2011 Şubat Anneleri

bugün nst odasındaki kadın liva ya da nilda koymayı düşünüyoruz kızımıza dedi değişik geliyo bunlarda kulağa.

emzik ve biberona gerek varmı arkadaslar varsa ne marka önerirsiniz

ben henüz almadım canım.ne emzik ne biberon.biberon sadce sedacığımın yolladığı var 1 tane dr browns bende devamını ondan almayı planlıyorum diğer bütün ürünleri de nuby yada nuk düşünüyorum ama yakında fuar varmış arkadaşıma aldırcam fuardan :))

gözdecim fuar nerdeymiş ne zaman ??

canım ıtriyat fuarı bu selçuk ecza deposunun bu sene konyadaymış.tüm türkiyeden eczacılar katılıyo eczacı arkadaşın veya yakının varsa fiyatları yarı yarıya oluyo herşeyin.ben mesela lens kullnıyorum lens solüsyonu almıştı arkadaşım bana ordan normalde tanesi 25 falan ikisini 23 e almıştım ondan bekliyorum valla geçen sene martta olmuştu ama bu sene ne zaman olur bilmiyorum.bütün çıngırak falan gibi şeyleri de ordan almayı daha doğrusu aldırtmayı düşünüyorum

ERVA DURU dışındada başka bişe beğenemiyorum bu olucak galiba

erva nın anlamıda iyi ahlaklı kız,yiğit cesur adam (arapçada erkeklerdede kullanılabiliyormuş)
ama en önemlisi peygamber efendimizin halasınınismi ilk sahibelerdenmiş

ERVA DURU dışındada başka bişe beğenemiyorum bu olucak galiba

erva nın anlamıda iyi ahlaklı kız,yiğit cesur adam (arapçada erkeklerdede kullanılabiliyormuş)
ama en önemlisi peygamber efendimizin halasınınismi ilk sahibelerdenmiş

bence çok güzel hemde anlamlı her ikiside modern duruyor .))

arkadaslar primanın bebek bezini alıcamda kac kılo olanını aldınız yenıdogan 1 hafta icınde yavas yavas dogum cantamı hazırlamaya baslıcam ne olur ne olmaz hazır bulunsuz

ben prima 2 numara 3-6 kg almayı düşünüyorum canım netten araştırdığıma göre primanın kalıpları ufak oluyormuş. bir de şimdiki gidişata göre çok zayıf doğmayacak gibi görünüyor kızım.
biberon olarak ne olur ne olmaz diye bir tane chicco cam biberon emzik olarak da nuk aldım. gerçi bebek emmezse bile kaşıkla besleyin biberon kullanmayın diyorlar ama yine de birer tane aldım

ben bebek bezini 1 paket prima yenidogan alcam 1 pkt de 2 numaradan alcam kalıbı dar olsa bile 2-5 kilo arası oldugu icin bence olur daha sonrada 3-6 yı kullanırız olur biter inşallah

Back
X