2011 Şubat Anneleri

günaydn güzel anneler ve minik bebişlerii herkes iyidir umarım biziyiyiz oglumla geldik işe çalışıyoruz yinee sayemde minik oğlum çalışmayı hiç sevmeyecek :1:

günaydın arkadaşlar ben bu sabah erkenciyim yine :)
son 1 gün bugünde biterse yarın miniğimi görcem :64: :66:
bööle 10 gün 10 gün olunca günlerde çabuk geçiyo 54 olmuşum bile:)

günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakalımm bu sabah zor kalktım valla hava cok soğukk şimdide masanın altına elektrikli soba yaktım öyle çalışıyorummm

günaydın kızlar..

zaman çabuk geçiyo az kaldı meleklerimizle kavuşmaya...
heycanlımısınız...

kızlar düzenli için ilaçlarınızı...mağnezyum ishale yol açıyo olabilir, kan ilaçlarımızın kabızlık yapıcı etkisi var hatta...içmemezlik etmeyin, hem bebeişlerimize hemde bize çok faydası var ialaçların..:20:

gunaydin kizlar
bizde bugun erkenciyiz
kahvaltimizi yaptik sutumuzu ictik
tekrar yataga girdik:1:
fakat birseyi unuttuk

keçiboynuzu pekmezini icmeyi unuttum:36: kizlar sizde için çok yarayisli

günaydn güzel anneler ve minik bebişlerii herkes iyidir umarım biziyiyiz oglumla geldik işe çalışıyoruz yinee sayemde minik oğlum çalışmayı hiç sevmeyecek :1:

Günaydın güzel anneler,çalışan anneler kolay gelsin hepinize
Evde olan güzel hamişlerde sıcacık yatak bırakılıp hiç kalkınırmı uyasanıza öğlene kadar sıcacık yataklarınızda :))

inş düzelmiştir canım sen dinlenseydin bari haftasonu bol bol

gözdecim cts bol bol dinlendiim pazarda öyle bir yürüyüş yaptık ama kendimi kaptrmısım 3 saat yürümüşüz eşimle yuhh dediimm eve geldiğimde cok yorgun düştüğümü anladımm ama ctesi herşeye değdi uzun zamndır ilk defaa 11:15 te kalktımm inanamıyorum kendimee:52:

kuzum çalışan anneler demişken.. sigortalı çalışanlar ile ilgili doğum öncesinde ve sonrasında ne tür resmi işlemler yapılması gerek bi türlü sağlıklı bilgiye ulaşamadım...

Evde olan güzel hamişlerde sıcacık yatak bırakılıp hiç kalkınırmı uyasanıza öğlene kadar sıcacık yataklarınızda :))
günaydın çağlayancım valla eşim giderken kalktım kahvaltımı yaptım ama şimdi uyku bastırmaya başladı azcık tv karşısında uzanma planları yapıyorum söölemesi ayıp :1:

inş düzelmiştir canım sen dinlenseydin bari haftasonu bol bol

gözdecim cts bol bol dinlendiim pazarda öyle bir yürüyüş yaptık ama kendimi kaptrmısım 3 saat yürümüşüz eşimle yuhh dediimm eve geldiğimde cok yorgun düştüğümü anladımm ama ctesi herşeye değdi uzun zamndır ilk defaa 11:15 te kalktımm inanamıyorum kendimee:52:

ohhh iyi yapmışsın canım dinlen bol bol.aman yürüyüşünde dozunu kaçırmamak lazım doğumu başlatabiliyomuş allah korusun.

kuzum çalışan anneler demişken.. sigortalı çalışanlar ile ilgili doğum öncesinde ve sonrasında ne tür resmi işlemler yapılması gerek bi türlü sağlıklı bilgiye ulaşamadım...

Doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonrada 8 hafta gibi bir çalışmama hakkımız var canım
32.haftada dr.istersen rapor alabilirsin 37.haftaya kadar çalışabilirim diye
yada 32.haftada biterebilirsin çalışma olayını.

günaydın çağlayancım valla eşim giderken kalktım kahvaltımı yaptım ama şimdi uyku bastırmaya başladı azcık tv karşısında uzanma planları yapıyorum söölemesi ayıp :1:

ohhh iyi yapmışsın canım dinlen bol bol.aman yürüyüşünde dozunu kaçırmamak lazım doğumu başlatabiliyomuş allah korusun.

ohhhhh afiyet olsun canım yarasın kuzuya bende şimdi buz gibi soğuğa rağmen gittim kendime bir kuşburnu yaptım geldim içim ısınsın azıcık

evet yaa nedne böyle yapıyosunuz kızlar sıcacık yataklarınızı kendinizden mahrum bırakıyorsunuz.:9:
ben dün 11 de uyandım kahvaltı temzilik felan bitti saat 2 de yine uyudum 3 te uyandım agda banyo felan yaptım akşam yemegi yedik kocişimlee sonra arkadasıma gittim oturmaya 11 de yine uyudum :1:
sıkılmadımda degil ama ev gibisi yok tabii

ben kaçtım kızlar tv başında azcık uyuklayayım :))
öğlene doğru görüşürüz:)

evet yaa nedne böyle yapıyosunuz kızlar sıcacık yataklarınızı kendinizden mahrum bırakıyorsunuz.:9:
ben dün 11 de uyandım kahvaltı temzilik felan bitti saat 2 de yine uyudum 3 te uyandım agda banyo felan yaptım akşam yemegi yedik kocişimlee sonra arkadasıma gittim oturmaya 11 de yine uyudum :1:
sıkılmadımda degil ama ev gibisi yok tabii

Uzun zamandan beri bende ilk defa 11de uyandım çok güzeldi sıcacık yatak sıcacık evimde :))

Elifçim güzel ve yoğun bir gün geçirmişsin sende rapor olayını ne yaptın devam mı sende 37.haftaya kadar

ben kaçtım kızlar tv başında azcık uyuklayayım :))
öğlene doğru görüşürüz:)

Hadi iyi uykular bakalım :))

günaydın güzel anneleri ve minikleriiiii....

nasılsınız,beni işyerinden aradılar sabah sabah pc başına geçtim,negüzel deliksiz uyuyodum yaaaa:59:

dışarıda güneş var açtım camı oturdum kızımla güneşleniyoruz,malum haftada 1 çıkıyorum dışarı oda araçla oksijen alayım dimi:9:

buseme sevindim bebişi iyiymiş,bian önce güzel bebeğiyle evine döner inşallahh.......

Kızlar size birşey sorucam sandalyeden oturuyorum ya bütün gün şimdi arada sırada ayağa kalkmam gerektiğinde karnımın altında bir acıma oluyor sızı gibi birşey hissediyorum sizede böyle şeyler oluyormu ve neden olduğunu biliyormusunuz

merhaba kızlar nasılsınız bugün bakalım
aceleci bebişler yoktur umarım içimizde şimdilik bir tanecik geldi bebeişimiz ilk göz nurumuz yani 2011 şubat bebişlerinin en hızlı minişi
burcucum sıra bende yazmışsın ama seninde var canım daha 30. haftadasın ilkini kaçıncı haftada doğurmuştun ki

Kızlar size birşey sorucam sandalyeden oturuyorum ya bütün gün şimdi arada sırada ayağa kalkmam gerektiğinde karnımın altında bir acıma oluyor sızı gibi birşey hissediyorum sizede böyle şeyler oluyormu ve neden olduğunu biliyormusunuz[/QUO

evet cnm benim de oluyo aynı şey çok oturduğum zaman,kasılma gibi bişey çok acıyo sonra da geçiyo ama bence normal,kafaya takılıcak bişi olduğunu sanmıyorum...

caglayancım en son doktor artık bundan sonra kasılmalar kramplar ağrılar alta baskılar olur bunlar normal dedi tabiki kontrollü olmak lazım yinede bundan sonraki ağrılarımızı normal karşılamak lazım ben gece yatarken artık resmen karnımın içi acıyor arada alta baskıda oluyor

Arkadaşlar bir sorum var size :) Ben şu bebek şekeri koymak için plastik biberonlardan istiyorum ama hangi siteden bakabilirim? UYgun fiyata acaba? Bebek şekeri süsleme için netten alışveriş yaptığınız ve memnun kaldığınız site varmı acaba?

Hepiniz öptüm

günaydıın kızlaaar... uyanmak çalışmaaak çok zoor...:43: sıcacık yataktan kalktımda geldim walla daha afyonum patlamadı...akşama anca ayılcam galiba:1: 2 gündürde gece uyku tutmuyo zaten dün gece 2.30da cumartesi gecede 4.30da oda değiştirerek anca uyuyabildim... kocişimi bırakıp mekan değiştirdimde anca girdi uyku... oda yazık yanında bulamayınca beni panikle oda oda beni arıyo:16:
neyse böyle işte...size bişi sorcam...daha dogrusu tecrübeli anneler bilir galiba bunu...bebeği ne zaman sallamaya başlıyosunuz? şimdi nerden çıktı bu diyeceksiniz...ben hepsiburadadan maxima swing otomatik sallanan bebek yatağı aldım..park yataklardan, geldi kurduk, sallayan aparatı kırık çıktı neyse garantiye göndercektikte sonra bebeğin bu kadar sallanması belki zarar verir diye düşündük.korktuk..:18: çünkü ilk altıay kullanılabiliyo sallanma kısmı ve gayet salıncak gibi durmadan10-20-30 dakkalık zamanlarla sallanabiliyo...iyi güzelde hani bebeğin boynuna filan zarar verirmi? onu iade edip normal park yatak alayım dimi? bebeği ilk zaman sallamak zarar verirmi acaba?ayy ne güzel alıp kurtulmuştum yatak olayından.şimdi tekrar araştır bak, dolaş...çok çabuk sıkılıyo bide benim herif.. 2 bi yere gitsek üflemeye püflemeye başlıyo uyuz oluyom bende:22: bakalım hafta sonu dolaşacaz heralde yine tüm şehri.. bide kızımızı görcez inşallah...:emir_bebek: çok özledim 5 hafta olcak görmeyeli, kaç kğ oldu, sağlığı nasıl, bize yüzünü gösterecekmi... çatlıyorum meraktan... allahım hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versinde merak duyalım keşke sadece...bu ara bi korku bastırdı zaten niyeyese...allahım hayırlısını, sağlıklısını verir inş hepimize kızlar..
:21:

yatak bu MAXIMA SWING YATAK-MAVİ - Ürün Kategorileri

Son düzenleme:
günaydın kızlar,
kaburgam yine acip batıyor kafayı yicem
2 gündür oğlumun hareketlerini pek hissetmiyorum normal midir ?_

günaydııın herkese...
ya kızlar sizinle muhabbet etmeyi özlemişim,bikaç gündür annemdeydim,özlem giderdik biraz annecimle ve babacımla...ya ben artık geceleri çok zor uyuyorum,kaç kez kalkıyorum,artık tuvalete taşınmayı düşünüyorum:) ayrıca karnım çok büyüdü yaa,hareketlerim kısıtlandı artık bayaa,çok oturduğumda sırtımda bişiler batıyo...çok acıktık biz kızımla gidip kahvaltı yapalım bari...eeee sizler nasılsınız bakalım,daha tam okuyamadım geçmişi,ama bi arkadaş doğum mu yaptı yoksa ben yanlış mı anladım...

Size sorduktan sonra dr.aradım kızlar sözde onada soracaktım.Telefonu açtım rapor almak için gelicem randevuya gerek varmı dedim asistan yok biz burdan yardımcı oluruz dedi teşekkür ettim kapattım.Sonra diyorumki ben birşey daha diyecektim çok unutkan oldum bu aralar gene ben yaa yarın gidince soruyım bakıyım.

Cevaplar için saol'un kızlar aslında dr.bana geçen kontrolde söyledi ama genede sizede sormak istedim biliyorsunuz hamişin halinden en iyi bir hamiş anlar :29:

Back
X