2011 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar..
herkese yürekten selamm diyorum:)

çok şaşırdımm çok sevindim ve etkilendim..
uzun zamandır sadece okuyor uzaktan takip ediyordum hep :)
bakalım ilk kim doğuracak diyordum.
busemmmm doğum yapmış innşallahh sağlıklı hayırlı bir bebek olur.
dualarım onlarla çok küçük doğmuş ama olsun bi sürü kişi burda onları düşünecek dua edecek inşallah en yakın zamanda evlerine dönerler...

bakalım 2. kimin bebişi gelecekk:)

merhaba arkadaşlar..
herkese yürekten selamm diyorum:)

çok şaşırdımm çok sevindim ve etkilendim..
uzun zamandır sadece okuyor uzaktan takip ediyordum hep :)
bakalım ilk kim doğuracak diyordum.
busemmmm doğum yapmış innşallahh sağlıklı hayırlı bir bebek olur.
dualarım onlarla çok küçük doğmuş ama olsun bi sürü kişi burda onları düşünecek dua edecek inşallah en yakın zamanda evlerine dönerler...

bakalım 2. kimin bebişi gelecekk:)

2. sirayi kimseye vermemmm:1::1:

iyi akşamlar kızlar birkaç gündür annemlerdeydim bugün döndüm hemen kk açtım okumaya başladım anca bitirebildim bir çok cvp yazıcaktım ama busemin doğum yaptığını okuyunca şaşkınlıktan dondum kaldım hala şoktayım maşallah:nazar: ilk bebişimizede allah busenin ve bebişinin yanında olsun ikiside inşallah en kısa zamanda evlerine dönerler dualarımız onlarla yani şubat doğumlarımızda başladı hepimize hayırlı olsun arkadaşlar bakalım 2. annemiz kim olacak hayırlısıyla

ya kızlar bir mesajı yazamadım site sapıttı gene göndermedi bir sürü alıntı yapmıştım. yasemin, dillerimlal yorumlarınız için sağolun kızlar.
ankarayı hiç sevmem ama senin kar fotoğraflarına bayıldım canım.
kızlar joker mağazasından tek kullanımlık lohusa çamaşırlarından aldım 4 tanesi 5küsür lira, almak isteyen varsa aklında olsun.

ya kızlar bir mesajı yazamadım site sapıttı gene göndermedi bir sürü alıntı yapmıştım. yasemin, dillerimlal yorumlarınız için sağolun kızlar.
ankarayı hiç sevmem ama senin kar fotoğraflarına bayıldım canım.
kızlar joker mağazasından tek kullanımlık lohusa çamaşırlarından aldım 4 tanesi 5küsür lira, almak isteyen varsa aklında olsun.

teşekkür ederiizzz.

ya bende alıcam onlardan joker görmedim hiç gittğim yerlerde ama mothercare de varmış.ucuzmuş hakkaten.nasıl bişi iyimii.

sonunda ateş ölçere de karar verip alabildik kızlar. hem alın hem kulak heryerden ölçüyor hem de temas ettirmeye gerek yok. bebeğe dokunmadan onu uyandırmadan ölçebiliyor.

Weewell Dijital Temassız Termometre - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

güzelmiş canım umarım sık kullanmak zorunda kalmazsınız hatta hiç kullanamayın emiii :40: bebişiniz hep sağlıklı ateşsizz olsunn.bizde braunun kulaktan ölçerinde karar kıldık.

teşekkür ederiizzz.

ya bende alıcam onlardan joker görmedim hiç gittğim yerlerde ama mothercare de varmış.ucuzmuş hakkaten.nasıl bişi iyimii.

fena değil canım, ince birşey hani şu yemek yaparken yemekhanelerde aşçıların kafalarına taktıkları boneye benzer bir dokusu var. bel lastiği de çok ince 4 renk yapmışlar, yani dikişimiz falan da olsa incecik lastik rahatsız etmez normal çamaşır gibi.

Joker - oyuncak, bebek, anne, hamile, çocuk, puset, hediye, mama ürünleri

fena değil canım, ince birşey hani şu yemek yaparken yemekhanelerde aşçıların kafalarına taktıkları boneye benzer bir dokusu var. bel lastiği de çok ince 4 renk yapmışlar, yani dikişimiz falan da olsa incecik lastik rahatsız etmez normal çamaşır gibi.

Joker - oyuncak, bebek, anne, hamile, çocuk, puset, hediye, mama ürünleri

bende netten bakmıştımda naylon gibi gelmişti.şeffaf bişimi bu yauu.valla kafamda hala nasıl bişi olduğunu şeedemedimm.uygun bi zamanda gidelimde bende alayım barii.anca öyle anlarım :37:

BUSEMMMe çok geçmiş olsun şoktayım,Allah yardımcısı olsun

bu arada benim yazdıklarımda bir sorunmu oluyor yayınlanmıyormu kimseden cevap alamıyorum herkes muhabbetine devam ediyor transit geçiyosunuz beni yazmicam bi daha küstüm:5:

:1:

evet lalcigim hersey onlar için:34:
kizlar keciboynuzu pekmezi gebelikte cok faydaliymis
aralik annelerinden gordummm bende hergun icecegim

Kızlar iyi geceler:71:,

Bir kaç gündür hastaydım ben, kağanında boğazları şişince onunda ateşiyle uğraştım, gece mesaisi gündüz mesaisi, vakit bulunca ara ara uyumalar fln biraz zorlu geçti yani, dr ateş düşürücüsünü değiştirince ateşi takip etmek kolaylaştı nispeten bende biraz rahatladım,
İkimizde antibiyotik kullanıyoruz şimdi,ikimizde hasta olunca eşim geri dönmedi bizimle kaldı,nöbetleşe ateş takibi yaptık gece, babamız ve anneannemizde hasta şimdi, benimki faranjit ve soğuk algınlığı kağanınki boğaz iltihabı,

Ben evde yatmaktan dahada hastalanır gibi olunca eşimle hava almaya dışarı çıkmıştık, ayağım basamak gibi hafif bir yükseltiye takıldı, güm yüz üstü yere kapaklandım, ama neyseki dirseklerim ve dizlerimin üstüne düştüm yani karnım yere vurmadı,eşimde bir adım arkamdaydı yüz üstü düşünce beti benzi attı, dr a gittik nst çekti, kalp atışı var bebek iyi harekette ediyor dedi de yüreğimize su serpildi, aman çok şükür... Dengeli düşmüşüm neyseki...

Busem doğurmuş demek kızlar,erken olmuş ama bebeği sağlıklıymış buna çok sevindim:nazar:, küvezdeymiş sanırım ama inş kısa zamanda kucağınada alır bebeğini ve evlerine dönerler,çok zordur eminim...

ÇAĞLAYAN cnm sende no su varmış sanırım bana atabilir misin?? şimdi nasıl olduğunu merak ediyorum

Son düzenleme:
Kızlar iyi geceler:71:,

Bir kaç gündür hastaydım ben, kağanında boğazları şişince onunda ateşiyle uğraştım, gece mesaisi gündüz mesaisi, vakit bulunca ara ara uyumalar fln biraz zorlu geçti yani, dr ateş düşürücüsünü değiştirince ateşi takip etmek kolaylaştı nispeten bende biraz rahatladım,
İkimizde antibiyotik kullanıyoruz şimdi,ikimizde hasta olunca eşim geri dönmedi bizimle kaldı,nöbetleşe ateş takibi yaptık gece, babamız ve anneannemizde hasta şimdi, benimki faranjit ve soğuk algınlığı kağanınki boğaz iltihabı,

Ben evde yatmaktan dahada hastalanır gibi olunca eşimle hava almaya dışarı çıkmıştık, ayağım basamak gibi hafif bir yükseltiye takıldı, güm yüz üstü yere kapaklandım, ama neyseki dirseklerim ve dizlerimin üstüne düştüm yani karnım yere vurmadı,eşimde bir adım arkamdaydı yüz üstü düşünce beti benzi attı, dr a gittik nst çekti, kalp atışı var bebek iyi harekette ediyor dedi de yüreğimize su serpildi, aman çok şükür... Dengeli düşmüşüm neyseki...

canım benim bende seni merak etmiştim.demek hastalık tüm ev ahalisini esir aldıı çok üzüldüm.hepinize acill şifalar diliyoruumm.yokluğun belli oluyorr valla.uzun uzun alıntılarını özlemişiz :)

öfff düştünn demekk.ayy canım yaa dikkat et.eşinin koluna gir elini falan tut yürürkenn.artık iyice dengesiz olduk öyle kazalar işten bile diil.ama iyi ayarlamışsın Allah korumuşş birşey olmamasına sevindimm

buseeyi aradı çağlayan hepimiz adına ama telefonda konuşması yasakmışş anca mesaja cevap verebildii

kendine çok dikkat et

bende yatmıştımm ayy uyuyaamadım kalktım süt ısıttım kendime etimekle yiyorum şimdi :56:

BUSEMMMe çok geçmiş olsun şoktayım,Allah yardımcısı olsun

bu arada benim yazdıklarımda bir sorunmu oluyor yayınlanmıyormu kimseden cevap alamıyorum herkes muhabbetine devam ediyor transit geçiyosunuz beni yazmicam bi daha küstüm:5:

:1:

ahh canımmm arada kaynadınmıı sennnn :13: bazen olabiliyo bide arada site bi tuhaflaşıyo alıntı falan yapamıyoruz onun gazabınada uğramış olabilirsinnn

burcucum canim yaa
gecmis olsun
yururken lutfen daha dikkatli ol:15:
kuzucugun iyi olmasina sevindim

Back
X