• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

Merhaba Arkadaslar, hepinizin tedavisi simdiden hayirli olsun, bende subat adeteimle basliycam ins. Gecen ay 17 sinde olmustuk bakalimmm bu ay beklemedeyiz, benim'de dorduncu denemem olcak dondurlmuslar'la tedavim yanii daha az stressiz, ignesiz LOL Yurtdisinda yasiyorum , BUTUN YARISMACI ARKADASLARA BASARILAR....

canım 5. denemenin hepsimi negatifle sonuçlandı..
aşılamada varmı yoksa hepsi tüp bebekmi..
ALLAHım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimiz hemileyiz diye yazarız bu topiğe inaşallah..

Rabbim ins, bu sefere gonlune gore verir arkadasim, cok maddi manevi mesaketli bir yol rabbim bu sefer yuzunu guldurur ins. Benimde 4 deneme olcak arkadasim... allah hepimizin yardimcisi olsun

Rabbim ins, bu sefere gonlune gore verir arkadasim, cok maddi manevi mesaketli bir yol rabbim bu sefer yuzunu guldurur ins. Benimde 4 deneme olcak arkadasim... allah hepimizin yardimcisi olsun

amminn inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz hayırlısıyla..
evet yolumuz meşakatli maddi olarak giden geliyoda manevi olarak daha geç kapanıyo boşluklar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun sennde son olur inşallah kavuşursun yavruna..
:emir_bebek::emir_bebek::49:

bende hasta olunca iğnelere başlıyıcam belki aynı günlere denk geliriz canım..
yüreğinde evlat hasretiyle yaşayanlara dua etmeden kendime hiç etmedim önce sizler için istedim rabbimden hayırlı sağlıklı evlat sonrada kendim için..
kuran hocamız birbirinize dua edin dedi birbirimizin dualarına çok ihtiyacımız var arkadaşlar..
ALLAH emaklerimizi boşa çıkarmasın kucaklarımızı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah..

amin inşallah canım.ben de uzun protokolle 9 Şubatta başlıyrum inşallah.adetim de ayın 18'i gibi inşallah.rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba Arkadaslar, hepinizin tedavisi simdiden hayirli olsun, bende subat adeteimle basliycam ins. Gecen ay 17 sinde olmustuk bakalimmm bu ay beklemedeyiz, benim'de dorduncu denemem olcak dondurlmuslar'la tedavim yanii daha az stressiz, ignesiz LOL Yurtdisinda yasiyorum , BUTUN YARISMACI ARKADASLARA BASARILAR....

aynı zamanda başlıyoruz harhalde.rabbim yaardımcımız olsun inşallah.:emir_bebek::emir_bebek:

canım 5. denemenin hepsimi negatifle sonuçlandı..
aşılamada varmı yoksa hepsi tüp bebekmi..
ALLAHım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimiz hemileyiz diye yazarız bu topiğe inaşallah..

evet ne yazık ki hepsi negatifti.hepsi tüp bebek.ben çok strse giriyorum ya ondan olmuyor ya da şimdiye kadar gittiğimiz merkezler doğru değildi.ya da rabbim bizi biraz daha sınamak istiyor.hayırlısı.inşallah rabbim bu sefer yüzümüzü gülgdürür.:emir_bebek::emir_bebek:

amin inşallah canım.ben de uzun protokolle 9 Şubatta başlıyrum inşallah.adetim de ayın 18'i gibi inşallah.rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tedavin hayırlı olsun canım inşallah bu sefer Rabbim gönlünün muradını nasip eder ve 9 ay boyunca hiç bırakmaz seni inşallah canım

amminn inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz hayırlısıyla..
evet yolumuz meşakatli maddi olarak giden geliyoda manevi olarak daha geç kapanıyo boşluklar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun sennde son olur inşallah kavuşursun yavruna..
:emir_bebek::emir_bebek::49:

AMINNNNN, haklisin canim her negatif sonuctan sonra 1 yil geciyo, yeniden basliyabilmem icin dedin gibi bosluklari kapiyabilmem icin,

Herkese merhaba bu iğne öncesi olan ilaçlar yani doğum kontrol , elevit, corasprin beni mahvediyor miğdem bulanıyor.
bugün 6 gün oldu inş. bu şekilde devam etmez Allah'tan iştah gitti ama gelirmi bilmiyorum akşam yemek yemiyorum artık yiyecek olursamda az yiyorum yani dikkat ediyorum. tedavi öncesi biraz kilo vermeye uğraşıyorum. Allah'ım mucizelerimizi tez gönder yarabbim. :71:

Herkese merhaba bu iğne öncesi olan ilaçlar yani doğum kontrol , elevit, corasprin beni mahvediyor miğdem bulanıyor.
bugün 6 gün oldu inş. bu şekilde devam etmez Allah'tan iştah gitti ama gelirmi bilmiyorum akşam yemek yemiyorum artık yiyecek olursamda az yiyorum yani dikkat ediyorum. tedavi öncesi biraz kilo vermeye uğraşıyorum. Allah'ım mucizelerimizi tez gönder yarabbim. :71:

olsun canım herşeye katlanılıyor yeterki sonu güzel olsun ben tedavi öncesi hiçbir ilaca başlamamıştım tek kullandığım folik plus dı transfer sonrasoda folbiola geçtiydim inşallah tedavin iyi ilerler Allahın izniyle de bebeğin göbüşüne konuverir canım

AMİNNNNNNNN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA CANIM
KISMET BENİMDE 19 ŞUBATTA ÖN MUAYENEM VAR BAKALIM TORBADAN NE ÇIKACAK
BEN ŞİMDİDEN BAŞLADIM KİLO KONTROLÜNE BAZI İLAÇLARDA YEMESEN BİLE KİLO ALIYOSUNN. HEDEFİMİZ MİNİCİK MELEKLERSE KİLOYA DA RAZIYIMMM:emir_bebek:

ay bende uzun protokolle başladım geçen ay 12 sinde adet olmuştum ama bu iğneler geciktirebilirmiş, beklemek çok zorrrr bi de aklımdan çıkmıyo ne olacak ne bitecek diye, stresli değilim hiç bişeyden korkmuyorum(ah bide kendim yapabilsem şu iğneleri kendime) amaaaa olsun hemennnn sonuç olumlu olsunn hepbirlikte inşallah:78:

ay bende uzun protokolle başladım geçen ay 12 sinde adet olmuştum ama bu iğneler geciktirebilirmiş, beklemek çok zorrrr bi de aklımdan çıkmıyo ne olacak ne bitecek diye, stresli değilim hiç bişeyden korkmuyorum(ah bide kendim yapabilsem şu iğneleri kendime) amaaaa olsun hemennnn sonuç olumlu olsunn hepbirlikte inşallah:78:

bende yapamadım hiç kendi iğnelerimi çok şükür ki bu sefer ki tedavim dondurulmuşlarımla olucak o yüzden iğne derdim yok Allahım çabalarının karşılığını boş çıkarmaz inşallah canım bu arada mayada başlamışsın tedaviye eğer Medicana olmasaydı bizde mayada başlayacaktık ama nasip işte canım Maya yı bende beğendim Osman bey güven verici konuşuyor bide macs yöntemi hiçbi yerde yok ya ona güvendik benim eşimde sorun olduğu için bakalım iki dondurulmuşlarlar deneme şansım daha var eğer olmazsa (ki inşallah olur inşallah) bende mayaya gitmeyi düşünüyorum

bende yapamadım hiç kendi iğnelerimi çok şükür ki bu sefer ki tedavim dondurulmuşlarımla olucak o yüzden iğne derdim yok Allahım çabalarının karşılığını boş çıkarmaz inşallah canım bu arada mayada başlamışsın tedaviye eğer Medicana olmasaydı bizde mayada başlayacaktık ama nasip işte canım Maya yı bende beğendim Osman bey güven verici konuşuyor bide macs yöntemi hiçbi yerde yok ya ona güvendik benim eşimde sorun olduğu için bakalım iki dondurulmuşlarlar deneme şansım daha var eğer olmazsa (ki inşallah olur inşallah) bende mayaya gitmeyi düşünüyorum

inşallah olur seninde canım medicana yı da övüyolar ilk önce orasını düşündüm ama dediğin gibi bu macs olayını duyunca oraya gittik spermlerimizde sorun olduğu için. ilk tüp bebek denemem o yüzden heyecanlıyım bakalım allahın dediği olur
istanbuldamısın ankaradamısın sen

ben daha iğnelerime başlayamadım mart ayında başlayacağım ama nasıl olucak bilemiyorum cesaret yok fazla bende inş. yapmayı başarırım.

evet ne yazık ki hepsi negatifti.hepsi tüp bebek.ben çok strse giriyorum ya ondan olmuyor ya da şimdiye kadar gittiğimiz merkezler doğru değildi.ya da rabbim bizi biraz daha sınamak istiyor.hayırlısı.inşallah rabbim bu sefer yüzümüzü gülgdürür.:emir_bebek::emir_bebek:

hakkımızda hayırlısı olsun canım..
hepsini aynı merkezde yaptırmasaydın dr fark ediyor bazıları işi tamamen ticarete dökmüş bizim için çok hasas önemli olan bebek onların gözünde sadece para ALLAHım doğru insanlarla karşılaştırsın hepimizi..
hepimiz 2011 anneleri oluruz inşallah..

inşallah olur seninde canım medicana yı da övüyolar ilk önce orasını düşündüm ama dediğin gibi bu macs olayını duyunca oraya gittik spermlerimizde sorun olduğu için. ilk tüp bebek denemem o yüzden heyecanlıyım bakalım allahın dediği olur
istanbuldamısın ankaradamısın sen

inşallah ilk ve son denemen olur canım Allahım bebeğini ilkinde nasip eder inşallah, ben Ankaradayım canım bide yol parası ekleyemem ki masrafıma dimi:1:

ben daha iğnelerime başlayamadım mart ayında başlayacağım ama nasıl olucak bilemiyorum cesaret yok fazla bende inş. yapmayı başarırım.

merak etme zaman çabuk geçiyor iğnelerini kendin yapamasan bile hemşireye yaptırırsın bende kendim hiç yapamadım içim el vermiyor derime girecek olan iğneyi kendim yapmaya o yüzden hep hemşirelere yaptırdım bende

Halev canım bu iğneler 10 gün günde 2 adetmi vuruluyor

Halev canım bu iğneler 10 gün günde 2 adetmi vuruluyor

yok canım şinçik ilk önce tek başına gonal f iğnesini vuruluyorsun 2 güne bi seni çağırıp yumoşların durumunu gözetliyor ona göre iğnenin dojazını arttırıyor yada aynı dozajda bırakıyor eğer yumoşlarından biri bile istenilen büyüklüğe erişirse gonal f ile birlikte yumoşları baskılamak için cedrotide iğnesini vuruluyorsun 2 güne bir çağırıyor seni hep hepsi aynı büyüklüğe eriştiği gözlenince de çatlatma iğnesini vurulman için sana saat söylüyor o saatte vuruluyorsun daha sonrasında da çatlama iğnesinden 36 saat sonrada yumoşların toplanması için çağrılıyorsun

Back
X