2011 Şubat Anneleri

slm kızlar bende dün doktora gittim kızım maşallah 2289 gr olmuş şubat annesi olarak geldim ama bebeğimi 20 ocakta alcakmış doktorum::3:az kaldı şükürler olsun çok sabırsızlanıyorum hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsak inş.:emir_bebek:

cnm maaşallah kızına nasılda büyümüş bende 2kilolu olduğu zamanları görmek istiyorum hayırlısyla zaman geçse ne güzel senin doğumada azcık varrrrr inş sağlıkla kucaklayalım hepimiz inşş

büyümüştür tabiki artık ultrason ekranına bile sığmıyolar ilk başlarda bütünce suyuyla felan görüyoduk şimdi şurası yüzü burası karnı bacağı die tek tek gösterio doktor öle hızlı büyüyolarki 9 ayda bi insan dünyaya gelio Rabbim öle büyükkii çok enteresan...

ii geceler kızlarr ben geldim,nasılsınız bakalım,geçmişi okumadan geldim,valla 2 gündür bilgisayarım kafayı yedi doğru düzgün giremedim hiç,neler neler konuşuldu acaba,meraktan da çatlıycam bu arada
:1: ayyy bu sırt ağrısı beni öldürecek..

inş. nurberracım zaman çabuk geçio ben buzamana nasıl geldim hala hayret etmekteyim dkk sayıyodum resmen 10. yılımda buldum ben kızımı zor günler geçirdim bide bakmışım 8. ay bitio çok şükür...inş. kucağımızada alıcaz Allahın izniyle..

büyümüştür tabiki artık ultrason ekranına bile sığmıyolar ilk başlarda bütünce suyuyla felan görüyoduk şimdi şurası yüzü burası karnı bacağı die tek tek gösterio doktor öle hızlı büyüyolarki 9 ayda bi insan dünyaya gelio Rabbim öle büyükkii çok enteresan...

evt cnm Rabbimin çok büyük bi mucizesi onlar
buarada sezeryan olcağın için 38.haftaada laıyolar değilmi senmi sezeryan istedin cnm sağlıkla gelsinlerde bende normalden korkuyorum açıkçasıı ne zaman konuşuluyo bu doğum şekli acaba

lm kızlar ben geldim osmancığı izledim bol bol sinir odum geldim :)
ayy o kadar uyudum bugün ama nasıl uykum var yine anlmadım ben bugün bana noıluyo.kızlar valla haftalar uçup gidiyo her ne kadar geçmiyo desek de ben hep eşime şu 30 lu haftaları bi görsek rahatlıycam diyodum bakın 34.haftaya gircem 3 gün sonra ayy çok hoş :)

ya kızlar herşey gözümde öyle büyüyoki evi süpürmek hatta hatta ortalığı toplamak bileee büyüyordaa büyüyorrr...benmi tembelleştimm içimmi geçti anlamadımm..ev aldı başını gidiyo zatenn pööffff

idrarda iltihap çıkmıştı acaba o mu agrı yapıyor.ultrasonda bakmadı canım.yarın gelin bakayım dedi başından savdı adam ya.saat geç oldu ya evine gidecek
birde miyom çıkmıştı ama bilmiyorum

ya kızlar herşey gözümde öyle büyüyoki evi süpürmek hatta hatta ortalığı toplamak bileee büyüyordaa büyüyorrr...benmi tembelleştimm içimmi geçti anlamadımm..ev aldı başını gidiyo zatenn pööffff

ayy sorma canım yaa benimde ööle evde oturmak yaramdı sanırım bize.valla çalışırken daha hamarattım:)şimdi yatağımı toplamadığım gün oluyo.hoş dr ev işi bile çok yapma diyo ya eşimin yanında o da yapınca kızıyo benim tembelliğim biraz da ondan ama bebişler gelince hem onlar hem ev işi yorcak bizi :) alışınca tembelliğe

evt cnm Rabbimin çok büyük bi mucizesi onlar
buarada sezeryan olcağın için 38.haftaada laıyolar değilmi senmi sezeryan istedin cnm sağlıkla gelsinlerde bende normalden korkuyorum açıkçasıı ne zaman konuşuluyo bu doğum şekli acaba

cnm bnm tüp bebek ve riskli bi gebelik ilk tüp bebek 17. haftada erken doğum oldu bunda 16. haftada serklaj yapıldı yani dikişlerim var bebeği riske atmamak için sezeryan olacak 38. haftada bide o dikişleri almak içinde 2. bi işlem olmucak tek anestezide iki işlem olcak yani.bende normal olmasını çok isterdim ama hayırlısı bakalım cnm...

ayy o kadar uyudum bugün ama nasıl uykum var yine anlmadım ben bugün bana noıluyo.kızlar valla haftalar uçup gidiyo her ne kadar geçmiyo desek de ben hep eşime şu 30 lu haftaları bi görsek rahatlıycam diyodum bakın 34.haftaya gircem 3 gün sonra ayy çok hoş :)

aynen cnm ben de bi yandan diziyi izlemeden edemiyorum,bi yandan da sinir küpü oluyorum,öyle adamları boğmak lazım,söylemediğim şey kalmıyo izlerken:1: bence de çok çabuk geçiyo yaa,3 gün sonra 31 bitecek benim de...kızım nasıl hareketleniyo yaa bu saatlerde...gecenin bi vakti noluyosa:))

ayy sorma canım yaa benimde ööle evde oturmak yaramdı sanırım bize.valla çalışırken daha hamarattım:)şimdi yatağımı toplamadığım gün oluyo.hoş dr ev işi bile çok yapma diyo ya eşimin yanında o da yapınca kızıyo benim tembelliğim biraz da ondan ama bebişler gelince hem onlar hem ev işi yorcak bizi :) alışınca tembelliğe

ben yatağımı toplamıyorum zaten :17: şimdi bebeğin yatağını koymak için yatağı duvara yapıştırdık uzanamıyorumm üstüne çıkmam lazımm bide hamile destek yastığıyla yatıyorum ya onu almam lazım e oda azııcık ağır.yorganlarıda ikiledik biz eşimle üstün açılıyo genişledim yaa :37: eşimde kızdı hergün ne uğraşıyosun diyee.zaten gün içinde bi kaç kez girip yatıyorum yastıkla valla duruyo öylee napiimmm

hoşgeldn gözdee
bnmde aksine hiç uykum yok ama yatsam ii olur yinede
yaa bende aynen öle diyorum 30ları bi görsem die:) demekki 30lar çabuk geçiyo gerçi 30.haftamızdayız ama sayı olarak 30lu ifadeleri görmek daha bi hoş az kaldı inşş hele sizin çok az cnm ya sağlıkla gelsin hepsii

aynen cnm ben de bi yandan diziyi izlemeden edemiyorum,bi yandan da sinir küpü oluyorum,öyle adamları boğmak lazım,söylemediğim şey kalmıyo izlerken:1: bence de çok çabuk geçiyo yaa,3 gün sonra 31 bitecek benim de...kızım nasıl hareketleniyo yaa bu saatlerde...gecenin bi vakti noluyosa:))

bizim bu yaramzlar hep gece çoşuyo demkki ya bnm oğluşta öle teyzesiii:)
ay bizde inşallah 4 gün sonra 31.haftamıza giriyoruzz süper yaa

ayy valla bi elime geçirsem parçalıycam ikisinide hel o amcayla karısı onlar ayrı bi gıcık zaten

ben yatağımı toplamıyorum zaten :17: şimdi bebeğin yatağını koymak için yatağı duvara yapıştırdık uzanamıyorumm üstüne çıkmam lazımm bide hamile destek yastığıyla yatıyorum ya onu almam lazım e oda azııcık ağır.yorganlarıda ikiledik biz eşimle üstün açılıyo genişledim yaa :37: eşimde kızdı hergün ne uğraşıyosun diyee.zaten gün içinde bi kaç kez girip yatıyorum yastıkla valla duruyo öylee napiimmm

ayy valla bende ööle canım alt tarafı bi battaniyeyi çekivericem üstüne ama ona bile üşeniyorum bazen:)

hoşgeldn gözdee
bnmde aksine hiç uykum yok ama yatsam ii olur yinede
yaa bende aynen öle diyorum 30ları bi görsem die:) demekki 30lar çabuk geçiyo gerçi 30.haftamızdayız ama sayı olarak 30lu ifadeleri görmek daha bi hoş az kaldı inşş hele sizin çok az cnm ya sağlıkla gelsin hepsii

yaklaştıkça aslında geçmiyo gibi geliyo ama geçiyomuş yaa bide kontroller sıklaştı ya benim ondan sanırım saya saya bitiriyorum :)

Back
X