Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Odamız bu cmt geliyor :)) Bebek şekeri için biberonlarımı dün netten sipariş verdim nikahmalzemeleri.tv diye bi yerden. Valla 40 tanesine 40 lira para verdim biraz çok ama dilerim istediğim gibi olur. Sepetimi kendim yapmayı düşünüyorum :)) Biraz tül alıp saten ip filan. Acaba nasıl yapılacağını anlatan site varmı bildiğiniz yoksa içimizden geldiği gibi mi olucak bende pek deneyimim yok bu tip şeylerde yapamam gibi geliyor.
Kızlar ne zaman 8 ay diyoruz? hangi haftadan sonra?
Bende daha çantamı hazırlamadım sanırım hazır durmasında fayda var dimi ama? Evet evet bende bu haftasonu hazırlayayım.
Dün hep site bi tuhaftı ya içimde kalmış yazıcaklarım başınızı şişirdim valla farkındayım![]()
kızlar merhaba
dün kontrolüm vardı.Biraz moralim bozuk. Bebeğimin gelişimi iyi fakat erken doğum olabilir dedi doktor. serviks uzunluğu olması gerekenden biraz kısa dedi doktor. idrarda enfeksiyon çıktı ve akşam tekarra kültür verdim. Serviks uzunluğunu vajinal ultrasonla ölçtü. 32 haftada 30 mm olması gereken değer bende 24 mm çıktı. Umarım yanlış ölçmüştür. en azından 3 hafta daha idare etmem gerek.Dua edin lütfen.Bebeğimin kilosu 1900 gr. Bıyuda 41 cm.
kıss çağlayann aynı günde başlıyo raporumuzz bende 15 ocağa kadar aldımm.bebiş nasılll.
sedacimm bu ne sinirr kıss şekerin mi düştü yoksamm![]()