizi koymak için sepet ve kapımız için süs yapmaya malzeme almıştım.Gece onlarla uğraştım. Sepeti yaparken 2 tl'ye aldığım orta boy plastik leğen kullandım.. Silikon tabancamı gece bozduğum için işler yarıda kaldı maalesef.Tamamladığımda hepsinin resimlerini paylaşacağım sizlerle.
2 gündür bende yine ödem olmaya başladı... akşam ellerim ayaklarım feci şekilde şişiyor.Öyle ki ayak derim cart diye yırtılacak sanıyorum.Parmaklarımı falan bükmekte zorlanıyorum... Halbuki tuzlu da yemiyorum ve su içmeye dikkat ediyorum... Ne yapalım bu şekilde idare edicez artık.çoğu gitti azı kaldı.

kızlar sizinde göbişiniz kaşınıyormu benim 1 haftadır geriliyor ve kaşınıyor tatlı tatlı acaba çatlayacakmı bişeyde kullanmıyorum ama napsam acaba????

Selam şubat annişleri... nasılsınız? ben bugün evdeyim... eşim işe götürmedi beni bugün :) patroncuğum acıdı bana :) Hem kar hem soğuk beni yine hasta eder diye evde kaldım bugün...
Dün şekerlerimizi koymak için sepet ve kapımız için süs yapmaya malzeme almıştım.Gece onlarla uğraştım. Sepeti yaparken 2 tl'ye aldığım orta boy plastik leğen kullandım.. Silikon tabancamı gece bozduğum için işler yarıda kaldı maalesef.Tamamladığımda hepsinin resimlerini paylaşacağım sizlerle.
2 gündür bende yine ödem olmaya başladı... akşam ellerim ayaklarım feci şekilde şişiyor.Öyle ki ayak derim cart diye yırtılacak sanıyorum.Parmaklarımı falan bükmekte zorlanıyorum... Halbuki tuzlu da yemiyorum ve su içmeye dikkat ediyorum... Ne yapalım bu şekilde idare edicez artık.çoğu gitti azı kaldı.

selammm, bugün bende evdeyim ama bize tatil zaten:)) biraz isim araştıraym dedim. ben oğlum için giray düşünüyorum aslında anlamı da çok güzell ama çoğu hiç güzel yorum yapmamış üzüldm...sizce nasıl???

canım benim ilk kalktığım zaman uyuşuklukk oluyo ellerimde seninde öyle mi yoksa daha mı farklı....

aynenn bende öylee bütünn gün tembellik yapmayı planlıyorumm:68:

güzelmişş canım kullanışlı bir şeye benzio bende daha almadım kararda veremedim....bayan çantalarının büyükleri oluyo ya onlardan alıyım diyorum hem kendi eşyalarımı hem kızımın ihtiyaçlarını koyarım diye düşünüyorumm bakalım:54:

canım böyle tam uyuşuk diilde bi cansızlık oluyorr.:5:çokda dikkat etmemiştim aslında düne kadar.ama şimdi bile bi cansızlık var sanki parmaklarımda.küçük insandan gelen maildede diyor aslında bu dönemde eklemlerinizde bir gevşeme olabilir diye . normalmiş yani
Hayatınız nasıl değişiyor ?
Bu günlerde belki biraz yorgun hissediyorsunuz, özellikle de uykunuz kaçtığında. Ayrıca son zamanlarda normalden daha sakar da olabilirsiniz; ki bu tamamen anlaşılır bir durum. Bedeniniz yalnızca ağırlaşmakla kalmadı; ayrıca bedeninizdeki ağırlık dengesi de, hamilelik karnınızın yarattığı sıra dışı durum nedeniyle denge merkezinizi kaydırdı. Ayrıca yaşadığınız hormonal değişimlerden ötürü kemiklerinizi birbirine bağlayan dokular da (ligament) daha gevşek halde. Bu yüzden eklemleriniz çözülmüş gibiler. Bu da dengenize sirayet ediyor tabii.

Ayrıca bu dokulardaki gevşeklik, sizi olduğunuz yere daha çok ‘çakacağı’ için, ayaklarınız da büyümüş ve ayakkabılarınıza sığmaz olmuş olabilirsiniz. Bu arada, hamileliğinizin erken dönemlerinde yaşadığınız o duygu taşkınlıklarını anımsıyor musunuz ? Bu rahatsız edici belirti çeşitlilikleri ve hormonal değişimler de yeniden aşırı fazla veya aşırı az duygulanıma yol açmak üzere.

gyshnky

ohh ne güzel tatilini yap bugün.soğukta kendini hiç zorlama.ya benim öyle olunca yani işim yarıda kalınca sinir oluyorum sabırsızlanıyorum.aslında silikonun içindeki ince silikonu mumum ateşinde ısıtıpta kullanabilirsin ama yapma onun bi kokusu oluyooo fena yapıyo insanı.vazgeçtimm vazgeçtiimm yapmaaa akşama eşin getirir sana bi tabancaa.

kızlar sizinde göbişiniz kaşınıyormu benim 1 haftadır geriliyor ve kaşınıyor tatlı tatlı acaba çatlayacakmı bişeyde kullanmıyorum ama napsam acaba????

aaa benimde kaşınıyorr.hatta benimki içten kaşınıyor sankii.oğlum gıdıklıyo arada ama deridede var bir kuruma farkediyorum.vazelin falan sürmeye çalışıyorum ama oda aklıma gelirsee

günaydın arkadaşlar nasılsınız....
çağlayancım allah sabır versin sana bu kadından zaten ben hep demişimdir idarecim bayan değil erkek olsun diye ....bayanlar ayrı bi kaprisli oluyor normalde hemcinsini anlaması lazımm ama nerdeee....sevil hüma bebek için biraz daha sabır sonrasında inş Allah daha hayırlı işler çıkartır karşına....
neslicim çok geçmiş olsun canım bu bebişler ne aceleci ya herşeyimizi hazırlamak lazım artıkk galiba benim başından beri hiç erken doğum riskim falan olmadı çok şükür ama burda okuyunca panik oluyorum....inş vakitlice gelsin bebişlerimiz.....
bu arada ankara bembeyazzz çokk güzel kartpostall gibi:66:

günaydınn..bende ankradayım gece çok güzel yağıyordu sabahta devam edşyordu kalktığımda böle bi mutlu oldum,nnedenseee:1:

Canım sakın kaşıma!!! benimde öyle kaşınıyordu şimdi harita gibi göbüşüm :) nemlendirici sürsen iyi olur... bebek yağı yada vazelin olabilir.

selammm, bugün bende evdeyim ama bize tatil zaten:)) biraz isim araştıraym dedim. ben oğlum için giray düşünüyorum aslında anlamı da çok güzell ama çoğu hiç güzel yorum yapmamış üzüldm...sizce nasıl???

Giray güzel bir isim... ne bakımdan kötü yorum yapmışlar?

aaa benimde kaşınıyorr.hatta benimki içten kaşınıyor sankii.oğlum gıdıklıyo arada ama deridede var bir kuruma farkediyorum.vazelin falan sürmeye çalışıyorum ama oda aklıma gelirsee

ya vazelin sürmek aklıma geldi ama şimdiye kadar onuda 3 kez sürdüm unutuyorum hep :)

Yemeğimizi yedik geldik teyzeleri burda sulu kar var rüzgarla birlikte burda o güzel kar yağsada tutmayacak galiba

Kızımda pek hareketli bugün kıpır kıpır maşallah benim kızıma :nazar::emir_bebek:

canım böyle tam uyuşuk diilde bi cansızlık oluyorr.:5:çokda dikkat etmemiştim aslında düne kadar.ama şimdi bile bi cansızlık var sanki parmaklarımda.küçük insandan gelen maildede diyor aslında bu dönemde eklemlerinizde bir gevşeme olabilir diye . normalmiş yani

ohh ne güzel tatilini yap bugün.soğukta kendini hiç zorlama.ya benim öyle olunca yani işim yarıda kalınca sinir oluyorum sabırsızlanıyorum.aslında silikonun içindeki ince silikonu mumum ateşinde ısıtıpta kullanabilirsin ama yapma onun bi kokusu oluyooo fena yapıyo insanı.vazgeçtimm vazgeçtiimm yapmaaa akşama eşin getirir sana bi tabancaa.

Aynen benden sinir oldum tabanca bozulunca :) umarım bugün eşim unutmaz ve alır yeni bir tabanca bana... Bide ilk hevesle hemen bitirirsem daha güzel oluyor sonrasında hevesim kaçıyor.

günaydınn..bende ankradayım gece çok güzel yağıyordu sabahta devam edşyordu kalktığımda böle bi mutlu oldum,nnedenseee:1:

Ayy evet sabah 6 da uyandım... acayip güzel yağıyordu... oturdum izledim biraz.. ama sonrasında yine uykuya yenik düştüm.

Back
X