2011 Şubat Anneleri

Kızlar iyi geceler, akşamdan beri belimin sol yanı ağrıyor, halada devam ediyo ya pöf zorlayacak bişide yapmadım ama ne bilim, inş böbrekten fln değildir, dillerimlaldede varmış bugün benzer bir ağrı, kasların gerilmesindenmi acaba ya

canım ben biraz daha iyiyim ama yinede var.sıcak kötü diyolar ama belimin o kısmını biraz sıcak tuttum polar battaniyeye sarıldım kalorifere sırtımı dayadım falan biraz iyi geldiii.hatta yatağa girdim yatak soğukmuş sol tarafımı koyunca yatağa bir acıdıkii sonra ısınınca geçti gevşedim birazzz..sanki bebek yan duruyoda böleeee itiyomuki dedim okadar acıyodu yanii.

canım ben biraz daha iyiyim ama yinede var.sıcak kötü diyolar ama belimin o kısmını biraz sıcak tuttum polar battaniyeye sarıldım kalorifere sırtımı dayadım falan biraz iyi geldiii.hatta yatağa girdim yatak soğukmuş sol tarafımı koyunca yatağa bir acıdıkii sonra ısınınca geçti gevşedim birazzz..sanki bebek yan duruyoda böleeee itiyomuki dedim okadar acıyodu yanii.

Cnm bende sardım belimi, üstünede uzun yelek giydim, ama hafifledi gibi, tutuldukmu acaba ya

Cnm bende sardım belimi, üstünede uzun yelek giydim, ama hafifledi gibi, tutuldukmu acaba ya

canım yel girdi derler ya benimki öyle oldu kesin.dün bir arkadaşa oturmaya gittik evi çok sıcaktıı bide çay falan derken iyice sıcak bastı camı bi parmak araladık bende otaraftaydımm rüzgar yönündeydim farketmedim o an ama kesin orda rüzgar beni çarptıı.bugünde ceremesini çektimm

canım yel girdi derler ya benimki öyle oldu kesin.dün bir arkadaşa oturmaya gittik evi çok sıcaktıı bide çay falan derken iyice sıcak bastı camı bi parmak araladık bende otaraftaydımm rüzgar yönündeydim farketmedim o an ama kesin orda rüzgar beni çarptıı.bugünde ceremesini çektimm

Ayy cnm tabi önce terleyip sonra yel almışsın, ondandır muhtemelen, ama ben cam fln da açmadım, üstümüde açmam gece,alışkanlığım yok diye giymediğim atleti bile hastayım diye giyiyorum... ne bileyim neden oldu...:50:

günaydın kızlar.
karga kahvaltısını yapmadan derler ya benimki de o hesap oldu.yarım saat sonra evden çıkcaz.önce kalktım kahvaltı hazırlıyım diye ama ya tahlil mahlil bişi isterse diye vazgeçtim.sonuçta tok olmamı isterse çözümü var ama aç isterse yok dimi:)şimdi kocişimin hazırlanmasını bekliyorum bide kadınlar daha geç hazırlanır derler oohooo bizim makyaj onların traşın yanında solda sıfır valla :)

saol canım öyle hızlı sallıyosa ben de almıyım bari hem ben netten alma taraftarı değilim bişi bozuk yada kırık çıksa zor değiştirmesi otomatik olmayan 130 tl ye çok güzel park yataklar var onlardan alıyım bari gözümün gördüğü içim rahat olur bide titreşim özellği bile yetermiş bebeği rahatlatmaya
tekrardan saol sende bi sorun çıkmadan değiştirirsin umarım

yok şimdi allah var hepsiburadadan memnunum.buğün kargoyla göndercez yatağı inş para iadesindede sorunçıkmayacak gibi... çıkarsa yine yazarım:47:

canlarım günaydın nasılsınız ben çok kötüyüm gece olmasını hiç istemiyorum yatakta bir o yana bir bu yana gönüyorum sürekli saga yatsam olmuyo sola yatsam olmuyo dünde nefes alamıyorum diye sayıklıyomuşum eşim uyandırdı şimdi nefes alabiliyomusun diyo :25: kabus oldu iyice ya bi geçseydi şu zaman hayırlısıyla

gunaydın kızlar bızde dun oglumun sepet ısını hallettık halası satenlerle tullerle cok guzel bır sepet yaptı ogluma gelınlık gıbı bısey onun ıcınde damat gıbı uyuycak ıns oglum :64:
sonrası ıcınde park yatak alıcaz sanırım maalesef ev sahıbı olmamaktan en cok sımdı nefret edıyorum gonlune gore bır oda bıle hazırlayamıyorsun cunku ev alıcagın zaman uyup uymayacagını bılmıyorsun:43:

Cnm doğum sancısı belin ortasına vurur, sonra ordan aşağıya vurur,durur sonra dakik olarak yine gelir, bizimkiler genişlemeden oluyor sanırım ya, ama bu kadar uzun sürmemişti bel ağrım bir ara tedirgin oldum aslında... böbrek ağrım hiç olmadı şimdiye kadar nasıl bişey olduğunu bilmiyorum, ama babam halam kum döküyor arada bendede çıkar diye korkuyorum

Selam cnm

ya benimde belimde iğnelenme gibi bişeyler oluyo 1 dk sürüyo geçiyo dogummu yapcam yoksa hahahaha

aynen canım,ben daha çok sağa yatınca rahat ediyorum,sola yattığımda birden fenalık hissi geliyor kalp ve karın bölgeme,birde sırt üstü yattığımda kalkarken kaplumbağa gibi zorlanıyorum eşim yardımcı olmasa 15 dakikada ancak kalkabiliyorum,önce ayaklarımı indiriyorum sonra bacaklarımı falan ayyyy,kendimi çoğu zaman damacana gibi hissediyorum:) bu arada sendede oluyomu benim altım çok terliyor iç çamaşırım su içinde kalıyor :26: devamlı çamaşır değişiyorum bedenimde öyle çok fazla terliyorum

kızlar en güzelide herkeste aynı şikayetlerin olması yalnız değiliz yani demekki olması gereken şeyler ve hepimizde oluyor ilginç olanı herkes sağda rahat ediyor ama doktorlar ısrarla sola yatın diyor ama biz inatla sağda daha rahat ediyoruz aynı şekilde sola yatınca benim içimede bunaltı giriyor oğlum daha .çok kıpırdıyor ve batmayı daha fazla yaşıyorum ama sola yatmak lazım işte bazen kendimi zorluyorum yatmak için ama bir bakıoyrum ki istemden sağa dönmüşüm yine sırt üstüde yatabiliyorum şimdilik onda da rahat ediyorum aam fazla yatınca nefes daralması yaşıyorum

Bende otururken kalkarken eşimden yardım alıyorum bazen o bacaklarımı indiriyor beni doğrultuyor ne yapıyım çok zorlanıyorum.Bazen o terleme bendede çok oluyor canım ama ben evde sürekli yazlıklarla dolaşıyorum.Ateş basıyor beni feci şekilde dayanamıyorum sıcağa hiç

terleme konusuda aynı acayip terliyorumnormalde bu kadar terlemem üstümde incecik şeylerle terliyorum düşünün birde kalın giyinsem ne olacak demekki çorap giyinmeyi hiç sevmiyorum ama terliksiz gezmem allahtan
yatarken sütyeni felan çıkarıyorum incecik gecelikle yatıyorum en çokta gögüs kısımlarım terliyor bazen benide ateş basıyor tam menopozluk hatunlar gibi olduk ama yarı menopoz geçiririyoruz zaten

seda ve burcu geçmiş olsun ikinizede
anlamıyoruz ama üşütüyoruz işte bende ondan çok korkuyorum ince yatıyorum birde üstümü açıyorum terleyip üşüteceğim diye korkuyorum artık havalarda soğudu çünkü herhangi bir soğuk algınlığı bizi yataklara düşürür valla allahım şu son haftalarıda bir atlatalım muhakkak hasta olacağz orası bir gerçek sonuçta sen olmasan başkasından kapıyorsun muhakkak veya vücudumuz daha hassa sonuçta az bir rüzgar yiyince hemen yamuluyoruz ama en hafif şekilde atlatsak o bile iyidir

terleme olayı bendede oluyordu bende hastalıktan sanıyordum megerse herkeste varmıs ben daha yenı hastalıgı atlattım ıns bıdaha olmama cok zor oluyor bu halde ılacsız vs atlatmak herkes cok dıkkat etsın mumkunse evden cok cıkmayın calısmasam ben butun gun yorganın ıcınde yatardım herhalde :6:

terleme olayı bendede oluyordu bende hastalıktan sanıyordum megerse herkeste varmıs ben daha yenı hastalıgı atlattım ıns bıdaha olmama cok zor oluyor bu halde ılacsız vs atlatmak herkes cok dıkkat etsın mumkunse evden cok cıkmayın calısmasam ben butun gun yorganın ıcınde yatardım herhalde :6:

hepinize günaydın kızlar cici bebişler
ateş basması ve terleme bende de fazlası ile mevcut
ben solumda rahat yatıyorum ama sıkıntı basıyor sonra accık sağa döneyim diyorum sonra hayırr sola dönmelisin deyip tekrar dönüyorum:)

Arkadaşlar yepyeni bir gün daha... BUSEMMM'den haberi olan varmı acaba?
Sürmeli yengen ne yaptı? Bende akşam tv karşısında kanepeye uzanıyorum aynı nineler gibi ay ay ay of of of aman ne başım rahat ediyor ne bacaklarım. Eşim sanırım fenalık geçiriyor ama bana bişiy çaktırmıyor. Hamileliğime kadar güzel yemek pişirirdim yani çok şey bilmem ama bildiklerimi güzel yapardım hamilelikten beri güzel olmuyor. Ya tahammülüm ve dikkatim azaldı ya da işten gelip yapmak zorunda olduğum için yorulmuş oluyorum. Ama olsun bunlar hiiiç önemli değil sağlıklı olalım da gerisi boş dimi ama?

Odamız bu cmt geliyor :)) Bebek şekeri için biberonlarımı dün netten sipariş verdim nikahmalzemeleri.tv diye bi yerden. Valla 40 tanesine 40 lira para verdim biraz çok ama dilerim istediğim gibi olur. Sepetimi kendim yapmayı düşünüyorum :)) Biraz tül alıp saten ip filan. Acaba nasıl yapılacağını anlatan site varmı bildiğiniz yoksa içimizden geldiği gibi mi olucak bende pek deneyimim yok bu tip şeylerde yapamam gibi geliyor.
Kızlar ne zaman 8 ay diyoruz? hangi haftadan sonra?
Bende daha çantamı hazırlamadım sanırım hazır durmasında fayda var dimi ama? Evet evet bende bu haftasonu hazırlayayım.
Dün hep site bi tuhaftı ya içimde kalmış yazıcaklarım başınızı şişirdim valla farkındayım :24:

Arkadaşlar yepyeni bir gün daha... BUSEMMM'den haberi olan varmı acaba?
Sürmeli yengen ne yaptı? Bende akşam tv karşısında kanepeye uzanıyorum aynı nineler gibi ay ay ay of of of aman ne başım rahat ediyor ne bacaklarım. Eşim sanırım fenalık geçiriyor ama bana bişiy çaktırmıyor. Hamileliğime kadar güzel yemek pişirirdim yani çok şey bilmem ama bildiklerimi güzel yapardım hamilelikten beri güzel olmuyor. Ya tahammülüm ve dikkatim azaldı ya da işten gelip yapmak zorunda olduğum için yorulmuş oluyorum. Ama olsun bunlar hiiiç önemli değil sağlıklı olalım da gerisi boş dimi ama?

öylr diyosun canım...benimde yemek işi öyle elimin ayarı kaçtı galiba:4: yaptığımı kendimde beğenmiyorum.ehliye püfleye yiyoz işte.bide dediğin gibi bi yorgunluk var üstümde... iştede oturuyoz akşama kadar ama sanki sırtımda yük taşıyom...yatağa yatınca akşam bacaklarım oram buram sızlıyo.. bence vucutlarımız alışık değilya bu kadar ağırlığı taşımaya,,ondan oluyo bence:9: ama akşam noldu anlatayım size... örgü örüyodum bi yandanda ezel izliyoz:6: kocişim böle garip garip baktı.. sevgi istedi garibim:16: bıraktım örgüyü uzandım yanına tv izliyoz biraz..sonra kızım başladı tepikler atmaya.:nazar:..ay nasıl hoşuma gittti..nasıl hoşuma gitti...sarıldım kocama nasıl ağlıyorum..:14: teşekkür ede ede ağladım bana bu duyguyu yaşattığı için.:nazar:..allahım elimize aldığımız günleri nasip eder inşalah hepimize...her kadına bu mutluluğu yaşat allahım.....

öylr diyosun canım...benimde yemek işi öyle elimin ayarı kaçtı galiba:4: yaptığımı kendimde beğenmiyorum.ehliye püfleye yiyoz işte.bide dediğin gibi bi yorgunluk var üstümde... iştede oturuyoz akşama kadar ama sanki sırtımda yük taşıyom...yatağa yatınca akşam bacaklarım oram buram sızlıyo.. bence vucutlarımız alışık değilya bu kadar ağırlığı taşımaya,,ondan oluyo bence:9: ama akşam noldu anlatayım size... örgü örüyodum bi yandanda ezel izliyoz:6: kocişim böle garip garip baktı.. sevgi istedi garibim:16: bıraktım örgüyü uzandım yanına tv izliyoz biraz..sonra kızım başladı tepikler atmaya.:nazar:..ay nasıl hoşuma gittti..nasıl hoşuma gitti...sarıldım kocama nasıl ağlıyorum..:14: teşekkür ede ede ağladım bana bu duyguyu yaşattığı için.:nazar:..allahım elimize aldığımız günleri nasip eder inşalah hepimize...her kadına bu mutluluğu yaşat allahım.....

Amin inşallah her isteyene yaşatsın :)) Benim çok yakın bi arkadaşım var o da bebiş istiyor dilerim Allah tüm isteyenlere versin.

amin..:38:

bende bazen en guzel gunlerımız bunlar dıye dusunuyorum cunku bundan sonrakı hayatımız boyunca hep bır sorumluluk olucak hayatımızda guzel ama cok zor bır sorumluluk:23:

Back
X