• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

Çok kötü grip olmuşum hiç halim yok canım çıkıyor resmen elevit hapı miğdemi bulandırıyor.

Sağol canım benim çok tşk ederim. Biran önce atlatmam lazım sanırım stresten sıkıntıtan kaynaklı

merhaba kızlar, bende kısmetse mart yada nisan gibi ikinciyi deniycem, allah hepimizin yanında olsun.....

merhaba kızlar bende il yüp bebek tedavime başladım sayılır..benim uzun protokol...ginera doğum kontrol hapı kullanmaya başladım mart sonunda inşalah bebiş koncak:) ama tsh ım 3,6 çıktı:( bi problem olurmu bilmiorum ilaç başlıcakmış endokrin doktoru:(

merhaba arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum sizin gibi bende tüp bebek yaptırıcam ama biraz korkuyorum 2sene 6aylık evliyim evliliğimde 3ay korundum daha sonra cocuk düşündük eşimin bi sorunu yok ama benim yumurtlama sorunum var doktora gittim 6 ay klomen kullandım bi sonuç alamadım 2 kezde aşılama yapıldı oda bi sonuç vermedi doktorum tüp bebek yapalım dedi bu ay sonu gidicem tekrar siz nasıl bi tedavilerden gectiniz söylerseniz sevinirim hepinize allah sabır versin en cok sabra ihtiyacımız var galiba:75:

Hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Allah hayırlı zamanlarda hayırlı bie evlat nasip etsin hepimize. Ben de pazartesi başladım tedaviye.. Bakalım.. Nasip..

merhaba arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum sizin gibi bende tüp bebek yaptırıcam ama biraz korkuyorum 2sene 6aylık evliyim evliliğimde 3ay korundum daha sonra cocuk düşündük eşimin bi sorunu yok ama benim yumurtlama sorunum var doktora gittim 6 ay klomen kullandım bi sonuç alamadım 2 kezde aşılama yapıldı oda bi sonuç vermedi doktorum tüp bebek yapalım dedi bu ay sonu gidicem tekrar siz nasıl bi tedavilerden gectiniz söylerseniz sevinirim hepinize allah sabır versin en cok sabra ihtiyacımız var galiba:75:
bu işe karar vererek yolu yarılamışsın.. Doğru hastane ve doktor 2. Planda olan adım. Onuda ayarladıktan sonra geriye ilaç kullanımı ve transfer işi kalıyor. Sabretmek lazım.. Allah yardımcımız olsun. Benim ilk deneyimim olacak umarım da son olur.. Adetimin 2. Günü gittik. Bazı kan değerlerime, rahim durumuna bakıldı. Ilaca başladım. Bu cuma tekrar gidicem. Duruma göre ilaç dozu arttırırlacak.. şimdilik benden bu kadar.. Hayırlısı olur inşaallah...

hakkımızda hayırlısı olsun canım..
hepsini aynı merkezde yaptırmasaydın dr fark ediyor bazıları işi tamamen ticarete dökmüş bizim için çok hasas önemli olan bebek onların gözünde sadece para ALLAHım doğru insanlarla karşılaştırsın hepimizi..
hepimiz 2011 anneleri oluruz inşallah..

evet ne yazık ki öyle.bazıları için her şey para.bugün ilk iğnemi oldum.uzun protokolle başladık.hayırlısı.rabbim yardımcımız olsun inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah çok fazla uğraşmadan bebişine kavuşursun.ben dört kere denedim,olmadı.beşinciye başladım.nasip.sadece strese girme.başka bir şeye gerek yok.rabbim yardımcımız olsun.:emir_bebek:

mrba arkadaslar bende ayın 15 de alman hastanesınde baslıyorum tedavıme 4. olucak bu işşallah son olur bu sefer ALLAH hepımızın emeklerını bosa cıkarmsın hepımız sırayla bebeklerımıze kavusuruz ıssallah sıze yazarım gelısmelerı sızde yazın arkadaslar:49::49::49:

merhaba kızlar, bende kısmetse mart yada nisan gibi ikinciyi deniycem, allah hepimizin yanında olsun.....

az kalmış canım umarım güzel bir tedavi olur ve mutlu devam eder

merhaba kızlar bende il yüp bebek tedavime başladım sayılır..benim uzun protokol...ginera doğum kontrol hapı kullanmaya başladım mart sonunda inşalah bebiş koncak:) ama tsh ım 3,6 çıktı:( bi problem olurmu bilmiorum ilaç başlıcakmış endokrin doktoru:(

canım tedavin hayırlı olsun benim TSH da 4 küsürdü ama bir önceki drum TSHın 2,50 olması gerektiğini söyleyip ilaç vermişti ama 1 ay kullanmama rağmen ilaç bende sadece 0,4 değerlik bir iniş gösterdiğinden dra gittim tekrar ve drum değişmiş bu sefer ki de önemli olanın T3 ve T4 değerlerinin normal olması dedi o yüzden ilacı kesmemi istedi her dr farklı uygulama yapıyor sanırsam

canım korkuya kapılma herşey bebişlerimiz için ben 2 ay klomen kullandım olmadı eşimdeki sorun dolayı da tüp bebek son çaremiz oldu ilk denemem başarısızlıkla sonuçlandı ikinciye de şubat sonu mart başı gibi başlayacağız Allahımın izniyle

Hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Allah hayırlı zamanlarda hayırlı bie evlat nasip etsin hepimize. Ben de pazartesi başladım tedaviye.. Bakalım.. Nasip..

tedavin hayırlı olsun canım umarım güzel başarılı bir süreç geçirirsin ve bebeğine kavuşursun

evet ne yazık ki öyle.bazıları için her şey para.bugün ilk iğnemi oldum.uzun protokolle başladık.hayırlısı.rabbim yardımcımız olsun inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu son tedavin olur inşallah canım umarım bebeğin bu sefer nasibine yazılmıştır ve kucağına alırsın inşallah canım

mrba arkadaslar bende ayın 15 de alman hastanesınde baslıyorum tedavıme 4. olucak bu işşallah son olur bu sefer ALLAH hepımızın emeklerını bosa cıkarmsın hepımız sırayla bebeklerımıze kavusuruz ıssallah sıze yazarım gelısmelerı sızde yazın arkadaslar:49::49::49:

şurda ne kalmış başlamana hadi bakalım pozitif ol hep ve yersiz korkulara sakın kapılma yumoşların etkilenmesin inşallah güzel bir süreç sonunda bebeğine kavuşacaksın canım

arkadaşlar hepinize cok tşkr ederim mesajlarıma cevap verdiniz için tüp bebek tedavisini ilk yaptırıcam doktoruma cok güveniyorum hacettepe üniversite hastanesine gidiyorum siz dört kere filan denedik diyosunuz bu tedavide başarısızlık cok az diye biliyorum o yüzden bebişim olur diye cok umutlanıyorum ama biraz kafam karıştı:44::44:

Herkesin Kandili mübarek olsun bugün bol bol dua edelim Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. :71:

Herkese günaydin ve kandiliniz kutlu olsun. Dilerim rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin insallahhhhh...

Son düzenleme:
Tşk. canım inşallah bu günün yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olsun.

inşallah son tedain olur canım.bebişlerini bu sefer kucağına alırsın inşallah.birbirimize bu güzel günde dua edelim.inşallah rabbim dualarmızı kabul eder.:71::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X