Kızlar hayırlı akşamlarnasılsınızzz
ben çok ama çok yoruldum bugün,eve geleli 2 saat oldu,ev için alışveriş yaptık,bebek için dalin sıvı çamaşır deterjanı ıslak mendili aldık,birde realde 2.99 a alttan çıtçıtlı atletler falan vardı aldık,sağolsun eşim bana kar botu aldı bana kalsa erteleyecektim ama çok fena ısrar etti al diye,bu arada realden aldık,realde kar botları var gayet güzeller,bir kısım 29.99 bir kısım 39.99 içi tüylü beyaz ve siyah rekte olanları var çok güzel botlaar meraklısına duyrulur,bu arada bimdeki uyku seti 5 para etmez gidip baktım,çok kötü ağır bir kokusu var valla başım döndü,yorganıda yorgan değil incecik bişey almadım kısacası,içime sinmedi,şuan battaniyeyle idare ederiz,doğalgazlı ev zaten,kadife tulumlar kadife battaniyeler yeterli sanırım, biraz bebek kendini toparlasın güzel kaliteli bir uyku seti alırım diye düşündüm,ha unutmadan istanbul tipi altında kar yağmur aman Allahım,aklı olan evden çıkmasın valla:))) alın salebinizi çabuk çorbanızı süt mısırınızı oturun evinizde,şükürki döndüm evime neydi bugün dışarının halii oy oy oyyy