• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

arkadaşalr şuan çok üzgünüm biayndan sevindimtabi..kan sonuçalrım çıktı ve sorunumu buundu,,kand apıhtılaşma..heterozigotmu neyse ondan..annemden babamdan genden almışım..çokta anaalmdıam..korktuğum hatta tahmin ettiğim başıma geldi..kansulandırıc coraspin ve folibol kullancakmışım ...araştırcam bakalım..hemen başla dedi hemşire bende anlamadım...düşükler,aşılam kimyasal ve negatif tüp.:43:.demekki varmıuş birsorun sebepsiz değilim yaniii,3yıl önce kimyasaldan sonra benim sırrımla burda genetik tahlil yaptırmıştım ama bunları yaptırmamışım daha dopğrusu doktor istememişş..offff offff..rabbim yardımcımız olsun..hycnn züldüm canım benimm..rabbim sabrını versinde bidah yaşatmasın..bak daha ben nelerle uğraşcam..hamilke kalsamda düşük riskim var ve daha nelerrrrr...olsun tedavienm bakrıımm..:58:

canım geçmiş olsun kafana takma nasipte varsa Allah ın izniyle hiç bişey olmaz her sorunun bi çözümü var bizede sabredip beklemek kalıyor inş en yakın zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz...

Kizlar degerim dustu 17ye ...herseyin hayirlisi Carsamba tekrar kan testim var,degerimin sifira dusmesini gormek istiyor doktorum....benim icinde simdilik bu is bitti...hepimiz icin hayirlisi kizlar...

evet canım hayırlısı bizde bugün sıfırlandığını görmek için test yaptık ve sıfırlanmış ama en baştan negatif alsam belki daha az canım sıkılıcaktı sanki böyle daha çok yıprandım sendede öyledir galiba ama bugün biraz kendimi toparladım hayat devam ediyor inş en kısa zamanda hepimizde güzel haberler alırız.

cnmm allahn yardımcın olsunn.hc bı blgımm yokkk ınann.ben sadece hber vermek ıstedımmm..pharmmm derınnnn kdrrr nurmeee ve dıger arkdslarımm bgun tup bebek sonucummm ....maleseff holmadıı hyarlsıı böleymısss...bisdee anne olcas ınsaallahhhhh negatf sonucc nasıp etmesın allah bıse bı dahaa:14:

canım geçmiş olsun inanki rabbim en kısa sürede meleklerimizi bize bağışlayacak buna inan vardır bundada bir hayır mevla görelim neyler neylerse güzel eyler umutLARINI kaybetme eşinle senin canın sağolsun vakti gelincede mevlam:emir_bebek::emir_bebek: meleklerimizi gönderecek inan buna arkadaşım :16::16::16:

Kizlar degerim dustu 17ye ...herseyin hayirlisi Carsamba tekrar kan testim var,degerimin sifira dusmesini gormek istiyor doktorum....benim icinde simdilik bu is bitti...hepimiz icin hayirlisi kizlar...

Canım uzun zamandındır giremiyordum siteye . değerin düşmesine çok üzüldüm arkadaşım . hayırlısı olsun diyelim ,demek ki henüz zamanı değil , belkide kendiliğinden olur bir diğerini beklmeden .bende şimdi dhea ya başladım , bir ay sonra yeniden gidecem doktora bakalım ne diyceek ne görecek canım .
sakın bozma moralini hiç...

arkadaşalr şuan çok üzgünüm biayndan sevindimtabi..kan sonuçalrım çıktı ve sorunumu buundu,,kand apıhtılaşma..heterozigotmu neyse ondan..annemden babamdan genden almışım..çokta anaalmdıam..korktuğum hatta tahmin ettiğim başıma geldi..kansulandırıc coraspin ve folibol kullancakmışım ...araştırcam bakalım..hemen başla dedi hemşire bende anlamadım...düşükler,aşılam kimyasal ve negatif tüp.:43:.demekki varmıuş birsorun sebepsiz değilim yaniii,3yıl önce kimyasaldan sonra benim sırrımla burda genetik tahlil yaptırmıştım ama bunları yaptırmamışım daha dopğrusu doktor istememişş..offff offff..rabbim yardımcımız olsun..hycnn züldüm canım benimm..rabbim sabrını versinde bidah yaşatmasın..bak daha ben nelerle uğraşcam..hamilke kalsamda düşük riskim var ve daha nelerrrrr...olsun tedavienm bakrıımm..:58:

slm canım , en azından sebebini öğrendin , ona göre tedavin yapılacak bunu bilmek güzel değil mi ?
düşük riski bir çok kişide var canım , önüne geçemeyiz.bizim yapacağımız doktor denetiminde önlemini almak.stres yapma sakın olur mu. herşey yoluna girecek inan bana..

Canım uzun zamandındır giremiyordum siteye . değerin düşmesine çok üzüldüm arkadaşım . hayırlısı olsun diyelim ,demek ki henüz zamanı değil , belkide kendiliğinden olur bir diğerini beklmeden .bende şimdi dhea ya başladım , bir ay sonra yeniden gidecem doktora bakalım ne diyceek ne görecek canım .
sakın bozma moralini hiç...

heysem sagol cnm eksik olma....bende biraz kafami ve bedenimi dinlendirmek istiyorum cok yorgunum biliyosun sende nasil bir his bu zaten bu tedavi yorucu birde benim 2 haftalik bu stresli bekleyisim beni yordu...cok yok olma arada bri gel neler yapiyorsun anlat merak ederim....hepimiz icin yeni sanslar yeni umutlar olsun insallah...

evet canım hayırlısı bizde bugün sıfırlandığını görmek için test yaptık ve sıfırlanmış ama en baştan negatif alsam belki daha az canım sıkılıcaktı sanki böyle daha çok yıprandım sendede öyledir galiba ama bugün biraz kendimi toparladım hayat devam ediyor inş en kısa zamanda hepimizde güzel haberler alırız.

kardelen insallah bende gorurum sifirlandigini icim rahat eder...evet kesinlikle bu sekilde daha da yiprandik orasi kesin...ne yapalim bununda yasanacagi varmis....seni cok opuyorum cnm insallah hepimiz icin guzellikler olsun...

dew üzüldüm canım böyle olması daha yıpratıcıdır eminim..ama napalım allah nasip etmedi bu sefer diyelim...ya arkadaşlar bu şubat uğursuzmudur nedir çok az hamiş çıktı...

kdr sorunun bulunması aslında çok güzel bir dahakine ona göre tetbir alırlar ve bu sefer tutar bence...

dew üzüldüm canım böyle olması daha yıpratıcıdır eminim..ama napalım allah nasip etmedi bu sefer diyelim...ya arkadaşlar bu şubat uğursuzmudur nedir çok az hamiş çıktı...

kdr sorunun bulunması aslında çok güzel bir dahakine ona göre tetbir alırlar ve bu sefer tutar bence...

evet topiğn adı subart-marttı ama nisana nerdeyse iki hamile çıktı heraldee:53:faxladılar sonuçşimdi elimde mthrf 677 heterozigot..dün hemşire aradı coraspin ve folibol başla dedi amabende soramadım nekadar ,nasıll..bugün aradımki merkzi doktorla görüştürsünler diye güya cep numarsı ya sekreterde listeye aldım size döneriz dedi,birgün dönerlerrrr:50:sanmamda..negatif olmasında bu sebep diyemeyiz diyo bilmiyorum kafam çorba oldu yine tabiki 3sene önce doktorum eksik yaptırmasaydı çoktan haberim oalcaktı,yeni çıkmadı ya..anneden babadan taşıyıcıymışım..başka sorun varmı acaba:44:histereskopide var bilmiyorum..yarın bikadın doğumcuyamı yoksa bu konuyla ilgili kime gideyim..senbi,lirsin yaaa:46:yinede vardır bi hayır diyelim daha fazla düşük yapmdan biahmile kalsam iğnelrle tutacak bakalım nasip....sen napıyosun canımm özledim yaa:16:

canim cok tesekkur ederim...evet inan negatiften daha yipratici...neyse geride kaldi bitti cok sukur....sans iste subat mart pek ugurlu gelmedi bizlere!sen ne alemdesin dondurulmuslarin vardi senin diye hatirliyorum?

bızde dun test yaptık deger aynı 250 yani ne düştüğü belli ne yukseldıgı,doktor bu durumda saglıksız bır gebelıktır dedı 2gundurde kanamam başalayınca ılacları kestık.VE ŞUAN TUTMASI ICIN HERŞEYI YAPTIGIM TUM ILACLARA ,IGNELERE SIKINTILARA KATLANDIGIM BEBEGİMİN DÜŞMESİNİ BEKLEYECEGIM :14::14::14::58::58: OKADAR ICIM YANYORKI ,SANKI BEN ONA SAHIP CIKAMADIM,ICIMDE TUTAMADIM,BECEREMEDİM,BAŞARAMADIM
''''Ağlaya ağlaya senden vazgeçiyorum BEBEGİM:14::14::14::14:

cnmm allahn yardımcın olsunn.hc bı blgımm yokkk ınann.ben sadece hber vermek ıstedımmm..pharmmm derınnnn kdrrr nurmeee ve dıger arkdslarımm bgun tup bebek sonucummm ....maleseff holmadıı hyarlsıı böleymısss...bisdee anne olcas ınsaallahhhhh negatf sonucc nasıp etmesın allah bıse bı dahaa:14:

bızde dun test yaptık deger aynı 250 yani ne düştüğü belli ne yukseldıgı,doktor bu durumda saglıksız bır gebelıktır dedı 2gundurde kanamam başalayınca ılacları kestık.VE ŞUAN TUTMASI ICIN HERŞEYI YAPTIGIM TUM ILACLARA ,IGNELERE SIKINTILARA KATLANDIGIM BEBEGİMİN DÜŞMESİNİ BEKLEYECEGIM OKADAR ICIM YANYORKI ,SANKI BEN ONA SAHIP CIKAMADIM,ICIMDE TUTAMADIM,BECEREMEDİM,BAŞARAMADIM
''''Ağlaya ağlaya senden vazgeçiyorum BEBEGİM

Canım üzülme biliyorum üzülmemek elde değil ama Rabbim bu sefer uygun görmedi galiba inşallah diğer sefer mucizeni sağlıkla verecek umudunu sakın yitirme bol bol dua et unutma en kötü gününde dua ve namazla dua edersen kabul olur

bızde dun test yaptık deger aynı 250 yani ne düştüğü belli ne yukseldıgı,doktor bu durumda saglıksız bır gebelıktır dedı 2gundurde kanamam başalayınca ılacları kestık.VE ŞUAN TUTMASI ICIN HERŞEYI YAPTIGIM TUM ILACLARA ,IGNELERE SIKINTILARA KATLANDIGIM BEBEGİMİN DÜŞMESİNİ BEKLEYECEGIM :14::14::14::58::58: OKADAR ICIM YANYORKI ,SANKI BEN ONA SAHIP CIKAMADIM,ICIMDE TUTAMADIM,BECEREMEDİM,BAŞARAMADIM

ARKDAŞIM..üzüntün sakın isyana dönüşmesin..çook zo ryaşadığın biliyorum otest gününe kadar bekleme hemde güzel sonucu almak dünyaalra değişmez biliyorumm..ben onuda almadım zorduki seni ve senin gibileri düşünemiyorum..rabbim sabır versin,şimdi sana söylenen herşey bomboş..ama zaman herşeyin ilacıymış..ben negatifi aldığımda hayat durdu ben nasıl devam edeceğim kalkıp dedim..3gün kimseyle konuşamdaım ağlamaktan..ama şimdi içim yanıyor sadece yangını kaldı,hayatıma devam ediyorum..rabbim daha beterini vermesin sana düşünki bebeğini karınıda taşıyıp kaybedenleri ha başta ha sonda kucağına alamayanalrı...sana şuan kendi acın büyük geliyor ama öyle değil işte....kendini suçlama,rabbimize sığınalım endar anımızdaki yüzümüzü güldürsün tezzamanda...ben şimdi kanımda pıhtılaşma varmış onu öğrendim beni nebekliyor bilmiyorum tedavimde tutupta iğnelere rağmen kaybedebilirimde,rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn..

cok zor biliyorum bende bekliyorum regli olmayi ayni durumdayiz...cok sinri bozucu cok uzucu...ama untuma her iste bri hayir var...

kdr bende heterozigot çıktım bugün aldım tahlil sonucunu birde tüp bebek öncesi 1 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım..hepten hanı pıhtılaştırıyormuş..sanırım ondan tutmadı

kdr bende heterozigot çıktım bugün aldım tahlil sonucunu birde tüp bebek öncesi 1 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım..hepten hanı pıhtılaştırıyormuş..sanırım ondan tutmadı

cok gecmis olsun pharmacea ...peki buna tup bebek oncesi neden bakmiyorlar anlamadim gitti...

canım aynıyız senle:63seni,nde tutmayıncamı istediler?benmki mthrf C>T HETERZİGOT SADECE BU Dİğerleri normal inşaallah başka tahlil kalmamıştır 3sene önce yaptırdım gen falan 1.aşıalma düşükten sonra doktor eksi,k istemiş yani bun önceden öğrenirdim isteseymiş tam:47:napıcaksın şimdi bana coraspin ve folibol önerdiler..sonuucm faxlandı burda 2doktora szordum
birisi uzun süre tedaviye başlamıycaksan kanını sulandırma ani bir ameliyat yada kafa çarpmasında akanın durmaz:44:
2.si sakıncası yok başla dedi,tüpbebektekileri birdaha ardım khemşire tek başına karar vermemiştir herhalde sakıncası yok zaten 100lük coraspin günde 1tane dedi..hemen başlamıycam dedim 2.ye bikaç ay var olsun dedi ama ben histereskopği düşünüyorum ya ondan önce ara ilacı bırakırısn dediler..ve ben hala başalamdım kararsızım,kendiliğnen rabbim verirde kalırsam inş.içsem iyimi aslında bilmiyorum.tüpün tutmamasında sebepmid edim bişe diyemeyiz diyor.:50:
ama rahimin kandolaşımıd aönemli sebep olabilir bence,tutunmama sebebi tabii illa bu değil ama2.de ilaçlarla başlıycaz hamiel klırsam günlük iğnev.s
pıhtılaşma kısırlık yapmıyordur tutunmaya tutup düşüğe sebepmidir,çoğunda kalp atışı olmadan düşermiş..yada sonra..allah yardımcımız olsun..sen azçok bilirsin eşinlede konuşsan hemotoloğamı gitsemm napıyımm,kanda pıhtılaşam kalptede sorun yaparmış damrlarda sonuçta kan akışı iyi olucak...

Back
X