• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

BenDerin

Allah'ım şükürler olsun. Eski nick DERİNNN
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
1.968
53
688
42
Merhaba ilk tüp bebek tedavim bu buradan sohbet edelim canlarım. dün ilk muayenemi oldum.

eşimde sperm düşüklüğü var. benim ise bütün herşey normal çok şükür. :71:

Tüm bu yolda tedaviye başlayanların Rabbim yüzlerini göldürsün. Hepimize mucizelerimizi biran önce göndersin inş.

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49: hepimiz inş. yakında teker teker böyle oluruzz.

Son düzenleme:
Merhaba ilk tüp bebek tedavim bu buradan sohbet edelim canlarım. dün ilk muayenemi oldum.

Tüm bu yolda tedaviye başlayanların Rabbim yüzlerini göldürsün. Hepimize mucizelerimizi biran önce göndersin inş.

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49: hepimiz inş. yakında teker teker böyle oluruzz.

canım topikin hayırlı olsun inşallah şans getirir

İnşallah bebeğim şansa gerçekten ihtiyacımız var Önce Rabbim sonra gitmmiğimiz merkez sayelerinde bizde bebişlerimize kavuşalım inş.

mrb arkadaşlar bende subat sonu ikinciyi deniycem inşallah bu kez olacak umarım hepimiz mutlu sonla bitiririz bu serüveni şimdiden kolay gelsin hepimize

Hoşgeldin medyacığım inşallah bu sefer şans seninle olacak tatlım.
ben çok heyecanlıyım.

mrb arkadaşlar bende subat sonu ikinciyi deniycem inşallah bu kez olacak umarım hepimiz mutlu sonla bitiririz bu serüveni şimdiden kolay gelsin hepimize

bende şubat sonu mart başı gibi başlayacağım hemen hemen aynı zaman canım inşallah emeklerinin karşılığı boş çıkmaz canım

inşallah Halevciğim emeklerimiz boşuna çıkmaz. Rabbim bu yoldaki tüm kullarına yardımcı olsun inş. :75:

merhaba kızlar, bende bu ayın sonu gibi adet olunca tedaviye başlıyorum Allah kısmet ederse. bu topic uğur getirir inşallah bize. bol şanslar..

İnş. kızlar hepimize şans getirir. İnancımızı umutlarımızı kaybetmeyelim.

Merhaba arkadaşlar,
Ben de ha bugün ha yarın derken galiba nihayet Şubat sonu başlıyorum 2. denememe.. (yeni aksilikler çıkmazsa tabi..)
İnşallah en geç Aralıkta hepimiz minik mucizelerimize kavuşuruz..

mrb arkadaşlar bende kısmet olursa şubat sonu mart başı başlıyorum 2. denemem olucak..sizin ilkmi 2.mi..ALLAH yardımcımız olsun inşallah.

hayırlı olsun.sende her şey normalse merak etme .rabbim inşallah ilk denemende sana gül kokulu bir yavru verir.ben de bugün doktora gittim.ben de 15 gün sonra başlayacağım inşallah.:emir_bebek:

merhaba kızlar, bende bu ayın sonu gibi adet olunca tedaviye başlıyorum Allah kısmet ederse. bu topic uğur getirir inşallah bize. bol şanslar..

hayırlı olsun canım inşallah beeğine kavuşursun

Merhaba arkadaşlar,
Ben de ha bugün ha yarın derken galiba nihayet Şubat sonu başlıyorum 2. denememe.. (yeni aksilikler çıkmazsa tabi..)
İnşallah en geç Aralıkta hepimiz minik mucizelerimize kavuşuruz..

inşallah Ayşecim aksilik çıkmazda bian önce tedavine başlarsın canım

mrb arkadaşlar bende kısmet olursa şubat sonu mart başı başlıyorum 2. denemem olucak..sizin ilkmi 2.mi..ALLAH yardımcımız olsun inşallah.

canım hemen hemen aynı zamanda başlıyoruz sanıım benim 2. denemem olucak ama dondurulmuşlarımla olacak Allahım izin verirse inşallah

merhaba ben de 15 gün sonra başlayacağım inşallah.benim 5.denemem.rabbim yardımcımız olsun inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun canım inşallah bu 5. denemen son olur canım ve bebeğine kavuşursun inşallah

Selam arkadaşlar ben de ilk muayene mi 19 şubatta olucam yani mart bşı gibi başlarız inşallah o zamana kadar meleğim sürpriz yapıp merhaba der de gerek kalmaz
ama şimdilik yolumuz bu pco liyim maalesef aşılama ile bir gebelik yaşadım ama sonu hüsran sağlık olsun rabbim bu uğurda emek verenlerin emeklerini boşa çıkarmasın hepinize hayır ve uğur getirsin

Canlarım inşallah yavrularımıza hepbirlikte kavuşuruz
kan tahlilleri istemişti tüp bebek merkezi onları yaptırdım hepsini kolum çok ağrıyor. Nolursun bebeğim anneni fazla bekletme diye dua ediyorum. inşallah dinler beni.

benim ilk denemem hiç bilgim yok bu siteden arkadaşlarım yardımcı oluyor sağolsunlar çok destek oldular. özellikle haleve çok teşekkür ediyorum canım benim. :71:

Canlarım inşallah yavrularımıza hepbirlikte kavuşuruz
kan tahlilleri istemişti tüp bebek merkezi onları yaptırdım hepsini kolum çok ağrıyor. Nolursun bebeğim anneni fazla bekletme diye dua ediyorum. inşallah dinler beni.

benim ilk denemem hiç bilgim yok bu siteden arkadaşlarım yardımcı oluyor sağolsunlar çok destek oldular. özellikle haleve çok teşekkür ediyorum canım benim. :71:

ne demek canım önemli olan herşeyi halledip bian önce tedavine başlaman ve meleğine kavuşman :70:

merhaba ben de 15 gün sonra başlayacağım inşallah.benim 5.denemem.rabbim yardımcımız olsun inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende hasta olunca iğnelere başlıyıcam belki aynı günlere denk geliriz canım..
yüreğinde evlat hasretiyle yaşayanlara dua etmeden kendime hiç etmedim önce sizler için istedim rabbimden hayırlı sağlıklı evlat sonrada kendim için..
kuran hocamız birbirinize dua edin dedi birbirimizin dualarına çok ihtiyacımız var arkadaşlar..
ALLAH emaklerimizi boşa çıkarmasın kucaklarımızı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah..

hayırlı olsun canım inşallah beeğine kavuşursun

inşallah Ayşecim aksilik çıkmazda bian önce tedavine başlarsın canım

canım hemen hemen aynı zamanda başlıyoruz sanıım benim 2. denemem olucak ama dondurulmuşlarımla olacak Allahım izin verirse inşallah

hayırlı olsun canım inşallah bu 5. denemen son olur canım ve bebeğine kavuşursun inşallah

seninde tadevin hayırlı olsun canım benimde 2. denemem ilk bebeğimi 2 aylıkken kaybettim gelişimini durdurdu karnımda inşallah bu defa meleklerimize kavuşuruz..

canım 5. denemenin hepsimi negatifle sonuçlandı..
aşılamada varmı yoksa hepsi tüp bebekmi..
ALLAHım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimiz hemileyiz diye yazarız bu topiğe inaşallah..

Back
X