Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok kötü grip olmuşum hiç halim yok canım çıkıyor resmen elevit hapı miğdemi bulandırıyor.
bu işe karar vererek yolu yarılamışsın.. Doğru hastane ve doktor 2. Planda olan adım. Onuda ayarladıktan sonra geriye ilaç kullanımı ve transfer işi kalıyor. Sabretmek lazım.. Allah yardımcımız olsun. Benim ilk deneyimim olacak umarım da son olur.. Adetimin 2. Günü gittik. Bazı kan değerlerime, rahim durumuna bakıldı. Ilaca başladım. Bu cuma tekrar gidicem. Duruma göre ilaç dozu arttırırlacak.. şimdilik benden bu kadar.. Hayırlısı olur inşaallah...merhaba arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum sizin gibi bende tüp bebek yaptırıcam ama biraz korkuyorum 2sene 6aylık evliyim evliliğimde 3ay korundum daha sonra cocuk düşündük eşimin bi sorunu yok ama benim yumurtlama sorunum var doktora gittim 6 ay klomen kullandım bi sonuç alamadım 2 kezde aşılama yapıldı oda bi sonuç vermedi doktorum tüp bebek yapalım dedi bu ay sonu gidicem tekrar siz nasıl bi tedavilerden gectiniz söylerseniz sevinirim hepinize allah sabır versin en cok sabra ihtiyacımız var galiba![]()
hakkımızda hayırlısı olsun canım..
hepsini aynı merkezde yaptırmasaydın dr fark ediyor bazıları işi tamamen ticarete dökmüş bizim için çok hasas önemli olan bebek onların gözünde sadece para ALLAHım doğru insanlarla karşılaştırsın hepimizi..
hepimiz 2011 anneleri oluruz inşallah..
Hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Allah hayırlı zamanlarda hayırlı bie evlat nasip etsin hepimize. Ben de pazartesi başladım tedaviye.. Bakalım.. Nasip..
merhaba arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum sizin gibi bende tüp bebek yaptırıcam ama biraz korkuyorum 2sene 6aylık evliyim evliliğimde 3ay korundum daha sonra cocuk düşündük eşimin bi sorunu yok ama benim yumurtlama sorunum var doktora gittim 6 ay klomen kullandım bi sonuç alamadım 2 kezde aşılama yapıldı oda bi sonuç vermedi doktorum tüp bebek yapalım dedi bu ay sonu gidicem tekrar siz nasıl bi tedavilerden gectiniz söylerseniz sevinirim hepinize allah sabır versin en cok sabra ihtiyacımız var galiba![]()
merhaba kızlar, bende kısmetse mart yada nisan gibi ikinciyi deniycem, allah hepimizin yanında olsun.....
merhaba kızlar bende il yüp bebek tedavime başladım sayılır..benim uzun protokol...ginera doğum kontrol hapı kullanmaya başladım mart sonunda inşalah bebiş koncak:) ama tsh ım 3,6 çıktıbi problem olurmu bilmiorum ilaç başlıcakmış endokrin doktoru
![]()
merhaba arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum sizin gibi bende tüp bebek yaptırıcam ama biraz korkuyorum 2sene 6aylık evliyim evliliğimde 3ay korundum daha sonra cocuk düşündük eşimin bi sorunu yok ama benim yumurtlama sorunum var doktora gittim 6 ay klomen kullandım bi sonuç alamadım 2 kezde aşılama yapıldı oda bi sonuç vermedi doktorum tüp bebek yapalım dedi bu ay sonu gidicem tekrar siz nasıl bi tedavilerden gectiniz söylerseniz sevinirim hepinize allah sabır versin en cok sabra ihtiyacımız var galiba![]()
Hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Allah hayırlı zamanlarda hayırlı bie evlat nasip etsin hepimize. Ben de pazartesi başladım tedaviye.. Bakalım.. Nasip..
evet ne yazık ki öyle.bazıları için her şey para.bugün ilk iğnemi oldum.uzun protokolle başladık.hayırlısı.rabbim yardımcımız olsun inşallah.![]()
mrba arkadaslar bende ayın 15 de alman hastanesınde baslıyorum tedavıme 4. olucak bu işşallah son olur bu sefer ALLAH hepımızın emeklerını bosa cıkarmsın hepımız sırayla bebeklerımıze kavusuruz ıssallah sıze yazarım gelısmelerı sızde yazın arkadaslar![]()
Herkesin Kandili mübarek olsun bugün bol bol dua edelim Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.![]()
Herkese günaydin ve kandiliniz kutlu olsun. Dilerim rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin insallahhhhh...
mrba arkadaslar bende ayın 15 de alman hastanesınde baslıyorum tedavıme 4. olucak bu işşallah son olur bu sefer ALLAH hepımızın emeklerını bosa cıkarmsın hepımız sırayla bebeklerımıze kavusuruz ıssallah sıze yazarım gelısmelerı sızde yazın arkadaslar![]()