- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim bende seni merak etmiştim.demek hastalık tüm ev ahalisini esir aldıı çok üzüldüm.hepinize acill şifalar diliyoruumm.yokluğun belli oluyorr valla.uzun uzun alıntılarını özlemişiz :)
öfff düştünn demekk.ayy canım yaa dikkat et.eşinin koluna gir elini falan tut yürürkenn.artık iyice dengesiz olduk öyle kazalar işten bile diil.ama iyi ayarlamışsın Allah korumuşş birşey olmamasına sevindimm
buseeyi aradı çağlayan hepimiz adına ama telefonda konuşması yasakmışş anca mesaja cevap verebildii
kendine çok dikkat et
bende yatmıştımm ayy uyuyaamadım kalktım süt ısıttım kendime etimekle yiyorum şimdi![]()
burcucum canim yaa
gecmis olsun
yururken lutfen daha dikkatli ol![]()
kuzucugun iyi olmasina sevindim
kızlar hani hamilelikte hurma çok iyiymiş yaaa
şimdi bu hurma hangi hurma.hani şu ramazanda yediğimiz hurmamı yoksa büyük elma gibi gibi olan meyve hurmamı benim aklım karıştı
kendin olunca her şekilde idare ediyosunda çocuk hasta olunca elin kolun bağlanıyorr çok daha fazla etkileniyor insan.canım yaa kıyamam.inşallah en kısa zamanda başta kağan olmak üzere hepiniz iyileşirsinizz
Güle güle kullan canim kullanisli pratik birseye benziyor hosuma gitti ben braununkini aldim ama bu daha cok hosuma gittisonunda ateş ölçere de karar verip alabildik kızlar. hem alın hem kulak heryerden ölçüyor hem de temas ettirmeye gerek yok. bebeğe dokunmadan onu uyandırmadan ölçebiliyor.
Weewell Dijital Temassız Termometre - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Uyanmasın uykusu açılmasın diye antibiyotiği azcık sütle karıştırdım biberonda, uyurken süt sandı içti, yarım saat sonrada ateş düşürücü var, onda kesin uyanacak:18:
bu antibiyotiklerde saatli olduğu için nöbet tutturuyo insana.canım yaa yazııkkk uykuusunda anlamadı demek.inşallah çabuk toparlarr.
Ay canim anneliik böyle iste sanirim geceni gündüzüne katiyorsun Allah acil sifalar versin tez zamanda ins.Uyanmasın uykusu açılmasın diye antibiyotiği azcık sütle karıştırdım biberonda, uyurken süt sandı içti, yarım saat sonrada ateş düşürücü var, onda kesin uyanacak:18:
Ay canim anneliik böyle iste sanirim geceni gündüzüne katiyorsun Allah acil sifalar versin tez zamanda ins.
Benim kiz uyutmuyor beni döner tekme bazen disina cikacak gibi oluyorins dogdugunda akilli uslu olur kizcem
![]()
maş kuzuya, inş sakin bir çocuk olur cnm, kağanda böyle hareketliydi hamişken,hele doğumdan bir iki gün önce o kadar hareketlenmişti ki 5-6 saat hiç durmadı, sıkışmış çocuk içerde yerde yok :))) yeni doğduğunda bile kıpır kıpırdı, şimdide aynen aynı kuduruk
![]()
teşekkür ederiizzz.
ya bende alıcam onlardan joker görmedim hiç gittğim yerlerde ama mothercare de varmış.ucuzmuş hakkaten.nasıl bişi iyimii.
canım joker ankamallde ve cepada var aklında bulunsun....hurma doğumu kolaylaştırıyor ramazanda yediğimiz hurma...doğumdan 2 ay önce falan günde 2 3 tane falan yemek son zamanlarda sayıyı arttırmak lazımmış ben başladım yemeye...burayada yazmıştım ama ....kızlar hani hamilelikte hurma çok iyiymiş yaaa
şimdi bu hurma hangi hurma.hani şu ramazanda yediğimiz hurmamı yoksa büyük elma gibi gibi olan meyve hurmamı benim aklım karıştı
geçmiş olsunn burcucum....Sağolasın cnm, öğlende bu şekil vermeye çalışmıştım ilaç olduğunu anladı ağzına bile sürdürmedi kerata, kaçtı direk, şimdi nasılsa uyku sersemi farketmedi heh he, masumum benim ya![]()
günaydın kızlar,
ne soğuk bir hava var dondummm :119:
hepinizee günaydın...
günaydın ....
babaanne,hala ve dedemizi çağırdık kızımın odasını düzenleyeceğiz bugün,park yatağını kuracağız.haftaya da eşyalarını yıkar yerleştirirz çantayı hazırlarız