2011 Şubat Anneleri

aaa evet sürmeli burdaymış geldimi yiğenin.ayy zorla doğurtcaz kadını valla

Aynen bende çatladım canım ama yapacak birşey yok.kremde sürüyorum ama hiç bir engellemede bulunmuyor maalesef

:1::1: kremi bende sadece akşamları sürüyorum ama acayip rahatlıyorum onu sürdüğümde

kızlar ben 5,ayımdan beri lıerac ın çatlak kremını kullanıyorum çok şükür çatlamadım hemde kaşıntımı alıyor çok memnunum tavsiye ederim.

kızlar bende kaçıyorum bugün anormal bi haldeyim ne ev topladım ne bişi yemek bile yapmadım gidip birazda kocam gelene kadar tv karşısında uzanayım :)
hadi kendinize ii bakın ben aliylle caroline kızınca yine gelirim :)

kızlar bende kaçıyorum bugün anormal bi haldeyim ne ev topladım ne bişi yemek bile yapmadım gidip birazda kocam gelene kadar tv karşısında uzanayım :)
hadi kendinize ii bakın ben aliylle caroline kızınca yine gelirim :)

bu bölüm cok kızıcaz bencede

slm kızlar nasılsınız
bebeişler nasıllar gözde gözün aydın kıznı görmüşsün
darısı bize artık haftaya kontrolüm var bu arada bnm doğum için kafam çok karışık
selçukluya gidiyordum yhaa geçen de farabiye gittim orayı çok beğendim hem yeni doğan yoğun bakımı da var senin mehmet bardakçı da doğum yapan tanıdığın varmı tek aklıma takılan dr cerrahisi bilmiyorum nasılll gitgide kafam karışıyorr orası mı burasııımı karar veremedim birtürlü

selam kızlar..geçmişi oku oku bitiremedim..yarım saat sonra arkadaşlara gitcem..o nedenle hemen yazıp çıkayım:))))
nasılsınız bakalım..biz iiyiz çok şükür. dr kontrolü ii geçti..özlemişim meleğimi...
kızlar bu aralar rüyamda hep kızımı görüyorum..bazen doğduktan sonra bazende karnımdayken görüyorum..gece karnımdan ayağını tutup sevdim..çok güzel bir duyguydu:)))
bebeğim henüz dönmemiş..dr 37. haftaya kadar dönmezse sezeryan olur dedi..zaten hep rüyamda sezeryan olduğumu görüyorum..hayırdır inşallah:.)))
hepinizi öpüyorum..benim çıkmam lazım..
ii akşamlar...

selam kızlar ben geldiimm

geçmişi okiimm didiim ama uzunmuş vaktim yok.gittim komşuya mevlüde çok yemedim valla 2 tane küçük pide 2 kase salata bide aşure yidim okaaaa ısrar ettiler ama yemedimm

eşim geç gelecek diye rahat rahat durdum eve geldim ağırdan ağırdan yemek yapıodum eşim aradı normal gelecekmişş.6 buçuğa doğru gelirr.ayy bi hızlandımmm.sizide merak ettimm gelim bi selam vereyim didimm.kaçıyorum hemen fırsatım olursa gelirim yine öpüorum hepinizi

Arkadaşlar yepyeni bir gün daha... BUSEMMM'den haberi olan varmı acaba?
Sürmeli yengen ne yaptı? Bende akşam tv karşısında kanepeye uzanıyorum aynı nineler gibi ay ay ay of of of aman ne başım rahat ediyor ne bacaklarım. Eşim sanırım fenalık geçiriyor ama bana bişiy çaktırmıyor. Hamileliğime kadar güzel yemek pişirirdim yani çok şey bilmem ama bildiklerimi güzel yapardım hamilelikten beri güzel olmuyor. Ya tahammülüm ve dikkatim azaldı ya da işten gelip yapmak zorunda olduğum için yorulmuş oluyorum. Ama olsun bunlar hiiiç önemli değil sağlıklı olalım da gerisi boş dimi ama?
benimde hamileliğimden beri elimin ayarı kaçmış durumunda yaptığım hiçbişi güzel olmuyo eşim sana öyle gelio diyo ama bilmiyorumm artıkk....:27:
slm kızlar ben geldim.
aslında 1 gibi gelmiştim ne güzel bütün geçmişi okudum yazdım cevapla tuşuna bastım site gitti çıldırdım valla.uykusuzluktanda ölüyodum kalktım yattım şimdi kalktım valla :)
ayy bu sefer drdan bişi anlamadım valla.ultrasonla baktı kalp atışı iyi suyu normal falan dedi.kilo dedim 10 gün oldu daha anlam ifade etmez 14 gün geçmeli en az dedi iyi madem dedim bende.nstye bağladı yine sancı yoktu.bundan sonra haftada 1 kontroller.ama haftaya babamızın işinden dolayı çrş gitcez.o zaman kilosunu sööler heralde ayy bi ölçse elinemi yapışcaktı.bide idrar kültürü verdim 1 hafta sonra çıkıyomuş onunda sonuçları.bekliycez bakalım.ama ben ne ümitlerle gitmiştim kızımın kilosunu öğrencektim.bende 7 kiloyu tamamlamışım.
gözün aydın canımm kızını görmüşsün maşallah...bugün eşime umay hanımın odasını gösteriyordum bak çok güzel olmuşş diye bizim kız bir tepikk atmaya başladı görmen lazım sanırım o da arkadaşının odasını çok beğendi:7:paylaşamak istedim senle...
ERVA DURU dışındada başka bişe beğenemiyorum bu olucak galiba

erva nın anlamıda iyi ahlaklı kız,yiğit cesur adam (arapçada erkeklerdede kullanılabiliyormuş)
ama en önemlisi peygamber efendimizin halasınınismi ilk sahibelerdenmiş
bence çok güzel olmuşş isminiz...bizde SELMA BETÜL düşünüyoruz bakalım...nasıl sizce?
kızlar ben 5,ayımdan beri lıerac ın çatlak kremını kullanıyorum çok şükür çatlamadım hemde kaşıntımı alıyor çok memnunum tavsiye ederim.
bende lierac kullanıyorum ama çok düzenli kullanmadığım için çatladım maleseff:26:napimm kısmett:27:

kızıma isim konusunda kararsız kaldım ERVA DURU nasıl sizce

ERVA DURU dışındada başka bişe beğenemiyorum bu olucak galiba

erva nın anlamıda iyi ahlaklı kız,yiğit cesur adam (arapçada erkeklerdede kullanılabiliyormuş)
ama en önemlisi peygamber efendimizin halasınınismi ilk sahibelerdenmiş
nesli bizim okulda 3.sınıflarda bir kız var ismi erva iri yarı ama çok tatlı çok çalışkan böyle hani enerjik atak tipler olur ya tonton öyle işte.ama duru artık çok var bir dönem büşra furyası gibi şu an her sınıfta 3 tane falan büşra var durular da öyle olacak

Merhaba kızlar; hepimize canı gönülden sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı diliyorum.
Ben bugün sata göre 32. haftamdayım.SGK raporu almak için başka bir hastane ve doktora gittim. Bebeğimin kafa ölçümü sata göre 2 normal gelişimine göre 3 hafta ileri gitmiş görünüyor. Kilosu alt sınırda dedi doktor 1850 gr. boyu da kısa 41cm. sizde minyonsunuz dedi.Şimdiye kadar kendi doktorum hep sonuçların iyi olduğunu söylüyordu başlarda SATA göre oldukça geriydik ( geç döllenme) ancak hiç sonuçları böyle çıkmamıştı. Özellikle kafa ölçümünün büyük olması beni çok üzüyor geldiğimden beri ağlıyorum çok korkuyorum , sizinle paylaşmak istedim....

hanımlar hayırlı akşamlar geçmişi yeni okuyup bitirdim nasılsınızzz,birazdan öyle bir geçer zamanki başlayacak,sakın kendinizi çok fazla germeyin deli Aliyi izlerken:)

bugün güya evimi temizleyecektim,süpürgeyi taktım vilayı çıkardım ortalığa,ama birden enerjim boşalıverdi temizlikten vazgeçtim,öyle kaldı ortada makina,sanırım artık hiç bir şey yapamayacak hale geliyorum,ufacık bişey yapsam yoruluyorum,ki ben atom karıncayımdır ama artık beden yeter dinlenme zamanların geldi diyor bana

benim son 1 aydır el parmaklarımın diplerinde ağrı oluyor,bir kaç gündürde sol el bilediğimde ağrı var,eşimin ayağı burkuk benim her yer ağrıyor karı koca yarım insan olduk çıktık valla:)

birde hamile kaldığımdan beri kendimi bir saldım pir saldım,o bakımlı mapuci gitti koca göbekli bakımsız kaşı gözü kıllı biri çıktı ortaya,saçlarımı bile doğru düzgün tarayamaz oldum,birde uzadılar kalçama kadar,gerçi fıtrat olarak çok uzundur saçlarım kalça altına kadar iniyor yaklaşık 1 metre ciddiyim:) yine hemencecik uzadılar düşünüyorum kesip hafiflesemmi? zaten sıkıntı basıyor doğum yaklaşıyor falan,sonra vazgeçiyorum kısa saça alışık değilim kıyamıyorumda hem gür hem düz siyah falan,ayy amma övündüm:) akıl verin bana bu konuda yaa kesimmi şu halatııı?biran önce silkelenip toparlanmam lazım

selam kızlar ben geldiimm

geçmişi okiimm didiim ama uzunmuş vaktim yok.gittim komşuya mevlüde çok yemedim valla 2 tane küçük pide 2 kase salata bide aşure yidim okaaaa ısrar ettiler ama yemedimm

eşim geç gelecek diye rahat rahat durdum eve geldim ağırdan ağırdan yemek yapıodum eşim aradı normal gelecekmişş.6 buçuğa doğru gelirr.ayy bi hızlandımmm.sizide merak ettimm gelim bi selam vereyim didimm.kaçıyorum hemen fırsatım olursa gelirim yine öpüorum hepinizi

hiç bişey yememişsin canımmmm dalgamı geçiyon be:) ye ye nereye kadar sedaaaa,tabi zayıfsın götüüürrrr,gerçi sen yakıyosun yediğini çok hareketli olduğun için yürüyüp formunu koruyon oh ne güzel nazar değmesin diyim,bende zayıftım ve zayıflar hamilelikte daha çok kilo alır mantığı bende tuttu,cidden şişiyorum şişmekteyim şiştimmmm hadi hayırlısı

slm kızlar nasılsınız
bebeişler nasıllar gözde gözün aydın kıznı görmüşsün
darısı bize artık haftaya kontrolüm var bu arada bnm doğum için kafam çok karışık
selçukluya gidiyordum yhaa geçen de farabiye gittim orayı çok beğendim hem yeni doğan yoğun bakımı da var senin mehmet bardakçı da doğum yapan tanıdığın varmı tek aklıma takılan dr cerrahisi bilmiyorum nasılll gitgide kafam karışıyorr orası mı burasııımı karar veremedim birtürlü

saol canım.valla benim bi arkadaş farabide doğum yaptı ama kimde yaptı bilmiyorum onu ben bi öğreneyim sana hbr veririm.

kızlar sürmelinin yengesi doğum yapmamış daha bende aralık annelerinde gördüm yalancı sancıymış galiba
aa bende valla ondan hbr varmı diye gireyim bi dedim :)

benimde hamileliğimden beri elimin ayarı kaçmış durumunda yaptığım hiçbişi güzel olmuyo eşim sana öyle gelio diyo ama bilmiyorumm artıkk....:27:

gözün aydın canımm kızını görmüşsün maşallah...bugün eşime umay hanımın odasını gösteriyordum bak çok güzel olmuşş diye bizim kız bir tepikk atmaya başladı görmen lazım sanırım o da arkadaşının odasını çok beğendi:7:paylaşamak istedim senle...

bence çok güzel olmuşş isminiz...bizde SELMA BETÜL düşünüyoruz bakalım...nasıl sizce?

bende lierac kullanıyorum ama çok düzenli kullanmadığım için çatladım maleseff:26:napimm kısmett:27:

ayyy saol canım daha iyileri senin kızının olur inş.

Merhaba kızlar; hepimize canı gönülden sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı diliyorum.
Ben bugün sata göre 32. haftamdayım.SGK raporu almak için başka bir hastane ve doktora gittim. Bebeğimin kafa ölçümü sata göre 2 normal gelişimine göre 3 hafta ileri gitmiş görünüyor. Kilosu alt sınırda dedi doktor 1850 gr. boyu da kısa 41cm. sizde minyonsunuz dedi.Şimdiye kadar kendi doktorum hep sonuçların iyi olduğunu söylüyordu başlarda SATA göre oldukça geriydik ( geç döllenme) ancak hiç sonuçları böyle çıkmamıştı. Özellikle kafa ölçümünün büyük olması beni çok üzüyor geldiğimden beri ağlıyorum çok korkuyorum , sizinle paylaşmak istedim....

canım hiç takmana kafana bazı dr lar ölçümleri geniş tutuyo bazılrı daha dar sonuçta kesin bişi diil üzülüp stres yapma.

hanımlar hayırlı akşamlar geçmişi yeni okuyup bitirdim nasılsınızzz,birazdan öyle bir geçer zamanki başlayacak,sakın kendinizi çok fazla germeyin deli Aliyi izlerken:)

bugün güya evimi temizleyecektim,süpürgeyi taktım vilayı çıkardım ortalığa,ama birden enerjim boşalıverdi temizlikten vazgeçtim,öyle kaldı ortada makina,sanırım artık hiç bir şey yapamayacak hale geliyorum,ufacık bişey yapsam yoruluyorum,ki ben atom karıncayımdır ama artık beden yeter dinlenme zamanların geldi diyor bana

benim son 1 aydır el parmaklarımın diplerinde ağrı oluyor,bir kaç gündürde sol el bilediğimde ağrı var,eşimin ayağı burkuk benim her yer ağrıyor karı koca yarım insan olduk çıktık valla:)

birde hamile kaldığımdan beri kendimi bir saldım pir saldım,o bakımlı mapuci gitti koca göbekli bakımsız kaşı gözü kıllı biri çıktı ortaya,saçlarımı bile doğru düzgün tarayamaz oldum,birde uzadılar kalçama kadar,gerçi fıtrat olarak çok uzundur saçlarım kalça altına kadar iniyor yaklaşık 1 metre ciddiyim:) yine hemencecik uzadılar düşünüyorum kesip hafiflesemmi? zaten sıkıntı basıyor doğum yaklaşıyor falan,sonra vazgeçiyorum kısa saça alışık değilim kıyamıyorumda hem gür hem düz siyah falan,ayy amma övündüm:) akıl verin bana bu konuda yaa kesimmi şu halatııı?biran önce silkelenip toparlanmam lazım
salmayın kızlar ööle kendinizi sonra deriz erkeklerin gözü en çok karıları hamileyken dışarı bakıyo diye toparlanın bakiiimmm

Kızlarrrrrrr nikahmalzemeleri.com dan siparişlerim geldiiiiii
kapı süsüme bayıldım özellikle 10 tl sadece :62:
bebek şeker sepetimiz
mevlüt külahlarımız(30 adet)
ve birde
lohusa tacımı seyirlerinize sunarımmmmmm:21:

$1.webp$4.webp$3.webp$2.webp

Kızlarrrrrrr nikahmalzemeleri.com dan siparişlerim geldiiiiii
kapı süsüme bayıldım özellikle 10 tl sadece :62:
bebek şeker sepetimiz
mevlüt külahlarımız(30 adet)
ve birde
lohusa tacımı seyirlerinize sunarımmmmmm:21:

Eki Görüntüle 114592 Eki Görüntüle 114593 Eki Görüntüle 114594 Eki Görüntüle 114595

aa fatmacım demek geldi hadi gözün aydın.bende aynı kapı süsünden istemiştim.ama o zaman yoktu şimdi geldiğine göre kardeşmi en kıksa zamanda yollayayım bari :)

Back
X