2011 Şubat Bebeklerinin Kilo-Boy Takip Çizelgesi

3 Aylıkken ebemiz tarttı kızımı 6200 olmuş. Daha önceki kilosuna göre çok az almış dedi. 5850 idi daha önce 350 gr almış.
Çevreye ilgisi arttığı için normal dedi ama ben paranoyak oldum durmadan kilosuna bakıyorum.Çok hareketli ayaklarıyla tepinip duruyor ben kilo aldırayım diye uğraşırken bizimki jimnastik yapıp veriyor. Uykusundayken emziriyorum olmadı gece sağdığım sütleri gündüz biberonla veriyorum şimdiden şaklabanlık yapmaya başladık. Biberonla verirken içecek ama kafası sağa sola çevirmektren boğazına kaçırıyor hala gözleri fıldır fıldır.

4aylıkken kaç olacak bakalım merakla bekliyorum. Kızlar siz hiç yazmıyorsunuz artık eskiden daha çok geliyordunuz face oldu olalı buraya da uğrayan azaldı :2:

Biz birazcık geriden geliyoruz.
Bugün oğlum 102 günlük 5700 kg,61 cm boy.Sağlıklı olsunda napalım artık.

3 ay 3 haftalığız geçen sağlık ocağına gitmişken tartılalım dedik 7500 gr çıktık :) 20sinde kontrolümüz var bakalım 4 aylık kilomuzu o zaman görücez

gözdecimmaşallahhhhhh maşallahhh umayımızaaa

Maşallah metehana ek gıdaya başladınız mı canım

teşekkür ederiz teyzesi

hayır planlı bir ek gıda programımız yok 3-4 günde bir bir kaç kaşık meyve püresi veriyorum okadar 2 kere verdim şimdiye kadar.bakalım pazartesi kontolümüz var ne dicek doktor amcamız

bizde en son 5 aylıkken 7500 kilo 66 cm.Tabi benim oğluşum bir ay önce doğdu. Son iki aydır kilo alımı az bu ay sadece 300 gr almış.

bizde en son 5 aylıkken 7500 kilo 66 cm.Tabi benim oğluşum bir ay önce doğdu. Son iki aydır kilo alımı az bu ay sadece 300 gr almış.

ay canım senin bebişte benimki gibi aceleciymiş..zamane bebkleri sanırım biraz yaramaz oluyolar vede çok akıllı.allah bağışlasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…