• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

teşekkür ederim canım..biz böyleyiz bende günlerdir araştıryorum:44:doğrudur hayatım sebepse tutunamam sebebide olabilir,ben kullanamdım doğumkontrol hapı,kist vardı onu eritmişlerdi...konuşalım arada:69:

canım benim ben doktorumla ve bir hemetologla görüştüm..ikiside profesor bahçeciye sordum hocam bilseydiniz bu durumu tedavide clexane veya fraxiparin kullanırmıydınız diye (bunlar kan sulandırıcı coraspirinin çok ilerisi diye düşün genelde ameliyat sonrası pıhtı atmaması için kullanılıyor)
kesinlikle hayır dedi...homozigot olsan belki kullanabilirdim dedi..hematolog da mekanizmaları farklı kesinlikle tutunmayla ilgisi yok dedi...sana yolladığım yazıdada okuduysan aynı şeyi diyor...

ben protein s protein c faktör 5 faktör 2 baktırdım değerleri normal sadece faktör 5 genetiği heterozigot çıktı...

durum böyle hiç bişey olmaz dediler ve ilaçta vermediler

slm arkadaşlar girmeyeli uzun zaman oldu umarım girmediğim vakitte hamiş haberleri çoğalmıştır, eğer hamiş varsa Rabbim sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah, benim gibi hala hamile olmak için çabalayan arkadaşlarıma ve tüp bebek tedavisinde bekleme sürecinde olan arkadaşlarıma da Allahım sabır versin ve sabrın sonunda bebişler nasip etsin inşallah

bu arada ben 44 gündür adet olmadım ve testte(idrar) negatif çıktı 50 güne kadar yolum var diyip biraz daha beklemeyi tercih ettim kanda baktırmadan önce çünkü kan sonucunu beklemek idrar sonucunda çok daha zor bence:44:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar girmeyeli uzun zaman oldu umarım girmediğim vakitte hamiş haberleri çoğalmıştır, eğer hamiş varsa Rabbim sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah, benim gibi hala hamile olmak için çabalayan arkadaşlarıma ve tüp bebek tedavisinde bekleme sürecinde olan arkadaşlarıma da Allahım sabır versin ve sabrın sonunda bebişler nasip etsin inşallah

bu arada ben 44 gündür adet olmadım ve testte(idrar) negatif çıktı 50 güne kadar yolum var diyip biraz daha beklemeyi tercih ettim kanda baktırmadan önce çünkü kan sonucunu beklemek idrar sonucunda çok daha zor bence:44:

slm sanada..bende negatif tüpten sonra adet olmadım bugün 38.gün..benim arda 4gün falan gecikiridi şimdid ahbaçok gecikti..:26:tüpbebekten sosnr aolabliyormul herhalde yada ilaçların etkisyle hamile kaland aolmuş ya hemn ertesi ay yada diğer aylar...bakalım nolcek..bende test yaptım umutsuzca hiçbişey 1nisan aldığım kannegatif sonuucm kadar içimi acıtamaz tedavideki çok zordu,arkdaş test verdi varmış negatif çıktı dedim iyyi hamiellik psikoljisi kalamdı olurum2gün gecikti tık yokkk,genelde test yaapr hemn olurdum yada alırdım yapmadan:))bende kana cesaretim yok ama spora başladım buara dikakt ediyorum ama 50gün beklyemem dediğim gibi negatife okdar üzülmem şimdi tabi pozitifede dünyaalr benim olurrrrr tedavisiz aynı eskisi gibi hamile kalmak süpperrr olr....hayırslı olsun canım..bakarsın testte çıkmaz sonra çıkar bakalımmm:34:buraya hamiş haberi veren olmadı herkes dağıldı..çoğunund atutmadı zatenn:43:pharmeca ve ben varız oda pıhtılaşam sorunalrı....:34:

slm sanada..bende negatif tüpten sonra adet olmadım bugün 38.gün..benim arda 4gün falan gecikiridi şimdid ahbaçok gecikti..:26:tüpbebekten sosnr aolabliyormul herhalde yada ilaçların etkisyle hamile kaland aolmuş ya hemn ertesi ay yada diğer aylar...bakalım nolcek..bende test yaptım umutsuzca hiçbişey 1nisan aldığım kannegatif sonuucm kadar içimi acıtamaz tedavideki çok zordu,arkdaş test verdi varmış negatif çıktı dedim iyyi hamiellik psikoljisi kalamdı olurum2gün gecikti tık yokkk,genelde test yaapr hemn olurdum yada alırdım yapmadan:))bende kana cesaretim yok ama spora başladım buara dikakt ediyorum ama 50gün beklyemem dediğim gibi negatife okdar üzülmem şimdi tabi pozitifede dünyaalr benim olurrrrr tedavisiz aynı eskisi gibi hamile kalmak süpperrr olr....hayırslı olsun canım..bakarsın testte çıkmaz sonra çıkar bakalımmm:34:buraya hamiş haberi veren olmadı herkes dağıldı..çoğunund atutmadı zatenn:43:pharmeca ve ben varız oda pıhtılaşam sorunalrı....:34:

SELAM kizlar sizden haber almak guzel uzun zamandir kimse gorunmuyordu..bende degerim 0a dustukten sonra regli oldum 2 hafta gecti bugun yine regli oldum sizin tam tersiniz bende surekli regli oluyorum persembe doktor kontrolum var bakalim ne derece temizlenmis rahimim yumurtaliklarim gorecegiz...
umarim hepinizden guzel haberler almak nasip olur...
bu arada ikinci tup bebek denememi turkiyede yaptirmayi planliyorum.hayirlisi hepimiz icin kizlar...

:50:
canım benim ben doktorumla ve bir hemetologla görüştüm..ikiside profesor bahçeciye sordum hocam bilseydiniz bu durumu tedavide clexane veya fraxiparin kullanırmıydınız diye (bunlar kan sulandırıcı coraspirinin çok ilerisi diye düşün genelde ameliyat sonrası pıhtı atmaması için kullanılıyor)
kesinlikle hayır dedi...homozigot olsan belki kullanabilirdim dedi..hematolog da mekanizmaları farklı kesinlikle tutunmayla ilgisi yok dedi...sana yolladığım yazıdada okuduysan aynı şeyi diyor...

ben protein s protein c faktör 5 faktör 2 baktırdım değerleri normal sadece faktör 5 genetiği heterozigot çıktı...

durum böyle hiç bişey olmaz dediler ve ilaçta vermediler

canım bende sonucumu kime gösterdiysem yani 3doktora tam bilgi veremdiler.ben protein s ve c önceden bakılmış doktor eksik olanları istemiş..şunlar...,,
FAKTÖR V LEİDEN MUTASYONU
protrombin 20210 mutasyonu
MTHRF 677 C>T POLİMORFİZMİ....BUNDA HETERZİGOT ÇIKMIŞ.........
MTHRF 1298 A>C POLİMORFİZMİ .....BU DÖRDÜNE BAKILMIŞ SADECE,3Ünormal...

altta sonuçtata çıkan için yazıyoki"toplumda sık görülen bir değişiklik olup genellikle klinik bulgu vermmemektedir....
ya tüpbebk merkezinden bana coraspin iç dedielr başlamadımda burda bir doktorda birsorun bulmamışlarda oyüzden teslli diye başla demişler dedi..sinir oldum yani...şuan irtibatta olduğum hiçbir doktor yok..doktorumla yan, anakrdaki bülent hocayala görüştürmediler seni arıycaz listeye aldık dediler..bende inandım ya:(((2.yi orda deniycem ve hiç istemiyorum dondurlmuşlar orda ya mecburenn:50:hepsi normal olsa neyse ben hastalıkderdinde değilim ben bidah düşük yaapmayım derdindeyim..bakalım tedavide bişeyler kullandırırlar herhalde..allahtan ümit kesilmez buay adetim gecikti kokuyorum artık pıhtılaşamdan hemen iğne falan başlatırlar erken öğrenirsem artık hamile kaldığımda iiyolur...bırkatım peşini ya günde 1tane coraspin 100lükte içmiyorum bakalım....niye sitediler şimdiden bilmiyorummm:26:

canım benim bugün 45.günüm ve ben iki tüp bebek tedavisi gördüm ilki ocak ayında ilaç-iğne ile ikincisi mart ayında iğnesiz gördüm tutmadı ve ondan sonra 1 kez adet gördüm şuanda bekleme aşamasındayım evde testim olmadığından da test yapamıyorum kan verip sonuç beklemek üzücü olduğundan kan vermicem bakalım bi arkadaşımın elinde kalan idrar testleri var onları bana yolladı yarın elimde olucak inşallah eğer cesaret edebilirsem onlarla bi test yapıvericem ama geçen cuma negatifi gördüm yani hayırlısı olsun napalım hayırlı zamanımızı beklemeyide biliyoruz nede olsa herşey Allahtan geliyor dimi:34: çok şükür kafa olarak çok rahatım takıntı falan yapmıyorum ilk defa :nazar::63:

canım benim bugün 45.günüm ve ben iki tüp bebek tedavisi gördüm ilki ocak ayında ilaç-iğne ile ikincisi mart ayında iğnesiz gördüm tutmadı ve ondan sonra 1 kez adet gördüm şuanda bekleme aşamasındayım evde testim olmadığından da test yapamıyorum kan verip sonuç beklemek üzücü olduğundan kan vermicem bakalım bi arkadaşımın elinde kalan idrar testleri var onları bana yolladı yarın elimde olucak inşallah eğer cesaret edebilirsem onlarla bi test yapıvericem ama geçen cuma negatifi gördüm yani hayırlısı olsun napalım hayırlı zamanımızı beklemeyide biliyoruz nede olsa herşey Allahtan geliyor dimi:34: çok şükür kafa olarak çok rahatım takıntı falan yapmıyorum ilk defa :nazar::63:

cnım ben 40.gün oldum:59:yani 4gün gecikirid ama şimdi 10 gün oldu pazar yaptım naegtife hazıdrım zaten ama yinede insan bi ümitmucize bekliyo naparsın...tüpt etutmadığında dah farklıydı okadar umut oluyoki herşey yolunda yani kaliteliydi aam çektiğin ağrılar trasnfer,m faaln zordu sıkışıklıktan v.s oyüzden kendiliğindne gelse tabiki süpe rolucak..benim histreskopi var sırada kendi doktoryum anlkarada 900 ist,yolar..2.ye geçemden yaptırcam içim daha rahat olsun ,kanımı öğrendim iniş.başka tahlil kalmadıysa ondada:26:bende çok zülümedim olunce tabi burukuluk yaşadım ama geçenayki ağlamalarımmmdan sonraaa:43:

Kızlar merhaba
14 haftalık oldu bebişim dr lar kız diyor :69:.Benim tüp bebek tedavim çok zor geçti o zamanlar pek yazamadım ilaçlar bende yan etki yaptı ama çok şükür bebeğim tutundu.Ben yaklaşık 10 aydır Bursa da yaşıyorum ve dr um çok iyiyidi İstanbul dan gönderiler hastalarla çok karşılaştım(Teksen Çmlıbel tarafından dahil).Biliyorsunuzdur ki Teksen Çamlıbel Türkiye ninen meşhur tüp bebek dr larının arasındadır ve Beşiktaş da Jinemed onundur.Neyse bi daha ki denemenizde düşünürseniz dr umu tavsiye ederim.Allah hepimizin bebeklerini sağsalim kucaklarımıza almasını nasip etsin inşallah,çok zorlu bir süreç...

merhaba ben 1.5 yıllık evliyim. hic korunmadığım halde hamile kalamadım. sürekli doktora gittim ve hem esimde hem bende sorun olmadigini biraz daha beklemem gerektigini söyledi. en son aralık ayında gittim ve yeni yıla kadar hamile kalamazsam asılama yapması için söz isdetim doktorumdan. ocak ayında gittigimde ise kist oldugunu belirtti ve bir ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım gecen hafta tekrar kontrole gittim ve kistin yok olmadığını küçülmedigini bile söyledi kalıcı bir kist haline gelmis. simdi haftaya operasyonla kistin yapıskan olup olmadığını eger yapıskansa alınmayacağını ve hemen tüp bebek yapılacağını yapışkan degilse ise alınmayıp asılama ile baslanacağını söyledi. ayrıca benim rahmim kalp seklinde operasyon sırasında onuda düzelteceklermis. sağ tarafta 7 solda ise 15 yumurtam var operasyon sırasında kistle benaber iki üç yumurtada bazen alınabiliyor dedi. bböylelikle sag tarafım 5-4 yumurtaya düsecek çünkü kist sağda. kafam allak bullak böyle bir durum yaşayan varmı arkadaslar. ne yapacağımı şaşırdım. bu kist hamileligime engelmiydi acaba.

hemen ameliyat olma bazı kişiler soğan kürüyle bu kistlerinin tamamen yok olduğunu yazmışlar bence bi dene yumurtalarına zarar verme baktın işe yaramıyor operasyonu daha sonrada yaptırabilirsin.

Back
X