hanımlar hayırlı akşamlar geçmişi yeni okuyup bitirdim nasılsınızzz,birazdan öyle bir geçer zamanki başlayacak,sakın kendinizi çok fazla germeyin deli Aliyi izlerken:)
bugün güya evimi temizleyecektim,süpürgeyi taktım vilayı çıkardım ortalığa,ama birden enerjim boşalıverdi temizlikten vazgeçtim,öyle kaldı ortada makina,sanırım artık hiç bir şey yapamayacak hale geliyorum,ufacık bişey yapsam yoruluyorum,ki ben atom karıncayımdır ama artık beden yeter dinlenme zamanların geldi diyor bana
benim son 1 aydır el parmaklarımın diplerinde ağrı oluyor,bir kaç gündürde sol el bilediğimde ağrı var,eşimin ayağı burkuk benim her yer ağrıyor karı koca yarım insan olduk çıktık valla:)
birde hamile kaldığımdan beri kendimi bir saldım pir saldım,o bakımlı mapuci gitti koca göbekli bakımsız kaşı gözü kıllı biri çıktı ortaya,saçlarımı bile doğru düzgün tarayamaz oldum,birde uzadılar kalçama kadar,gerçi fıtrat olarak çok uzundur saçlarım kalça altına kadar iniyor yaklaşık 1 metre ciddiyim:) yine hemencecik uzadılar düşünüyorum kesip hafiflesemmi? zaten sıkıntı basıyor doğum yaklaşıyor falan,sonra vazgeçiyorum kısa saça alışık değilim kıyamıyorumda hem gür hem düz siyah falan,ayy amma övündüm:) akıl verin bana bu konuda yaa kesimmi şu halatııı?biran önce silkelenip toparlanmam lazım