2011 Şubat Anneleri

kızlar biraz önce hastaneye gittim.sabhtan beri sancım var.nst ye bagladı bişey yok dedi.acaba bu agrı miyomdanmı bilmiyorum.hiç bakmadan gönderdi dr. yarın tekrar gideceğim.ordayken çok üzüldüm birinin bebeği ölmüş kordon dolanması.kadının biride bagırıyordu.doguruyordu.galiba...
psikolojim bozuldu akşama kaşma

bende bır cıcekcıyle mı anlassam dıye dusundum ama cıcekodada saglıklı degıl zaten oyuzden evden bısıler yapmak daha mantıklı geldı ben acıbadem maslakta yapıcam orda ızın verıyorlar sanırım cunku dogum odalarını gormeye gıttıgmde butun odalar susluydu cok guzeldıler bıde sey mevzu var kızlar dogum fotografcısı gıbı bırsey cagıran olucakmı ?:31:

ben geçenlerde bir fotoğrafçıya girip siz doğum fotoğrafçılığı yapıyormusunuz dedim adam garip garip baktı suratıma ve abla makina verelim siz kendiniz çekin dedi adam doğum anını fotoğraflıyacağını zannetti komedi yhaaa makina verecekmiş bizeeee kendmimiz çekecekmişiz:60::60::60::60::60:

gunaydın kızlar bızde dun oglumun sepet ısını hallettık halası satenlerle tullerle cok guzel bır sepet yaptı ogluma gelınlık gıbı bısey onun ıcınde damat gıbı uyuycak ıns oglum :64:
sonrası ıcınde park yatak alıcaz sanırım maalesef ev sahıbı olmamaktan en cok sımdı nefret edıyorum gonlune gore bır oda bıle hazırlayamıyorsun cunku ev alıcagın zaman uyup uymayacagını bılmıyorsun:43:

sepetini güzel günlerde kullan canım.

kızlar merhaba
dün kontrolüm vardı.Biraz moralim bozuk. Bebeğimin gelişimi iyi fakat erken doğum olabilir dedi doktor. serviks uzunluğu olması gerekenden biraz kısa dedi doktor. idrarda enfeksiyon çıktı ve akşam tekrar kültür verdim. Serviks uzunluğunu vajinal ultrasonla ölçtü. 32. haftada 30 mm olması gereken değer bende 24 mm çıktı. Umarım yanlış ölçmüştür. en azından 3 hafta daha idare etmem gerek.Dua edin lütfen.Bebeğimin kilosu 1900 gr. Boyuda 41 cm.

inşallah erken doğum olmaz vakitlice gelir yavrun.

ayyyyyyyy Allahımmmmmm bana dayanma gücü verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
patronun kardeşi illallah getirtiyoo.tam meraklı melehatt her şeyi soruyooo. kim aradı- ne dedi -nerdeymiş-yanında konuşulan şeyi sonradan yine bana soruyo nereye gidiyolarmış kimle gidiyomuşşşşşşşş.ay allahım ya şimdi onun gırtlağını sıkıcam yada kendiminkiniii

çok zorda kalırsan onunkini sıııık:27: sen bize lazımsın yaseseeem

kızlar selam.artık doğum iznindeyim.çok mutluyum yaa.burda kar yağmaya başladı bu hafta ayrılışım tam denk geldi.dün dr. gittik.bebişimiz gayet iyi maşalah.1794 gr olmuş.3 haftada 3 kilo alınca kontrollü ol dedi.çıkarken arkamdan seslendi dr. fiziğin güzel kilona dikkat et dedi.çok mutlu oldum.eşim dozer oldun diye takılmalarından sonra dr söyledikleri moral oldu.
kızımızın odası hazır sayılıır.perdesi eksik bide mutluluğun resimi diye 1000parçalık bir puzzle yapmıştık onu çerçeveletip asacaz.yarından itibaren kıyafetleri yıkayacam.heyecanlıyım.artık 2 haftada bir gideceğiz dr.

geçmişi okuyamıyorum tek tek.ara ara bakıyorum.

herkese kolay gelsin.byeee:49:

izindeyim deyince özendim şimdi, tadını çıkar canım bebeğine de maşallah:nazar:

merhaba kızlar bende kar yağdı buz var diye 10 gün rpor aldım evdeyiim yatıyorum iyi oldu artık çalışmak zor geiyo belki doğum iznime ayrılabilirim

iyi dinlenmeler canım, erken ayrılmak iyi de doğumdan sonra ne yapmayı düşünüyosun canım? bizim izinler haziranda okulu kapatmaya yetmeyecek malesef:((((((

ben dün egemen imi gördüm kızlar 1.708 gr olmuş oğlum süper bi duygu :):49:

maşallahh delikanlıya:nazar:

kızlar nasılsınız ne var ne yok ben bütün cicilerimizi yıkadım hepsini ütüledim herşeyimiz hazır doğum çantamız bile allahım vakitli doğurmayı nasip etsin

ellerine sağlık hamarat anne

slm kızlar ben geldim.
aslında 1 gibi gelmiştim ne güzel bütün geçmişi okudum yazdım cevapla tuşuna bastım site gitti çıldırdım valla.uykusuzluktanda ölüyodum kalktım yattım şimdi kalktım valla :)
ayy bu sefer drdan bişi anlamadım valla.ultrasonla baktı kalp atışı iyi suyu normal falan dedi.kilo dedim 10 gün oldu daha anlam ifade etmez 14 gün geçmeli en az dedi iyi madem dedim bende.nstye bağladı yine sancı yoktu.bundan sonra haftada 1 kontroller.ama haftaya babamızın işinden dolayı çrş gitcez.o zaman kilosunu sööler heralde ayy bi ölçse elinemi yapışcaktı.bide idrar kültürü verdim 1 hafta sonra çıkıyomuş onunda sonuçları.bekliycez bakalım.ama ben ne ümitlerle gitmiştim kızımın kilosunu öğrencektim.bende 7 kiloyu tamamlamışım.

hadi gözün aydın canım normal demiş herşeye, anlamadım diye üzülme haftaya gene görüş var nasılsa;)))

arkadaslar primanın bebek bezini alıcamda kac kılo olanını aldınız yenıdogan 1 hafta icınde yavas yavas dogum cantamı hazırlamaya baslıcam ne olur ne olmaz hazır bulunsuz

ben 1 tane 1 numara yeni doğan aldım prima pemium care, başka da alıp depolamam. doğumdan sonra alınır her markette var nasılsa

selam kızlar..geçmişi oku oku bitiremedim..yarım saat sonra arkadaşlara gitcem..o nedenle hemen yazıp çıkayım:))))
nasılsınız bakalım..biz iiyiz çok şükür. dr kontrolü ii geçti..özlemişim meleğimi...
kızlar bu aralar rüyamda hep kızımı görüyorum..bazen doğduktan sonra bazende karnımdayken görüyorum..gece karnımdan ayağını tutup sevdim..çok güzel bir duyguydu:)))
bebeğim henüz dönmemiş..dr 37. haftaya kadar dönmezse sezeryan olur dedi..zaten hep rüyamda sezeryan olduğumu görüyorum..hayırdır inşallah:.)))
hepinizi öpüyorum..benim çıkmam lazım..
ii akşamlar...

bebek sağlıklı olsun da normalmiş sezeryanmış hiç dert değil canım, ne güzel şimdiden rüyalarımızı süslüyorlar doğunca kimbilir ne olacak acaba?

Kızlarrrrrrr nikahmalzemeleri.com dan siparişlerim geldiiiiii
kapı süsüme bayıldım özellikle 10 tl sadece :62:
bebek şeker sepetimiz
mevlüt külahlarımız(30 adet)
ve birde
lohusa tacımı seyirlerinize sunarımmmmmm:21:

Eki Görüntüle 114592 Eki Görüntüle 114593 Eki Görüntüle 114594 Eki Görüntüle 114595

güle güle kullan Fatmacım, kapı süsün çok hoşmuş özellikle

selam kızlar, geçmişi ancak okuyabildim. yemek arası dinlenme molası derken bilgisayar başında kalamıyorum artık pek.
sabah sağ bacağımda felaket bir krampla uyandım, masaj falan yaptım ama pek kar etmedi bütün gün tutuk dolandım sakat gibi seke seke yürüyorum hala.
bugün hediye işimi de hallettim, yarın göndericem umarım yollayacağım arkadaşım da beğenir. bu arada kendi oğluşuma da ilk yeni yıl hediyesini aldım gelecek yıl kucağımızda olacaklar hala inanamıyorum:emir_bebek:

Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?

Ben hiç iyi degilim. Dün gece saat 4.30'da birden uyandım ve kustum. Arkasından ishal başladı. Sabaha kadar uyuyamadım. Okulda da ruh gibi dolandım durdum. Çıkışta hastaneye gittik. Üşütmüşüm.
İlaç da alamıyorum. Çok fenayım. Her tarafım agrıyor :(

Bebiş de iyice büyüdü gögüs kafesim sıkışıyor nefes alamıyorum. Hayırlısıyla bir kurtulsaydık :(

Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?

Ben hiç iyi degilim. Dün gece saat 4.30'da birden uyandım ve kustum. Arkasından ishal başladı. Sabaha kadar uyuyamadım. Okulda da ruh gibi dolandım durdum. Çıkışta hastaneye gittik. Üşütmüşüm.
İlaç da alamıyorum. Çok fenayım. Her tarafım agrıyor :(

Bebiş de iyice büyüdü gögüs kafesim sıkışıyor nefes alamıyorum. Hayırlısıyla bir kurtulsaydık :(

çok geçmiş olsun canım, hasta hasta okula gitmek çok zor olmuştur. azcık daha sabır, aşağı yukarı 1 ay kaldı di mi senin doğumuna?

çok geçmiş olsun canım, hasta hasta okula gitmek çok zor olmuştur. azcık daha sabır, aşağı yukarı 1 ay kaldı di mi senin doğumuna?

Teşekkür ederim canım. Sana da geçmiş olsun. O krampları uyandıktan hemen sonra yaklaşık 1 aydır yaşıyorum ben :(

Doguma 5 hafta var tam olarak. 12 Ocakta da dogum iznine ayrılacagım.

Teşekkür ederim canım. Sana da geçmiş olsun. O krampları uyandıktan hemen sonra yaklaşık 1 aydır yaşıyorum ben :(

Doguma 5 hafta var tam olarak. 12 Ocakta da dogum iznine ayrılacagım.

5 haftacık ya, birşey kalmamış. zaten izine ayrılıp doğum yapacaksın herhalde evde keyif yapmaya pek vakit olmayacak canım

melocum sen hazır sıcak çikolata sahlep falan içiyormusun? şeker atmıyorum ama içinde zaten var ya hazırların, şekeri çok yükseltir mi?
(bu arada kolay bulunan her markette olan şeyler olduğu için yazdım kızlar kusura bakmayın umarım kimsenin canı çekmez:17::17::17:)

kızlar biraz önce hastaneye gittim.sabhtan beri sancım var.nst ye bagladı bişey yok dedi.acaba bu agrı miyomdanmı bilmiyorum.hiç bakmadan gönderdi dr. yarın tekrar gideceğim.ordayken çok üzüldüm birinin bebeği ölmüş kordon dolanması.kadının biride bagırıyordu.doguruyordu.galiba...
psikolojim bozuldu akşama kaşma
canım geçmiş olsun git mutlaka yarın kendi doktoruna kaçıncı hafta ki senin?
ayyy kendimi düşünemiyorum orda :14:

iyi akşamlar kızlar

sudenur canım geçmiş olsun aman ihmal etme...

evridiki geçmiş olsun...

fns93 canım hepsi de cok güzeller hemde uygunmuşta ...

too__be derrya fns93 mavi3 benanber MKT yasminkamu nur_45

Selam kizlarr

Yarin bizim 33. haftamiz bitiyooo:64:

Sudenur cnm gecmis olsun ultrasonda bakmadi mi:44:

Son düzenleme:
too__be derrya mavi3 benanber MKT yasminkamu nur_45

Selam kizlarr

Yarin bizim 33. haftamiz bitiyooo:64:

Sudenur cnm gecmis olsun ultrasonda bakmadi mi:44:

selam canım demek 34 e giriyorsun artık hadi hayırlısı...

yengeni de merak ettim yazdım ama görmedin galiba...

hepimiz inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz sen öndesin bakalım...

buarada fns93 siparişlerin çok güzel süsün harika tacın da pek bi kokoş :12:
ii günlerde kullan canım

slm canım nasılsın?
herkes seni soruyodu yengen doğum yaptı mı die

selam canım demek 34 e giriyorsun artık hadi hayırlısı...

yengeni de merak ettim yazdım ama görmedin galiba...

hepimiz inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz sen öndesin bakalım...

Ay canlarim kusura bakmayin görmedim:17:

Ben iyiyim.. Makyaj topigime makyaj yapip ekliyecegim kizlar bakabilirsiniz az sonra..:12:

Malesef yengem daha dogurmadi hevesim kursagimda kaldi:1:

Dun iste dr nstye bagladi sanci cikti ama acilma henuz yokmus. Heran acilma olabilir dedi.

Birde dun agri kesici ile uyku hapi verdi dr salagi:4:

Yengemde agri kesiciyi icince sancisi gitti, uyku hapini icirmedik

Iste böyle bekliyoruz bakalim:74:

Back
X