allah iyiliğini versin kız :))))))
canım biz o adresi unutalı 7 ay olduuuu
![]()
sizdemiii:) kadere bak,o günler çok uzakta kaldı aynenn:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
canım karışık aldık civilden erkanlar bebeden daha çok civilden aldım ama bugün nıveanın ürünlerini adeseden aldık saray çarşısındaki bebek mağazaları var ya ordan da aldık bişeyler kızılkayaya gelcem bir ara da sen baktın mı oraya balon alıcam ama şu inci gibi görünen balonlar varya varmıki orda diğer süslerimizi bitirdim kendim yaptım çok güzel oldu ama kameramız bozuk halen yhaaa koyamadım fotolarını
ya ben bu sol yanımdaki ağrı için napsamkii.soğuk girdi galibaaa...
hımm birazdan kayınvalideme yemeğe gidicez dönüşte yapayım bari yaaa valla batıyoo
gözdecim çok güzel geceliğin bende böyle bişi alıcammm.hem şık hem rahat.
Nazim83 valla ne yalan söliimm yaptıklarınızı aldıklarınızdan daha çok merak ediyorum telefonla falan çeksenaldıklarınızda hayırlı olsun ne güzel bitirmişsin.bende bu ayon sonunda artık bitirecem inşallah çünkü arıza veriyoruz artık zorlaşıyor herşey.ayy iyiki cicileri yıkamışım bak şimdi düşündümde
hımm birazdan kayınvalideme yemeğe gidicez dönüşte yapayım bari yaaa valla batıyoo
gözdecim çok güzel geceliğin bende böyle bişi alıcammm.hem şık hem rahat.
Nazim83 valla ne yalan söliimm yaptıklarınızı aldıklarınızdan daha çok merak ediyorum telefonla falan çeksenaldıklarınızda hayırlı olsun ne güzel bitirmişsin.bende bu ayon sonunda artık bitirecem inşallah çünkü arıza veriyoruz artık zorlaşıyor herşey.ayy iyiki cicileri yıkamışım bak şimdi düşündümde
ozaman ben şöle yapayımm akşam sıcak suyu ayaklarımın altına koyayımmm sırtımada havlu koyayımm bide sıcak salep yaptırayımm battaniye altında terleyeyimm
ayy bu kadar sıcakta fena etmesinnn.ayyyykkkk valla iyice cins oldumm heeee
sen fena soğuk almışsın çok gezmeden olacağı buydu:) günler misafirlikler balık sofraları al sana gribal enfeksiyon
şaka bir yanada cidden sıcak tut kendini daha fazla hastalığa düşme
şenay benim de artık okula karşı bıkkınlık oluştu...
hafif bi grip falan olsam çalışabilir raporu olmadan hemen 1 hafta rapor alacağımama durduk yere de alamam ki
eşim de madem 32.haftada ayrıl diyor ama evde akşama kadar hareketsiz de kalmak istemiyorum orda en azından hareket ediyoruz
![]()
28 ocağı bir görsem başka birşey istemiyorum canım, 32'de ayrılmak iyi de sonra nisanda bitiyor izin.
kızlar hastane eşyalarını koyacapım çantayı makineye attım yıkıyorum şimdi, bir arkadaşım aradı cantayı yıkıyorum deyince yok artık sen iyice abartmışsın dedi( ama tertemiz bebek kokulu giysiler koyulacak ona öyle hemen kullanmaya içim el vermedi napayım
ayyy sormaaaa olacağı buydu.aslında soğuktan değilde sıcaktan hastalandım.gittiğimiz ev çok sıcaktı artislik edip cam aralayınca yamuldum böyleee.ne güzel kazasız belasız gidiyodumm valla
bide biyerin ağrısa resmen canın orda oluyoooo.hem ağrın geçsin istiyorsun hemde bişi yapmaya korkuyorsun bebeğe zararı olacak diye.
ayyy sormaaaa olacağı buydu.aslında soğuktan değilde sıcaktan hastalandım.gittiğimiz ev çok sıcaktı artislik edip cam aralayınca yamuldum böyleee.ne güzel kazasız belasız gidiyodumm valla
bide biyerin ağrısa resmen canın orda oluyoooo.hem ağrın geçsin istiyorsun hemde bişi yapmaya korkuyorsun bebeğe zararı olacak diye.
ben bu hafta sonu hazırlayacağım hastane çantamı.kıyafetleri de yıkarım ama hepsini yıkamam sanıyorum 0-3 olanları yıkayacağım,uyku setini falan yıkarım diğerlerini doğum sonrasına da bırakabilirim.hem giderek ağırlaşıyorumben bebeğin giyisilerini bu ay sonu ocak başı gibi yıkayıp hazırlicam dalin sıvı deterjanımızı aldık,yumuşatıcı olarak normal yumuşatıcı kullanıcam hastane çantamıda bu ay sonu yapıcam benmi çok geç hazırlıyorum sizmi erkencisiniz,çünkü daha 2 ayımız var