2011 Şubat Anneleri

aynen kıss bu tombi bizim iştehımızı kabartıyorr :))))
melocum valla sabırlı biri değilim normalde böyle olunca daha da sinirli oluyorumm.
bana sabır dileyen arkidişlerim sağolunnnn

aynen bugn okulda epey bi fırtına kopardım canımı sıkan şeyler vardı hepsini döktüm ortaya..normalde olsa belki susardım ama yapmadım

kızlar ben kaçarr...komşumda mevlüt var.bi gideyim hepiciğimizeeee dua edeyimm görüşürüz kendinize iyi bakınnn beni özleyin emiiiiii :37:

bol dua et canım bize.çalışanlara ayrıca sabır duası dilee.sabrımız sınırlardaaa baksana

kızlar merhaba
dün kontrolüm vardı.Biraz moralim bozuk. Bebeğimin gelişimi iyi fakat erken doğum olabilir dedi doktor. serviks uzunluğu olması gerekenden biraz kısa dedi doktor. idrarda enfeksiyon çıktı ve akşam tekrar kültür verdim. Serviks uzunluğunu vajinal ultrasonla ölçtü. 32. haftada 30 mm olması gereken değer bende 24 mm çıktı. Umarım yanlış ölçmüştür. en azından 3 hafta daha idare etmem gerek.Dua edin lütfen.Bebeğimin kilosu 1900 gr. Boyuda 41 cm.

CNM aynı şey benm de başıma gelmişti ki daha 25. haftadaydık silinme var servikste dedi ama abdominal ultrasondan bakmıştı sonra ben bi panik bi ağlama cırlama vs başka bi dr a daha göründüm o abdominal bkmak pek doğru sonuç vermio vajinal bakalım ddi ve 4,7 cm çıktı ilk dr 3 den az ölçmüştü.. snra araştrdm gerçktn vajinal muayene en doğru sonucu veriomş. ama bi kere korktm tabi o zamandn beri daha dikkatliyim. bebeğine de maşallah:nazar: canınnı skma inşallah herşey yolunda gider

Benim oğluşum kocaman olmuş yaaa maşallah ona :nazar:
Annesi iyi bakmışsın damadıma kocaman olmuş.Bak kızımda tepik gönderiyor arkadaşına :87:

teşekkür ederiz kayınvalidesi valla karpuz gibi bostanda büyüyo bizimki ben yatıyorum ppek hareketli değilim yani korkuyorum bişey oluverecek diye ama ben hiç kilo almamışım iki haftadır mutluyum o yüzden

Benim oğluşum kocaman olmuş yaaa maşallah ona :nazar:
Annesi iyi bakmışsın damadıma kocaman olmuş.Bak kızımda tepik gönderiyor arkadaşına :87:

teşekkür ederiz kayınvalidesi valla karpuz gibi bostanda büyüyo bizimki ben yatıyorum ppek hareketli değilim yani korkuyorum bişey oluverecek diye ama ben hiç kilo almamışım iki haftadır mutluyum o yüzden

Back
X