- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
magnet bebek şekeri GittiGidiyor.com'da #32719269
ayy bu üründe çok hoş kızlarr
buzdolabına magnet şeklinde yapıştır çok güzel bir anı olur
çok güzelmiş gerçektendeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çay dedin canım çekti... şimdi demlemekle uğraşamam bari sallama çay aliim mutfaktan...
Kızlar yaaa saat 1 oldu bende hala tık yok... işler beni bekliyolar kuzu kuzu :))
ben de dün 1 tepsi börek siparişi vermiştim sini börek ten onu getirdiler az önce ben de çay demledim kızlar hadi buyrun,biz de eşimin dersi bitsin içeriz.
sini böreği kullanmayan varsa tavsiye ederim hepinize istanbulda falan da var galiba
çağlayan hani yanlış gelen kapı süsünün fotosunu koyacaktın çok merak ettim ben
bakalım benim siparişlerde bugün yarın elime geçer nasıllar acaba?
günaydın kızlar
sabah 9 dan beri seminerdeydim yeni geldim
gece boyu doğru dürüst uyumadım Eylül hastaydı grip olmuş ateşler içinde şimdide uyuyor
eşimde hasta bende kendimi kötü hissediyorum
lapa lapa kar yağdı burayada ancak çok tutmadı
bebiş kıyafetleri ütülenecek bir sürü iş var bugün çantamı hazırlıyorum Allah izin verirse
şimdilik öptüm sizleri
mucakkkkk![]()
Canım kaç gündür aklımda ama burda problem yaşayınca unuttum açıkçası haftasonu için çekip pazartesiye koymayı düşünüyorum.
Kendi derdime takılınca unuttum onları ben
İnş.seninkiler doğru gelir fatmacım burdan bize yaz tamam mı.
aradım onları böyle böyle arkadaşa yanlış göndermişsiniz banada yanlış geleirse iade ederim dedim
oradaki bayanda siz içi beyaz istediniz sizinkini öyle hazırlattaım dedi ama bakalım çok şüpheliyim doğrusu:26:
ayy kızlar geceden uykusuzum kızım uyurken bende kaloriferin yanına yer yatagı koydum azcık kestireyim sıcacık
öptüm şimdilik
çağlayan buseyi aradın mı?
selam kızlar..nedenini bilmiyorum ama çok mutluyum..içim öle ferah ki..belkide bugün çok yorgun hissetmediğimdendir..
şu an kızımın karnımın içindeki gerilmelerini izliyorum..öyle çok sertleşiyor ki sanki kafasını karnımdan çıkaracak..:))))
oyyyyyyyyy hakikaten 30 lu haftalara girdikçe sığamaz oldu yerine:)) şu an 30+1 deyiz. yarın kontrol var..bakalım bebişin durumu ne:)))
bu arada bugün tartıldım..60.8 olmuşum..60 lı kiloları göreceğim aklıma gelmezdi..yıllarca 50 kg ı aşamamıştım:)))))
sizce kilom haftama göre normal mi..yoksa fazla mı abarttım yemeği..
Selam kizlar bugun kizimi gördummm.
Randevumuz vardi 2 hafta önce kizimin ölçüleri haftasina göre küçük cikmisti.
Bu hafta ölçtü yakalamis haftasini çok sevindim :)
Kafasi asagidaydi geçende öyleydi.
Suyu yeterliymis. göbek kordonunu, parmaklarini, hatta idrar kesesini bile gördümm.. idrar kesesi doluydu daha çi$ini yapmami$![]()
Yerim ben onuuu, surekli hareket halindeydi kizim rahatsiz ettik kizimi sanirim
slm kızlar .bugün müfettiş vardı okulda.asansörlerde bozuk benim derslerde en üsste ne güzel asansöre alışmıştım bir ona sinir oldum bir de adam geldi sadece evrak baktı öğrencilerle ya da yaptıklarımızla ilgilenmedi.en son giderken de rahatsızmısınız diye sordu bebek bekliyorum hocam dedim tamam uzun bir hırka giymiştim ama belli olmaması imkansız yani adam o kadar alakasız bir tipti gerdi beni anlayacağınız(
kızlar bugün bimdeki uyku setini aldım çok ince yorganı falan ama ılık havalarda lazım olur yada kusarsa falan diye öylesine aldım,pek aham şaham bişey değil yani![]()
selam kızlar, yarın sabah dahiliyede randevum var. hem 50 hem de 100lük yüklemeler yüksek çıkınca 2 hafta süre vermişti dr.um diyet yap diye. yarın tekrar kontrol yapılacak ve şekerime bakılacak. umarım diyet işe yaramıştır, ilaca başlayıp başlamama kararı verecek duruma göre. dua edin nolur işe yaramış olsun, 2 haftadır gözümü önünde pastalar çikolatalar uçuşuyor( ama tutuyorum kendimi zorla
kızlar bir haftadır yazacağım unutuyorum karnım nasıl tatlı tatlı kaşınıyor gerildiğini ve kuruduğunu farkettim hemen bebe yağına başladım,şimdilik çatlak yok ama bakalım ne olacak![]()
Selam şubat annişleri... nasılsınız? ben bugün evdeyim... eşim işe götürmedi beni bugün :) patroncuğum acıdı bana :) Hem kar hem soğuk beni yine hasta eder diye evde kaldım bugün...
Dün şekerlerimizi koymak için sepet ve kapımız için süs yapmaya malzeme almıştım.Gece onlarla uğraştım. Sepeti yaparken 2 tl'ye aldığım orta boy plastik leğen kullandım.. Silikon tabancamı gece bozduğum için işler yarıda kaldı maalesef.Tamamladığımda hepsinin resimlerini paylaşacağım sizlerle.
2 gündür bende yine ödem olmaya başladı... akşam ellerim ayaklarım feci şekilde şişiyor.Öyle ki ayak derim cart diye yırtılacak sanıyorum.Parmaklarımı falan bükmekte zorlanıyorum... Halbuki tuzlu da yemiyorum ve su içmeye dikkat ediyorum... Ne yapalım bu şekilde idare edicez artık.çoğu gitti azı kaldı.
kızlar sizinde göbişiniz kaşınıyormu benim 1 haftadır geriliyor ve kaşınıyor tatlı tatlı acaba çatlayacakmı bişeyde kullanmıyorum ama napsam acaba????
50 adeti29.90 a bebek şekeri buldum
bebek şekeri (50adet) GittiGidiyor.com'da #32915629
bebek şekeri (50adet) GittiGidiyor.com'da #30572793
bende biberonların arkasına mıknatıs yapıştırıcam dolaba süs yapsınlar diye
canım geçmiş olsunn.. dikkat edin kendinize..:79:
ohhh negüzel misss...yat bakalım yoruluyorsun 2 haftadır ne semineri bu fatma?
bu arada eylüle geçmiş olsun
Kızlar busemmi aradım ama açmadı sanırım numarayı tanımadığı için şimdi msj atıyorum bakalım nasıl olmuş.
ayyy..kıyamam ya tam da bu zamana denk gelmiş Allah yardımcın olsun,kolay gelsin canım.sağol canım uyuyor sabah beri yavrucak
ya geçen haftaki sivil savunma semineriydi
bu hafta ve haftaya ilk yardım semineri
sonraki haftada bişey varda unuttum 5 hafta seminer ya bide zorunlu offffff
konuşursan bizdende çookk selam söyleee.merak ettik çok umarım iyidir
burcuu da yok epeydir oda hastaydıııiyileştimiki acaba
ben de dün 1 tepsi börek siparişi vermiştim sini börek ten onu getirdiler az önce ben de çay demledim kızlar hadi buyrun,biz de eşimin dersi bitsin içeriz.
sini böreği kullanmayan varsa tavsiye ederim hepinize istanbulda falan da var galiba