2011 Şubat Bebeklerinin Kilo-Boy Takip Çizelgesi

efsa34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2010
135
2
46
İstanbul
kontrollerimizden sonra hamilelik haftamızı ve bebişlerimizin ağarlıklarını paylaşalım hanımlar....

açılışı yapıyorum...23+5 haftalık kontrolümde kızım 586 gr...sanırım biraz nazlı olucak çok yavaş büyüyo....

2 gün önce kontrolümüz vardı.23+6 haftalık ve 834 gr.acaba yanlış ölçüm mü yaptı yoksa bi problemmi var ya?haftasına göre çok.dr gayet iyi dedi ama içimde şüphe var yani.

valla benim bebişte ağır büyüyenlerden dün ayrıntılıya girdik 725 gr 32 cm çıktı anasına çekmemiş anlaşılan

24+3 te gıttım kontrole 31 cm 682 gr cıktı.dr cok ıyı haftasıyla uyumlu dedı.ınternetten hafta hafta gebelıge baktım 25. hafta ıcınde 660 gr olur yazıyor.normal yanı.

19+6da oğlum 25cm 400 grdı salı günü kontrolümüz var bakalım bnm minik bebeğim nekadar oldu inş almıştır güzel güzel kilosunu :)

2 gün önce kontrolümüz vardı.23+6 haftalık ve 834 gr.acaba yanlış ölçüm mü yaptı yoksa bi problemmi var ya?haftasına göre çok.dr gayet iyi dedi ama içimde şüphe var yani.

üzülme canım sorun seninkinde değil benimkinde...hiç büyümüyo ne olucak böyle bilmiyorum...

kızlar kızım hepinizin bebişlerinden küçük...bana bi yol gösterin...nasıl büyücek bu çocuk...bi de erken doğarsa ne olucak halimiz...çok kafama takılıyo....:26:

en son 23+6da gitmistim doktora 30 cm ve 640 grmdi yavrusummm, hmm sizinkilere bakinca azcik zayif kacmis bebisim, haftaya kontrolümüz var bakalim neler degismis ozamana kadar

efsacım sıkıntı ypam canım yaa sen yemen gereken herşeyi yiyomuşsun ne güzel bebişinede yarar inşş 30.haftadan sonra dahada bi artıcak kiloları allahın ziniylee bende çok merak ediyorum kaç olduk die 4 hafta olcak oğluşumu görmyeli salı günü gidebilcez inşş doktora allahım hepsine sağlık versin zaamnında gelsinler inşş

bence bu ölçümlereçok takmamak lazım bazı doktorlar abartarak ölçüm yapıyo sonra doğumda aile 3 buçuk kilo bebek beklerken alıyo kucaklarına 2800 bebek. tam tersi de olabiliyo o yüzden fazla küçük ya dairi diye takılmamak lazım milimetrik hesap bunlar

canım ya bunu kafana takma mühim olan haftasıyla uyumlu gitmesi sonrasındada sağlıkla kavuşabilmemiz haftasında gidiyorsa sorun yok demektir rahat ol bırak formlarını korusunlar

ben oğluma hamileyken dr dioduki oooo çiçek hanım tosun geliyo tosunnn oğlum bi doğdu 3.090 hastaneden 2.850 çıktım tabiibiz tosun beklerken çırpı oğluşla çıkmıştık ama ben onu iyi besledim evde

güzelim benim sıkıntı yapmamın nedeni bebeğimde böbrek büyümesi varmış.1cm altında,doğuma kadar takip ederiz.genelde normale dönüyor dedi dr.canım sıkıldı.kilosuda yüksek çıkınca int karşılaştrıyorum.

24+2 deyiz ve minik oğlum 720 gr.

boyunu sormadım oda bişi söylemedi önceden sorduğumda net bir şey söyleyemeyiz artık büyüdüğü için ölçümler sağlıklı olmuyyor demişti ondan sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…