2011 Şubat Anneleri

Allahım bana 4 hafta daha dayanma gücü versinn inşallahhhhh.şekerim düşüyo bu adam yüzündenn. valla Allah bir dediğine inanılır sadece bu adamınn.patronun sırtında yaşayan bi asalak sadece.yaşlı başlı yaa.54 yaşında.karısı 6 ay dayanmış (çok bile ben bu adama 9.5 saat tahammülüm yok).adam konuşurken kendiyle kavga ediyo resmenn. birde aççççççç doymak bilmek her b... yer ama sorsan diyette ağzına hayatta asitli şeyler sokmamıştır (buldumu sormadan alır içer) , birisi mutfakta yemek yesin ne var menüde diye gider dikilir başınaaaaaaaaaa.ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ağlamak istiyorummmmmm. :47: :47: :47:

cnm cgerçekten kabus gibi bişi bu adam yaa takma desemde imkansız sanırım öle birinin yanında sabır yasecim 4 haftan var bak az daha sabır sen gerildikçe miniğinde gerilir üzme onu

merhaba kızlar bende kar yağdı buz var diye 10 gün rpor aldım evdeyiim yatıyorum iyi oldu artık çalışmak zor geiyo belki doğum iznime ayrılabilirim

Allahım bana 4 hafta daha dayanma gücü versinn inşallahhhhh.şekerim düşüyo bu adam yüzündenn. valla Allah bir dediğine inanılır sadece bu adamınn.patronun sırtında yaşayan bi asalak sadece.yaşlı başlı yaa.54 yaşında.karısı 6 ay dayanmış (çok bile ben bu adama 9.5 saat tahammülüm yok).adam konuşurken kendiyle kavga ediyo resmenn. birde aççççççç doymak bilmek her b... yer ama sorsan diyette ağzına hayatta asitli şeyler sokmamıştır (buldumu sormadan alır içer) , birisi mutfakta yemek yesin ne var menüde diye gider dikilir başınaaaaaaaaaa.ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ağlamak istiyorummmmmm. :47: :47: :47:

ayy kıyamam canım yaa amca senı delırttmış anlaşılan ama takmamaya çalış sonra bebişinde üzülür annesi
sen adam sordukça onu dalgaya al ya da oyala kendini başka bişey ile soramasın manyak
inan etraf böle manyaklarla dolu canım ama yapçak pek bişey yok işte
sabır canım sabır
derın derınnn nefes al içinden sabır de
bebeğini düşün kuzum gerisi bomboşşş

kızlar doguma gıtmeden once hastane odasını suslemek ıcın neler hazırladınız yada hazırlamayı dusunuyorsunuz?

artık tahammül sınırlarımız çok daraldı galiba.çok çabuk sinirlenebiliyoruz.önceden gülüp geçtiğim şeyler şimdi acayip sinirimi bozabiliyorr.ama sabretmek lazımmm.

Mrb canım dr.şu anda normal görünüyor herşey inş.normal olur bende öyle istiyorum zaten
15 ocak'a kadar inş.dayanabilirim canım.Dr.zorlama kendini dedi ama ben şansımı denemek istiyorum

afferim sana dayan bakalım ama çok ta yorma kendını canım
inşallah hayırlısı ile kolaylıkla gelsin bebişin:))

nurberra benimde yazdıklarım bazen gözden kaçıyor cevap verenler genelde aynı kişiler...oyüzden ne yapalım artık birbirimizi idare edeceğiz:)

yaseeee...her zamankinden fazla batmaya başladı bana herşey nasıl geçecek zaman bilmiyorum

çağlayancım ne güzel raporunu almışsın,darısı bizlere artık

imp benim doğum yapacağım hastanede kızlara ve erkeklere farklı süslemeler yapıyorlarmış canım oyüzden ben hastaneyi süslemicem ama evin çelik kapısını tülle süsleyeceğiz

lal ben kestirmiştim kendini iyi hissedeceksen sende kestir rahatlıyor insan

Bende saçımı boyatmak istiyorum ama dr doğuma kadar olmaz demişti acaba emzirirken demi olmaz? Annamadım ne dersiniz? Dr'um hamileyken asla diyince ok dedim 8 ay dayanabilirm ama emzirirken de bilmiyorum. Fikirlerinizi alabilirmiyim?

ben de curly ve kazene mesaj attım ben doğum yapacağım ama cepten internete giremiyorum hastanede arkadaşlarıma dakka dakka bilgi vermek istiyorum dedim ama bakalım çözecek mi?
hastanede kablosuz ağ var eskiden cepten giriyordum ama artık girilmiyor

yarın il genelinde sbs denemesi varmış ben gitmeyeceğim sağlık ocağına gideceğim hem aile hekimiyle tanışıp hem de süt kuponlarımı alacağım bu konuda sizi de bilgilendiririm kızlar

okuldan gelince yemek yapmak zor geldi pizza söyledim 3 aydır falan yememiştim iyi geldi,saat 3ten sonrada yürüyüşe gidecğim hava açtı biraz güneş var,nefesimi açıyor yürüyüş iyi geliyor

ayy insanın aklına geliyo valla ööle şeyler ama napalım artık iş.senin kaçıncı haftan canım tickerın yok.ailen yanındamı yani aynı şehirdemisiniz.benim ne kendi ailem nede eşimin ailesinden bi allahın kulu yok.en yakın üst komşum vardı hep konuşuyoduk.bişey olursa diye ama onlarda haftaya taşınıyolar yeni çıktı ona da üzüldüm hatta :(

cnm benm 30. hafta,ailemle aynı şehirdeyiz allahtan,şanslı sayılırım yani. yanlız olmana üzüldüm ya bazen öyle çok desteğe ihtiyacı oluo ki insanın.. bu arada merak ettim umarım kontrolünde herşey süper çıkar. bizim kontrolümüzde bgn akşam bende bekliorum sabırsızlıkla.. bayadır görmüodk oğlumuzu. bi ara sıkıntılı bi durum vardı 9 eylüle sevk ettiler vs bi ayımız öyle kabus gbi geçmişti yaaa, o durumlardan sonraki ilk koontrolümüz umarım bunda bi sıkıntı görünmez:S ne zor işmiş yaw annelik..

ohooo benim arada kaynayan mesajlarımı söylersemm oooo topunuzla küsmem lazım :37: amaann ben okadar çok konuşuyorumki burda ayy hangi mesajıma yetişeceksiniz habire bişiler diyom alakalı alakasız :27: yetişememeniz normal yaneee:7:

çağlayancım valla az zamanınız kalmış izine bence yinede çok yormayın kendinizi

melocumm dışarısı güneşte olsa iyi soğuk dikkat et sıkı giyinnn

bide bu süt fişi ne oluyor ben bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim:3:

odayı süslemicem sadece kapıya süs asıcam birde kalan tülden yatağın başına kurdela yaparım herhaldee

hepinize günaydın kızlar cici bebişler
ateş basması ve terleme bende de fazlası ile mevcut
ben solumda rahat yatıyorum ama sıkıntı basıyor sonra accık sağa döneyim diyorum sonra hayırr sola dönmelisin deyip tekrar dönüyorum:)

aynen bendede öyle canım ya hayırlısıyla atlatsaydık şu dönemi

ben de curly ve kazene mesaj attım ben doğum yapacağım ama cepten internete giremiyorum hastanede arkadaşlarıma dakka dakka bilgi vermek istiyorum dedim ama bakalım çözecek mi?

yarın il genelinde sbs denemesi varmış ben gitmeyeceğim sağlık ocağına gideceğim hem aile hekimiyle tanışıp hem de süt kuponlarımı alacağım bu konuda sizi de bilgilendiririm kızlar

okuldan gelince yemek yapmak zor geldi pizza söyledim 3 aydır falan yememiştim iyi geldi,saat 3ten sonrada yürüyüşe gidecğim hava açtı biraz güneş var,nefesimi açıyor yürüyüş iyi geliyor

Hoşgeldin melocum.nasılsın raporu aldım baya bir rahatladım darısı sizlere artık :))
Bu süt kopunu ne oluyor bir ara gene gündeme gelmişti ama tam anlayamamıştım o zamanda bunları nasıl alıyoruz ve sonra bunlarla ne yapıyoruz.

Tombicim (senin adınıda ne zaman yazsam canım hep tombi istiyor :))
dayanabileceğim yere kadar dayanıcam bakalım artık gücüm yetene kadar inş.atlatırım dört haftayı rahatlıkla

sut kuponu nedır canım ılk defa duyuyorum boyle bırsey??

ohooo benim arada kaynayan mesajlarımı söylersemm oooo topunuzla küsmem lazım :37: amaann ben okadar çok konuşuyorumki burda ayy hangi mesajıma yetişeceksiniz habire bişiler diyom alakalı alakasız :27: yetişememeniz normal yaneee:7:

çağlayancım valla az zamanınız kalmış izine bence yinede çok yormayın kendinizi

melocumm dışarısı güneşte olsa iyi soğuk dikkat et sıkı giyinnn

bide bu süt fişi ne oluyor ben bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim:3:

Hoşgeldin melocum.nasılsın raporu aldım baya bir rahatladım darısı sizlere artık :))
Bu süt kopunu ne oluyor bir ara gene gündeme gelmişti ama tam anlayamamıştım o zamanda bunları nasıl alıyoruz ve sonra bunlarla ne yapıyoruz.

Tombicim (senin adınıda ne zaman yazsam canım hep tombi istiyor :))
dayanabileceğim yere kadar dayanıcam bakalım artık gücüm yetene kadar inş.atlatırım dört haftayı rahatlıkla

kızlar benim bildiğim kadarı şı:görümcem sağlık ocağı ebesiydi ordan biliyorum
28.haftayı doldurduğumuzdan itibaren beleş 12 litre süt hakkımız var o kuponları alıp anlaşmalı marketten de gidip sütleri alıyoruz sütaş oluyormuş genelde.
yarın gidip görüşeyim kuponlarımı alayım detaylarını da yazarım size

aynen kıss bu tombi bizim iştehımızı kabartıyorr :))))
melocum valla sabırlı biri değilim normalde böyle olunca daha da sinirli oluyorumm.
bana sabır dileyen arkidişlerim sağolunnnn

Back
X