2011 Şubat Anneleri

gunaydın canım..
bızımde bugun anneannemız dedemız ve teyzelerımız var kahvaltı yapıcaz bızde bugun camasırları yıkayalım dıoduk ama sankı bıraz daha mı dursun acaba dıodum 30 haftamı doldurayımda olmazsa ole yapayım.

olabilir canım..
benim bu hafta sonum zaten yoğundu dün akşama kadar sınav okudum falan .bugünde onlar gelsin çalışma odasını kütüphaneyi komple boşaltıp oturma odasına taşıyacağız.bir sürü kitap yerleşecek tekrardan,bebek odasına açılabilir bir kanepe ve emzirmek için de tekli koltuk koyacağım.
biraz yorucu olacak bir de çamaşır işini sokmayayım dedim.onu da haftaya bıraktım yani hafta içi az az yıkasam bile ütüleyip yerleştirmeyi haftaya yaparım.
bitsin odanın resmini koyacğım

kızlar hani hamilelikte hurma çok iyiymiş yaaa

şimdi bu hurma hangi hurma.hani şu ramazanda yediğimiz hurmamı yoksa büyük elma gibi gibi olan meyve hurmamı benim aklım karıştı

canım ramazanda yediğimiz medine hurmalarından
yiycen hatta acve denilen peygamber efendimizin kendi eliyle diktiği bir hurma cinsi var onu tavsiye ederim bebek doğuncada ağzına ilk anne sütünden bile önce hurmayı ezip ağzına sürersen vucutunun ihtiyaç duyduğu 16 element varmış onu hurmadan alabiliyormuş bebek bir de zemzem tabiki çantanıza koymayı unutmayın derim ben

Selam kızlar, pazar günleri tembellik yapmak ne güzel. keşke hiç bitmese diyorum her hafta, siz nasılsınız? bugün pek sessiz kalmış burası herkes gezmekte galiba...

Güle güle kullan canim kullanisli pratik birseye benziyor hosuma gitti ben braununkini aldim ama bu daha cok hosuma gitti :34:

sağol canım sen de güle güle kullan

günaydın ....
babaanne,hala ve dedemizi çağırdık kızımın odasını düzenleyeceğiz bugün,park yatağını kuracağız.haftaya da eşyalarını yıkar yerleştirirz çantayı hazırlarız

kolay gelsin canım, en keyifli işler bunlar ama gene de fazla yormamaya çalış sen kendini

merhaba kızlarr

dışarısı soğuk karlı en güzeli evde oturmak dedik bizde.kahvaltımızı ettik.eşim tv de ben nette boylu boyunca yatıyoruz.birazdan bi çay demleriz sıccak sıcak içeriz evimizde.

güzel ama sıkılmıyoda diilim hanii.sizler nasılsınız bakalımm

kapalı havalardan nefret ediyorum...hep bi uyku modu oluyo nedensee....havada soğuk zaten...minişim olsa bu havaları severdim belkii...onunla oynardım vakit geçerdiii

Kızlar iyi geceler:71:,

Bir kaç gündür hastaydım ben, kağanında boğazları şişince onunda ateşiyle uğraştım, gece mesaisi gündüz mesaisi, vakit bulunca ara ara uyumalar fln biraz zorlu geçti yani, dr ateş düşürücüsünü değiştirince ateşi takip etmek kolaylaştı nispeten bende biraz rahatladım,
İkimizde antibiyotik kullanıyoruz şimdi,ikimizde hasta olunca eşim geri dönmedi bizimle kaldı,nöbetleşe ateş takibi yaptık gece, babamız ve anneannemizde hasta şimdi, benimki faranjit ve soğuk algınlığı kağanınki boğaz iltihabı,

Ben evde yatmaktan dahada hastalanır gibi olunca eşimle hava almaya dışarı çıkmıştık, ayağım basamak gibi hafif bir yükseltiye takıldı, güm yüz üstü yere kapaklandım, ama neyseki dirseklerim ve dizlerimin üstüne düştüm yani karnım yere vurmadı,eşimde bir adım arkamdaydı yüz üstü düşünce beti benzi attı, dr a gittik nst çekti, kalp atışı var bebek iyi harekette ediyor dedi de yüreğimize su serpildi, aman çok şükür... Dengeli düşmüşüm neyseki...

herkese.slm..

burcucum ailecik hepinize geçmiş olsun,bide düşmüşsün üzerine nazarmı var acaba? Allah korumuş,tekrar geçmiş olsun canım...

Şenaycım ateşölçer çok güzel görünüyor,bizde dha almadık fikir oldu...

kızlar ya...
ben geceleri çok uyanmaya başladım,bi rahatsızlığım yook şükür ama wc ye sık kalkıyorum kalkıncada gece 4 en sonra uyuyaıyorum sabaha kadar dön dur,sizede oluyor mu?

merhaba kızlarr

dışarısı soğuk karlı en güzeli evde oturmak dedik bizde.kahvaltımızı ettik.eşim tv de ben nette boylu boyunca yatıyoruz.birazdan bi çay demleriz sıccak sıcak içeriz evimizde.

merhaba canım,aynen evde pinekliyoruz,annemler gelecekmiş aradılar onları bekliyorum sabırsızlıkla,bizde sizin gibi sıcacık bi ççay içeriz...

kızlar ya...
ben geceleri çok uyanmaya başladım,bi rahatsızlığım yook şükür ama wc ye sık kalkıyorum kalkıncada gece 4 en sonra uyuyaıyorum sabaha kadar dön dur,sizede oluyor mu?

olmazmı canım yaaa.gece biilmem kaç kez kalkıyorum bende.bazen gözümü hiç açmıyorum tuvalete giderken uykum kaçmasın diye.bazen tutayım kalkmayayım diyorum ama oda çok zararlıı hemde mümkün olmuyo karnımm çok sancıyo bide oğlum sıkışıyomuş gibi hayal ediyorum kalkıyorum mecbur.bide zorlanıyorum ki kalkarken sormaa.aslında bu bir alıştırma.Yüce Rabbim nasıl yapmışsa dengeyii şşimdiden alıştırıyo bizi gece uyanmalarına.antreman gibi oluyo.bebişlerimiz gelince gece uyanmalarına alışmış oluyoruz şimdiden:16:

kapalı havalardan nefret ediyorum...hep bi uyku modu oluyo nedensee....havada soğuk zaten...minişim olsa bu havaları severdim belkii...onunla oynardım vakit geçerdiii

tam pinekleme havası bu havalar.bebekler gelince havaların pek farkında olamayacağız galibaa onlarla ilgilenmekten.ama iyi zamana denk geliyolar yaza tam gezmelik olacaklar Allah naasip ederse alır alır gezeriz artık:1:

merhaba canım,aynen evde pinekliyoruz,annemler gelecekmiş aradılar onları bekliyorum sabırsızlıkla,bizde sizin gibi sıcacık bi ççay içeriz...

gözün aydın canımm..annenler uzaktanmı geliyorlar.ohh sıcak sıcak mis gibi oturun evinizde

kızlar artıkın banyo yapmakta zorlanıyorum gibi.bide bizim küvet :50: ayakta duramıyorum artık oturuncada sığmamaya başladım kalkarken felan zorlanıyorum.hele çıkarken ödüm kopuyoo.bide yağlanıyorummm yaaa kayarım ffalan diye korkuyorummm.pöfff yorgun çıkıyorum resmen banyodan.:17:

olabilir canım..
benim bu hafta sonum zaten yoğundu dün akşama kadar sınav okudum falan .bugünde onlar gelsin çalışma odasını kütüphaneyi komple boşaltıp oturma odasına taşıyacağız.bir sürü kitap yerleşecek tekrardan,bebek odasına açılabilir bir kanepe ve emzirmek için de tekli koltuk koyacağım.
biraz yorucu olacak bir de çamaşır işini sokmayayım dedim.onu da haftaya bıraktım yani hafta içi az az yıkasam bile ütüleyip yerleştirmeyi haftaya yaparım.
bitsin odanın resmini koyacğım

kolay gelsın o zaman sana canım..
ya su bebege ayrı oda konusunda nasıl karar verebıldınız bende burdakı mınıklere yapılan odaları gorunce ıcım gıdıo sonra ayrı odaya nasıl kıyıp koyarım dıom duymam sesını felan dıe ıcım ıcımı yedı yatak odama koydum bende oda yapmadım halbu kı fazla odamda var ama ne bılım yaaa. benım yatak odamda salonum kadar yerde var bende yanıma koydum neyse 2 yasına kadar dursun bas ucumda :)

bende bendee.. kar yagıncada keske gunes azcıkda olsa arkadan gulumsese.. yaz cocugu olmamdan kaynaklanıo sanırım.. bende kışı sevmem ama kızımda kış cocugu olcak neyse onla herkes guzel..

kızlar ya...

aynen canım bende artık cok uyanıyorum bı kalkıyorum belım nasıl agrıo bende wc ye kalkınca agrıdan zor duruyorum ayakta soluma yatıyorum bu seferde sol tarafım tutulmus sekılde kalkıorum saga don sola don tabı donerkende ıkılaya ıkılaya:1: neyse az kaldı 2 ay ıdare edıces artık tek mınıkler ıyı olsun..

merhaba kızlarr

aman sedacım Ankaranın kısı da pek bı pıs oluyo daha dogrusu soğuğu.. annemlerı ugurladık az once dısarda acaıp bı kuru ayaz var ınsanın yuzunu yakıo resmen..
kısı pek sevmem ama sankı dogumum cok karlı bı havada gelcek gıbı.. nıyeyse oldum olası ole bı korkum vardı tesaduf dogumum kısa denk geldı :1: korktugum basımamı gelcek ne :53:

Son düzenleme:
karamelcim benimde ayrı çocuk odam var ama bende daha yapmıyorum.kuzumu yanımda yatırcamm.daha ayrılmazki zatennn çok minikler korkarlarrr.doktorlar psikologlar bile bir süre yanınızda yatırın diyorlar.artık 1 yaşındamı ayırırım 2mi olur yoksa daha mı erken bilmiyorumm ama şimdi yanımdaa.

odaları görünce bende çok hevesleniyorum ama şimdi yapmıcamm.belki yaza yada seneyee..hem maddende daha rahat zamanda olur hem kaffamıda sadece odaya veririm.şimdi okadar çok şey varki alınacak kullanmayacağım bir odayıda araya sıkıştırmak istemedimm

karamelcim benimde ayrı çocuk odam var ama bende daha yapmıyorum.kuzumu yanımda yatırcamm.daha ayrılmazki zatennn çok minikler korkarlarrr.doktorlar psikologlar bile bir süre yanınızda yatırın diyorlar.artık 1 yaşındamı ayırırım 2mi olur yoksa daha mı erken bilmiyorumm ama şimdi yanımdaa.

odaları görünce bende çok hevesleniyorum ama şimdi yapmıcamm.belki yaza yada seneyee..hem maddende daha rahat zamanda olur hem kaffamıda sadece odaya veririm.şimdi okadar çok şey varki alınacak kullanmayacağım bir odayıda araya sıkıştırmak istemedimm

yanı bencede.. hem sımdı daha odasının bılıncınde olmucak ne kadar cıcılı bibilide olsa onun guzellıgının farkında olmucak ama 2 sene sonra felan hem odasnın guzellıgının farkında olucak hemde tehlıkelı zamanları gecer korksada kalkıp yanıma gelebılıe dıe dusunuorum.. tek Rabbım saglık versınde ınsallah bızde o gunlerı gorelım canım.
bu arada ılk bebısımız gelmıss yenı gordum cok sevındım heycanlandım nasıllar bılgı alan paylassın yaa dogum seklı konusunda bılgısı olan var mı?

Busemm'in msj hiç birşey almadan direk yazıyorum kızlar

Merhaba bebeğimi dün 17:00da sezeryanla doğurdum.Şuan yoğun bakımda ama durumu çok iyiyimş.
1.400gr 40 cm. Konuşmam yasak diye tel.cevap veremiyorum.Erken doğumumun sebebi preklemsi,hala gözlem altındayım.Dualarınız benimle olsun.Hepinizi öptüm.

canım yolladığı mesaj burda sezeryanla olmuşş

kızlar artıkın banyo yapmakta zorlanıyorum gibi.bide bizim küvet :50: ayakta duramıyorum artık oturuncada sığmamaya başladım kalkarken felan zorlanıyorum.hele çıkarken ödüm kopuyoo.bide yağlanıyorummm yaaa kayarım ffalan diye korkuyorummm.pöfff yorgun çıkıyorum resmen banyodan.:17:

aynenn bende küvete oturamıyorum,daha doğrusu sığamıyorum karnım bacaklarımın arasına sıkışıyor mecburen ayakta yıkanıyorum gerçekten banyo değilde savaştan çıkmışım gibi oluyorum

herkese ii akşamlar kızlar

arkadaşlar az önce migrostan geldik peluş battaniye lamak isteyen varsa eğer 13 tl ve çok hoşşşş bimden aldığım battaniye yanında okadar sönük kalıyokii keşke onu almasadyım dedim neyse artık o bi kenarda kalır lazım olur elbet ilgilene arkadaşlara duyurulur boyutlarıda öle küçük değil çocuk battaniyesi yani sıcacık tutar

Kızlar iyi geceler:71:,

Bir kaç gündür hastaydım ben, kağanında boğazları şişince onunda ateşiyle uğraştım, gece mesaisi gündüz mesaisi, vakit bulunca ara ara uyumalar fln biraz zorlu geçti yani, dr ateş düşürücüsünü değiştirince ateşi takip etmek kolaylaştı nispeten bende biraz rahatladım,
İkimizde antibiyotik kullanıyoruz şimdi,ikimizde hasta olunca eşim geri dönmedi bizimle kaldı,nöbetleşe ateş takibi yaptık gece, babamız ve anneannemizde hasta şimdi, benimki faranjit ve soğuk algınlığı kağanınki boğaz iltihabı,

Ben evde yatmaktan dahada hastalanır gibi olunca eşimle hava almaya dışarı çıkmıştık, ayağım basamak gibi hafif bir yükseltiye takıldı, güm yüz üstü yere kapaklandım, ama neyseki dirseklerim ve dizlerimin üstüne düştüm yani karnım yere vurmadı,eşimde bir adım arkamdaydı yüz üstü düşünce beti benzi attı, dr a gittik nst çekti, kalp atışı var bebek iyi harekette ediyor dedi de yüreğimize su serpildi, aman çok şükür... Dengeli düşmüşüm neyseki...

canım ailece çok geçmiş olsun hepinize sanada özellikle çok çok geçmiş olsun çok dikkat et kendinede bebişinede şükürler olsun ki ikinizdede bişey yok

kızlar hani hamilelikte hurma çok iyiymiş yaaa

şimdi bu hurma hangi hurma.hani şu ramazanda yediğimiz hurmamı yoksa büyük elma gibi gibi olan meyve hurmamı benim aklım karıştı

canım ramazanda yediğimiz hurmadan bende yemeye başladım hurmadan:1:

kızlar ya...

canım aynı sorun bendede var wc ye gitmekten uyku uyuyamıyorum bütün gecem orda geçiyo eşim de sabah alay ediyo kaç defa gittin en son 10 a kadar sayabildim yatağın yerini bulamadın diyor:1:

kızlar birde karnım büyüdü ya mutfaktada zorlanıyorum tezgahla arama epey bi mesafe girdi :27: ocağa koyduğum tebcere arka gözdeyse hele biraz derinse içini göremiyorum :79: hep önceden tezgaha karnımı dayayıp iş yapardım hatta üstüm falan ıslanırdıı.ama şimdi nerdeeee musluk altında bulaşık durularken bilem zorlanıyorum :49:

Back
X