2011 Şubat Anneleri

canım ben de bu yataktan alcam da senin görüp yorumunu bekledim biz sadece sallanma özelliğinden dolayı onu almayı düşünüyoruz. sen sallanma acaba zararlı mı deyince hemen bi araştırma yaptım nette uzmanlar hafif şiddette 10-15 dak lık sallamaların bebeği rahatlattığını anne karnındaki huzuru verdiğini söylüyor doğumdan 6. aya kadar kucakta yada beşikte hafif hafif sallanabilirmiş bebek ama ayakta ve battaniyede sallamak uygun değilmiş beyine zarar verebilirmiş
yani bence için rahat olsun uzun süre sallamazsın üründen başka şikayetin yoksa ben sipariş vercem bide içinde yatak var yazıyo extradan yatak aldın mı o yeterli mi? :97:
işte o kadar hafif sallamıyo canım...hani ayakta hızlı şekilde sallarsınya onun gibi...yani bence zaralı gibime geldi iade için mail attım,yollayın diye cevap yazmışlar.sen bilirsin bende sadece sallanma özelliği yüzünden düşünmüştüm.ama ilk 6 ay zaten çok sallamaya gerek olmuyo,daha sonrada bebeği aşagı koyacaksın zaten.bu sebeplerden pişman oldum.şimdi kraft varya orda onu düşünüyoruz bakalım,en azından dönencesi var...ama sen bilirsin..içindeki yatağı sormuşun,yok...boş bi şekilde geliyor.içine sünger yatak falan almak lazım..park yatakların hiçbirinin içinde yok sanırsam...bide ne sinirimi bozdu,içinde sallamaya yarayan cihaz kırık çıktı,ve müzik fonksiyonu bozuk..servisi zaten dandik..hepsiburadaya göndersem değişim yapacaklar ama yine bozulursa,garantisi bitince falan istesek yedek parçayı getirtebiliyormuyuz diye sordum, bu ürünün satışı hala devam ederse belki olabilir ama şimdiye kadar hiç yedek parça getirtmedik,yeni yatak alıverirsiniz dedi ordaki bayan.uyuz oldum:27: böyle işte ama yinede sen bilirsin canım...ya kraftın yatagı yada gözüme güzel gelen 70*110luk başka bi park yatak alacağım ben.ama gözümle göreceğim sonra hepsiburadadan sipariş vereceğim.:49:

valla kızlar sizlere allah kolaylık versin allahtan bu zamana kadar havalr güzeldi evde bile zor

ohh beee site gelmişş ayy sıkıntıdan patladım yaa kızlar siz yokkenn

yaa benim sol bel boşluğum yani nasıl anlatsam sol tarafta hani belde bir boşşluk varya orası ayağa kalkınca çok acıyoo.sanırım yel girdi derler yaaa üşüttüm yatıyorum sırtıma ortobetik yastık koydumm.Allahtan kayınvalidem balık yemeye çağırdı akşamda yemek derdi yok.çünkü hiç yapacak halim yok full yatıyorumm.

gözdecimm bende azbuçuk sen gibiyim.geçen arabaya bindik amcamız ankara havası dinliyordu ayyy dedimm oğlum sen kulaklarını kapa duyma dedim :37: değiştirttim müziği kaynanamla eşimin teyzeside vardı.niye kız ankaralı olmayacakmı dedi.Ankaralı olacak tabiki ama ankaranın başka şeylerini alsın ne bilim başka bişiler olsun bu müzikler olmasın dedim :27:

ohh beee site gelmişş ayy sıkıntıdan patladım yaa kızlar siz yokkenn

yaa benim sol bel boşluğum yani nasıl anlatsam sol tarafta hani belde bir boşşluk varya orası ayağa kalkınca çok acıyoo.sanırım yel girdi derler yaaa üşüttüm yatıyorum sırtıma ortobetik yastık koydumm.Allahtan kayınvalidem balık yemeye çağırdı akşamda yemek derdi yok.çünkü hiç yapacak halim yok full yatıyorumm.

gözdecimm bende azbuçuk sen gibiyim.geçen arabaya bindik amcamız ankara havası dinliyordu ayyy dedimm oğlum sen kulaklarını kapa duyma dedim :37: değiştirttim müziği kaynanamla eşimin teyzeside vardı.niye kız ankaralı olmayacakmı dedi.Ankaralı olacak tabiki ama ankaranın başka şeylerini alsın ne bilim başka bişiler olsun bu müzikler olmasın dedim :27:

:1: senin eşin ankaralı sanırım canım bizimki tam bi sentez.anne istanbul baba erzincan kız konya :1:

Herkese selamlar kızlar.Umarım herkes iyidir.Ağrılardan şikayet edenler olmuş bendede var aynı ağrılar ve kaburga batması ama çok beter hamileler gördüğüm için şükür diyorum yalnızca.Bu kadarla kalsın inş. uzun zmandır sterilizatör ve göğüs pompası araştırıyordum.Fiyatlarının pahalılığı yüzünden sterilizatörden vazgeçmek üzereydim ki istediğim avent sterizatörün Almanyada sadece 90 tl olduğunu gördüm ve hemen ablama sipariş verdim.Sizinde bilginiz olsun diye yazıyorum eğer imkanınız varsa strelizatörü yurt dışından alın yada aldırın.Türkiyede aynı ürün 200-250 tl arasında.Çok mutlu oldum ama malesef pompalar hemen hemen aynı fiyat onu daha araştırmaya devam ediyorum.
Birde bugün kalın çoraplar aldım hastane için biraz avarttım sanırım aşırı kalınlardan aldım ama ben çorap giymeyi çok sevdiğim için onuda giyerim diye düşündüm:)

işte o kadar hafif sallamıyo canım...hani ayakta hızlı şekilde sallarsınya onun gibi...yani bence zaralı gibime geldi iade için mail attım,yollayın diye cevap yazmışlar.sen bilirsin bende sadece sallanma özelliği yüzünden düşünmüştüm.ama ilk 6 ay zaten çok sallamaya gerek olmuyo,daha sonrada bebeği aşagı koyacaksın zaten.bu sebeplerden pişman oldum.şimdi kraft varya orda onu düşünüyoruz bakalım,en azından dönencesi var...ama sen bilirsin..içindeki yatağı sormuşun,yok...boş bi şekilde geliyor.içine sünger yatak falan almak lazım..park yatakların hiçbirinin içinde yok sanırsam...bide ne sinirimi bozdu,içinde sallamaya yarayan cihaz kırık çıktı,ve müzik fonksiyonu bozuk..servisi zaten dandik..hepsiburadaya göndersem değişim yapacaklar ama yine bozulursa,garantisi bitince falan istesek yedek parçayı getirtebiliyormuyuz diye sordum, bu ürünün satışı hala devam ederse belki olabilir ama şimdiye kadar hiç yedek parça getirtmedik,yeni yatak alıverirsiniz dedi ordaki bayan.uyuz oldum:27: böyle işte ama yinede sen bilirsin canım...ya kraftın yatagı yada gözüme güzel gelen 70*110luk başka bi park yatak alacağım ben.ama gözümle göreceğim sonra hepsiburadadan sipariş vereceğim.:49:

saol canım öyle hızlı sallıyosa ben de almıyım bari hem ben netten alma taraftarı değilim bişi bozuk yada kırık çıksa zor değiştirmesi otomatik olmayan 130 tl ye çok güzel park yataklar var onlardan alıyım bari gözümün gördüğü içim rahat olur bide titreşim özellği bile yetermiş bebeği rahatlatmaya
tekrardan saol sende bi sorun çıkmadan değiştirirsin umarım

:1: senin eşin ankaralı sanırım canım bizimki tam bi sentez.anne istanbul baba erzincan kız konya :1:

aslında bizimde biraz karışık.eşim Ankara lı evet ama ben aslen Bayburtluyum ama bartın doğma büyüme.karışık yaniii.çocuk ortaya karışık olacak galiba.

manikcimm bu sterilazasyon dediğin biberonlar için falanmıı.cahil hissettim bi an kendimi

10 tane ayak tırnağını 15 dakikada keserek kendi rekorumu kırdım kızlar:1::1:
ayy ne zor iş bu ya
koca göbekten eğilemiyorum bir türlü
ayyyy..artık aşağı dünyayla olan bağlantımız kesildi
canım :nazar: :nazar: :nazar: elvin bebek sağlıklı günlerde kullansın inşallahh
teşekkür eder,z yasmin teyzesi
Veee sıra geldi banaaa:71:,
Bebişin minik kafasını artık iki bacağımın arasında, çok net hissediyorum kızlar sanırım bebek doğum kanalına girdi, henüz 31 haftalığız inş erken gelmez,
Otururken kalkarken dönerken eğilirken o kafacık hep orda, garip bir kasık ağrısı gibi hissediliyor,sünnet olmuş çocuklar gibi hisediyorum kendimi:61:, ama kanala ineceğini anlamıştım ben zaten kağandada olmuştu ama çok daha erken olmuştu onda, bebek kendini sanki aşağıya doğru ittiriyor gibi hissediyordum özellikle son haftada, hafif acıma ile karıncalanma arası bir his ile oluyor,
Henüz kontrole gitmedim ama kasılma yok,su gelmesi yada kanama yok, bu yüzden rahatım, doğum yaklaşıyor artık ortalama 7 haftam var, hayırlısı olsun...:49:
Önümüzdeki hafta gideyim dr a 32 bitince bakalım ne dicek,
Bugün evdeydim havada çoooook soğuktu, eşim döndü, canım sıkıldı, oturdum çetik işledim yarım olan bi çift vardı onu tamamladım, kağanla oynadım vs...
Birazdan kağanın antibiyotiğini vericem saatini bekliyorum bugün bir saat attı antibiyotik
Hadi size şimdiden günaydın diyeyim, öpüldünüz:54:
ayyy...ne tuhaf yaaa.ilerleyen haftalarda ben de böyle hissedecekmiyim acaba
Günaydın kızlar,dün çok yoğun bir gün geçirdim eşimin teyzeleri pat diye misafirliğe geldiler.Apar topar evimizi temizledik eşim dışardan birşeyler aldı.Akşama kadar onlarla oturduk sonra annemler bizi dışarıya yemeğe götürdüler ablamlar,annemler ve biz çok güzel bir akşam oldu.Yemekten sonra annemleri bize çay'a götürdük dedesi ve babası kızımın şifonyerini kurmaya başladılar ama yarım kaldı inş.bu akşam devamı gelicek.
Kendimcede şöyle bir karar aldım kızımla ilgili yapacağım birşeyi söylemeyeceğim yoksa olmuyor.Dün mesela çamaşırlarını yıkayıp kuruyunca ütü yapacaktım.Yatağını yapacaktım ama olmadı.
Bu hafta habersiz yapıcam herşeyimi :))

Dillerim_lal resimler çok güzeldi teşekkür ederim.
Burcuuu çok ama çok geçmiş olsun canım.
Melocum odanızıda çok beğendim:nazar:.güzel günlerde büyüsün odasında elvin dila kızımız
teşekkür ederiz teyzesiiiii....
ama olsun sevil ne güzel teyzeleriyle vakit geçirmekten de mutlu olmuştur bence..
günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakalımm bu sabah zor kalktım valla hava cok soğukk şimdide masanın altına elektrikli soba yaktım öyle çalışıyorummm
canım nasıl soğuk ya...sabah heryer cam gibiydi
günaydın güzel anneleri ve minikleriiiii....

nasılsınız,beni işyerinden aradılar sabah sabah pc başına geçtim,negüzel deliksiz uyuyodum yaaaa:59:

dışarıda güneş var açtım camı oturdum kızımla güneşleniyoruz,malum haftada 1 çıkıyorum dışarı oda araçla oksijen alayım dimi:9:

buseme sevindim bebişi iyiymiş,bian önce güzel bebeğiyle evine döner inşallahh.......
kolay gelsin canıımm
Kızlar size birşey sorucam sandalyeden oturuyorum ya bütün gün şimdi arada sırada ayağa kalkmam gerektiğinde karnımın altında bir acıma oluyor sızı gibi birşey hissediyorum sizede böyle şeyler oluyormu ve neden olduğunu biliyormusunuz
çağlayan senin bu yazdığın şeyler bende yazdığın zaman olmuyor ama sonrasında 10 gün geçince oluyor demekki ben de de olacak

Site geri gelmiş diye sevinirken gene kırk saat sayfanın açılmasını bekliyorum pöffff ne zaman düzene sokacaklar bu siteyi merak ediyorum.

Melocum senin haftaların bizden küçük ya önce biz tecrübe ediyoruz sonra size devrediyoruz bunları :))
Ayy böyle ufacık tefecik ağrılarla geçirelimde daha büyüklerini yaşamayalım inş.

öle çağlayancım...
ben de başıma ne gelecek biliyorum ama ilginç olan senin yazdıklarının aynıları oluyor,başkalarının değil..
site bu aralar melankolik

site uçmuşşşş

nasılsınız hanımlarr,bura çok soğukkkk karnıma sancı girip duruyor soğuktan,gerçi doğalgaz açık ama yinede ev serinn,yemek yapmam lazım canım hiç kalkmak istemiyorr offff

aslında bizimde biraz karışık.eşim Ankara lı evet ama ben aslen Bayburtluyum ama bartın doğma büyüme.karışık yaniii.çocuk ortaya karışık olacak galiba.

manikcimm bu sterilazasyon dediğin biberonlar için falanmıı.cahil hissettim bi an kendimi

evet biberon emzik vb. bebek eşyalarını sterilize etmede kullanılıyor.7-8 dakikada strelize ediyor bu tip ürünleri saatlerce kaynatma ve bekleme derdinden kurtuluyorsun.ben uzun süredir araştırıyorum netten philips aventi kullananlar çok memnundu ama 250 tl de ona veremem deyip es geçmiştim.Bi baktım ki aynı ürün yurt dışında en fazla 100 tl ye satılıyor.Türkiyede neden bu kadar pahalı anlamış değilim.

ya sizdede durduk yere sıkıntı oluyormu afakanlar basıyormu,ben çok bunalıyorum artık,durduk yere moralim bozuluyor,birde oturup kalkmakta zorlanınca hepten tepem atıyor,yatağa girince sola yatsam bebek belimin altında hemen kıvranmaya başlıyor,sağa yatsam kıvranmaya başlıyor,sanırım sıkışıyor,çünkü hemen debelenmeye başlıyor kalk üstümden der gibi,farklı bi debelenme şekli kalk ulan der gibi,bu sefer rahatsız oluyorum sırt üstü yatıyorum,sürekli tuvalete git gel sinirim bozuldu,eşim sabret az kaldı deyip duruyor,gerçekten azmı kaldı geçse artık şu günler,eşimin sarılması bile bunaltıyor beni itekliyorum yatağın içinde geri git diye,sanki nefesim tıkanıyor,şafakk???

ya sizdede durduk yere sıkıntı oluyormu afakanlar basıyormu,ben çok bunalıyorum artık,durduk yere moralim bozuluyor,birde oturup kalkmakta zorlanınca hepten tepem atıyor,yatağa girince sola yatsam bebek belimin altında hemen kıvranmaya başlıyor,sağa yatsam kıvranmaya başlıyor,sanırım sıkışıyor,çünkü hemen debelenmeye başlıyor kalk üstümden der gibi,farklı bi debelenme şekli kalk ulan der gibi,bu sefer rahatsız oluyorum sırt üstü yatıyorum,sürekli tuvalete git gel sinirim bozuldu,eşim sabret az kaldı deyip duruyor,gerçekten azmı kaldı geçse artık şu günler,eşimin sarılması bile bunaltıyor beni itekliyorum yatağın içinde geri git diye,sanki nefesim tıkanıyor,şafakk???

Ben hiçbirşeyden memnun olmuyorum.Yazık eşimde elinden gelen herşeyi yapıyor ama banada gelince geliyorlar,içim bir sıkılıyor dalganıyor sonra duruluyorum.Keyfim yerine geliyor.
Yataktada aynı şeyler oluyor dr.sola yat ki sende rahat et oda dedi ama sola yatınca çılgınlar gibi tepiniyor sağda daha durgun oluyor,sırt üstü son aylarda yatmamak lazım kan akışı o zaman tam olarak gitmiyormuş sanırım en iyisi solmuş.
Ordanda kalkması bir dert yatması ayrı bir dert offfluya pufflaya dönüyorum ama tam olarak uykumu alamıyorum sürekli uyanıyorum.

evet biberon emzik vb. bebek eşyalarını sterilize etmede kullanılıyor.7-8 dakikada strelize ediyor bu tip ürünleri saatlerce kaynatma ve bekleme derdinden kurtuluyorsun.ben uzun süredir araştırıyorum netten philips aventi kullananlar çok memnundu ama 250 tl de ona veremem deyip es geçmiştim.Bi baktım ki aynı ürün yurt dışında en fazla 100 tl ye satılıyor.Türkiyede neden bu kadar pahalı anlamış değilim.
kızlar ablam bana sterilizatör ü KRAFT almış, çok kullanışlı diyor yarın kullanıcam bakalım yorum yazarım size:13:

aynen canım hele bugünn çok fenayımmm.daralıyorummm böleee üstüme üstüme geliooo.zor valla bundan sonra daha zor

Back
X